O gal kuri girdėjot apie muilo riešutus ? Su jais galima skalbti,pasidaryti šampūna,plauti indus ir t.t. ekologiškas valiklis taip sakant. Reik įdėt riešutus į maišelį ir su skalbiniais į skalbyklę.
Kaimynė mano turi nusipirkus,bet kai paskutinį kartą užklausiau apie juos,tai sakė,kad mažai suteptus išskalbia gerai,bet nieko rimtesnio dar neskalbė...gal mėginot,vis dar abejoju jų efektyvumu
Nepirkit tu riesutu, nieko neskalbia. Nusipirkau maisa ir gailiuosi. Taip ir vien karstu vandeniu isskalbtu be milteliu. Atsidarius maisa trenkia stiprus kaip acto kvapas, gerai, kad nors isskalbus jo nelieka. Neverti jie savo kainos. Skalbiu tik tada, kai milteliai baigiasi, kol nusiperku.
Uzejau i sita tema, nes neberandu prekybcentriuose geru milteliu. Senai kada Ariel ir Omo, buvo geri milteliai, bet ta kokybe dingusi, o likusi tik kaina. Ieskau geru milteliu.
Mielosios, puikiai isivaizduoju, kaip sudetinga atsirinkti kas-is kur-už kiek, kai pasiūla dar ne tokia didelė, kad atsijotų garantuotą kokybę nuo visokių a-la-pagaminti Vokietijoje. "Verdu" šitoj srity jau gerą penkmetį, ir manau, kad bent su 70-80% Vokietijos buitinės chemijos gamintojų teko kontaktuoti tiesiogiai. Pirma, pagaminta Vokietijoje ir parduodama Vokietijoje/Vokietijos firmos - du visiskai skirtingi dalykai. PVZ. atsidarau Vokietijoje GmbH, kreipiuosi į bet kurį fabriką Vokietijoje, Lenkijoje, Čekijoje, Ispanijoje, nesvarbu - prasau, kad pagamintu mano pavadinimu kuo pigesnius miltelius, issiimu vokišką barkodą, ir keliu į visus įmanomus interneto šaltinius, kad parduodu vos ne stebuklą. Kaina maža, uždirbti norinčių - daug. Toliau viskas priklauso nuo pardavėjo sugebėjimo apsukti galvą patikliems pirkėjams. Antra, nemokamas/pigus būna tik sūris pelėkautuose. Brendinių produktų gamintojai - Henkel, P&G, Unilever ir kiti - savo produktų i jokias cisternas ar ten maisus nepilsto ir nepardavinėja kam papuola. Jei kas ir sugeba "padpolnai" ką prasukti - jokiu kokybės garantijų nėra ir negali būti - save gerbiantis gamintojas nedės savo ženklo ant produkto, dėl kurio kokybės negali garantuoti. Pirmiausia - patarimas - visada prasykite tokiu pardavėjų saugos duomenų lapo kiekvienam produktui, dėl kurio kokybės abejojate. Tas lapas ne siaip lietuvoj padarytas ar isverstas, nutylint nenaudingus faktus, o turi buti iš gamintojo, su gamintojo nuoroda, su prekės pavadinimu/artikulo numeriu, sudetim, cheminėm ir fizikinėm savybėm ir pan. Parduodama prekė turi būti tinkamai įpakuota ir pažymėta, kad pagal dokumentus (SDL) ją būtų galima identifikuoti. Jei reikia patarimo, prašau, i AŽ.
Nepirkit tu riesutu, nieko neskalbia. Nusipirkau maisa ir gailiuosi. Taip ir vien karstu vandeniu isskalbtu be milteliu. Atsidarius maisa trenkia stiprus kaip acto kvapas, gerai, kad nors isskalbus jo nelieka. Neverti jie savo kainos. Skalbiu tik tada, kai milteliai baigiasi, kol nusiperku.
Uzejau i sita tema, nes neberandu prekybcentriuose geru milteliu. Senai kada Ariel ir Omo, buvo geri milteliai, bet ta kokybe dingusi, o likusi tik kaina. Ieskau geru milteliu.
Nu va, o aš kaip tik nusipirkau mažą maišelį pabandyti ir man labai patiko. Ketinu nusipirkti daugiau Aišku labai smarkiai susitepusių rūbų kaip ir neskalbiau. Bet šiaip tai išskalbė viską normaliai. Ir svarbiausia, kad natūralu.
Neperku as jokiu skalbimo priemoniu Kadangi vyro imones pagrindine veikla - buitines chemijos didmenine prekyba/importas/eksportas Deja (gal ir ne deja), didziaja dali produktu tenka isbandyti savo kailiu - na cia juokais, bet tiesiogine prasme. Tiesiog nuolat tenka ieskoti nauju produktu ir, zinoma, patiems bandyti ju kokybe... nesiulysi gi klientams bet kokio s....(atsiprasau), jei gerbi savo varda Tai va taip va...
Nu va, o aš kaip tik nusipirkau mažą maišelį pabandyti ir man labai patiko. Ketinu nusipirkti daugiau Aišku labai smarkiai susitepusių rūbų kaip ir neskalbiau. Bet šiaip tai išskalbė viską normaliai. Ir svarbiausia, kad natūralu.
Tai va, kad praskalbimui, kad prakaito kvapo neliktu ar vos patepliotus, galima su jais praskalbt. Bet kur po leliuku ar vaiku demes, tai trys kart gali skalbt, neiskalbs.
Tai va, kad praskalbimui, kad prakaito kvapo neliktu ar vos patepliotus, galima su jais praskalbt. Bet kur po leliuku ar vaiku demes, tai trys kart gali skalbt, neiskalbs.