Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

QUOTE(Sankvl @ 2010 03 19, 17:21)
Ziuriu dauguma perka vokiska priemones, ir moka uz varda. Ilgai naudojau ir  as jas kol neatradau ekonomiskesniu. Dabar naudoju ISPANISKUS skalbimo miltelius skirtus profesionalams, Emulgen FP. Puikiai skalbiai, gerai kvepia, gamintojas rekomenduoja skalbti tiek rankomis, tiek visų tipų mašinomis. Už 5 Kg moku 65 LT, bet skiedimas nuo 5-10 g/kg skalbinių. Super ekonomiskos;)))))

Aš tokių pirkti niekur nemačiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 03 20, 21:42)
Ačiū už informaciją. Bet pažiūrėjus kainas, tai ir vokiški Persil panašiai kainuoja už 6.64 kg mokėjau 75 Lt, tai koncentruoti milteliai ,tai irgi nedaug tereikia dėti, o skalbia tikrai gerai ir miltelių užtenka ilgą laiką. O vilnos ir šilko nei su Persil, nei su Ariel bei kitais  skalbimo milteliais skalbti negalima.

pasiziurek koks skiedimas ju. Emulgen FP nuo 5-10 g/kg skalbiniu arba 5-10 ml kitaip sakant;)
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2010 03 20, 22:05)
pasiziurek koks skiedimas ju. Emulgen FP  nuo 5-10 g/kg skalbiniu arba 5-10 ml kitaip sakant;)

na,gal ir reiks pasimėginti ax.gif bet tikrai tikrai jie gerai skalbia naudojant tik tokį kiekį ?
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 03 20, 22:29)
na,gal ir reiks pasimėginti  ax.gif  bet tikrai tikrai jie gerai skalbia naudojant tik tokį kiekį ?

na taip, nes sakau cia ne buitiniai, o skirti tarkim skalbyklom, t.y. profesionalams
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2010 03 19, 17:21)
Ziuriu dauguma perka vokiska priemones, ir moka uz varda. Ilgai naudojau ir  as jas kol neatradau ekonomiskesniu. Dabar naudoju ISPANISKUS skalbimo miltelius skirtus profesionalams, Emulgen FP. Puikiai skalbiai, gerai kvepia, gamintojas rekomenduoja skalbti tiek rankomis, tiek visų tipų mašinomis. Už 5 Kg moku 65 LT, bet skiedimas nuo 5-10 g/kg skalbinių. Super ekonomiskos;)))))

Na, taip, milteliai ekonomiški, bet va atsiuntimas nepigus. O aš naudoju vokiškus miltelius vollwaschmittel universal už 5 kg -35 Lt mokėjau. Pas kaimynę giminaičiai atvežė, tai pasiūlė, kaip tik nebeturėjau skalbimo miltelių, tai ir nusipirkau pabandymui. Tai vienam skalbimui jų tereikia apie 10g skalbimo miltelių, aišku priklauso nuo skalbinių sutepimo ir nuo vandens kietumo. Jei vanduo kietas skalbimo miltelių reikia daugiau dėti. Jau skalbiau ne vieną kartą su šiais milteliais, tai skalbia puikiai, kvapo beveik neturi ir labai ekonomiški. Tos pakuotės tikrai ilgai užteks. Jei kada pamatysiu, kur kitur tokių miltelių ,tai pirksiu ir kitą kartą.
Atsakyti
O gal kuri girdėjot apie muilo riešutus ? Su jais galima skalbti,pasidaryti šampūna,plauti indus ir t.t. ekologiškas valiklis taip sakant. Reik įdėt riešutus į maišelį ir su skalbiniais į skalbyklę.

http://www.nojusta.lt/muiloriesutai/

Kaimynė mano turi nusipirkus,bet kai paskutinį kartą užklausiau apie juos,tai sakė,kad mažai suteptus išskalbia gerai,bet nieko rimtesnio dar neskalbė...gal mėginot,vis dar abejoju jų efektyvumu g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 03 22, 18:18)
Na, taip, milteliai ekonomiški, bet va atsiuntimas nepigus.  O aš naudoju vokiškus miltelius vollwaschmittel universal už 5 kg -35 Lt mokėjau. Pas kaimynę giminaičiai atvežė, tai pasiūlė, kaip tik nebeturėjau skalbimo miltelių, tai ir nusipirkau pabandymui. Tai vienam skalbimui jų tereikia apie 10g skalbimo miltelių, aišku priklauso nuo skalbinių sutepimo ir nuo vandens kietumo. Jei vanduo kietas skalbimo miltelių reikia daugiau dėti. Jau skalbiau ne vieną kartą su šiais milteliais, tai skalbia puikiai, kvapo beveik neturi ir labai ekonomiški. Tos pakuotės tikrai ilgai užteks. Jei kada pamatysiu, kur kitur tokių miltelių ,tai pirksiu ir kitą kartą.

As pati susisiekiau tiesiai su UAB Chemo Baltic, ji jai prekiauja, tai uzsakymo mokescio nemokejau, dar gavau ir priedo smulkius aprasymus. na man patiko.
Atsakyti
Parduodu vokiskus Skalbimo miltelius "Alpin-weiss" Skalbimo milteliai turintys
nuostabių savybių.Panaikina daugeli demiu, tuo pat metu uztikrina
skalbiamu drabuziu apsauga, uztikrina efektyvuji skalbima net skalbiant
zemos temperaturos vandenyje. Tinka visiems skalbimo masinu tipams, taip
pat skalbimui rankomis.
Kiekis 5 kg. Kaina 28 Lt.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dai_va @ 2010 03 26, 17:06)
Parduodu vokiskus Skalbimo miltelius "Alpin-weiss" Skalbimo milteliai turintys
nuostabių savybių.Panaikina daugeli demiu, tuo pat metu uztikrina
skalbiamu drabuziu apsauga, uztikrina efektyvuji skalbima net skalbiant
zemos temperaturos vandenyje. Tinka visiems skalbimo masinu tipams, taip
pat skalbimui rankomis.
Kiekis 5 kg. Kaina 28 Lt.

user posted image

nebrangus visai g.gif tikrai gerai skalbia?
Atsakyti
Na kolkas negirdejau nusiskundimu. Naikina ir demes, bei tinka skalbti rankomis.
Jei ka sudomins rasykite el. pastu: daiva.mikasiene@gmail.com
Atsakyti
Milteliu LT neperku. Skalbiu su bet kokiais pirktais Vokietijoje. Man ju parveza. Siuo metu turiu pigiu didele deze is ten, jokio skirtumo nepastebejau. Tikrai gerai skalbia. Siaip didesne itaka daro skalbimo masinos programa. Pas mane pagrindine skalbia net 2 val, tai lb gerai isskalbia. Tik flamiko is vaiko rubu nevisada iveikia.
Atsakyti
Skalbiu su bonux, nes tai vieninteliai milteliai, kuriais galiu skalbti ir savo ir dukrytes drabuzelius, kiek bandem Ariel, Tide - alergizuoja siek tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 28 kovo 2010 - 14:38