Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

Aš taip pat naudoju tik vokiškus miltelius, bet naudoju Tandil ir už 6,8 kg moku 40 Lt. Taip , ženklas Lietuvoje nelabai žinomas, bet kokybe nenusileidžia Ariel ar Persil.Tai nematau prasmės mokėti už vardą, gamintojas juk tas pats ir svarbu kad skalbia puikiai. biggrin.gif
Atsakyti
Aš neseniai atradau ir išbandžiau GNLD G1 miltelius. Mano vyrą kamuoja dermatitas, vieno vaiko labai jautri odelė, ir žinot - pateisino lūkesčius. Išskalbė tikrai gerai, jie labai ekonomiški, nes mažai reikia pilti, o svarbiausia nedirgina odos. Naudoju jau mėnesį ir kol kas tikrai džiaugiuosi.
Atsakyti
o pas mane 35 lt ir 5 kg....Aišku tikriausiai Jums baisu rizikuoti pirkt iš nepažystamos ir dar kai neparašyta Ariel ar Persil...

Nebūtinai turi būti pigu ir neparašyta Persil.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 26 vasario 2010 - 16:47
QUOTE(audrele1 @ 2010 02 25, 11:33)
Aš taip pat naudoju tik vokiškus miltelius, bet naudoju Tandil ir už 6,8 kg moku 40 Lt. Taip , ženklas Lietuvoje nelabai žinomas, bet kokybe nenusileidžia Ariel ar Persil.Tai nematau  prasmės mokėti už vardą,  gamintojas juk tas pats ir svarbu kad skalbia puikiai. biggrin.gif

O kur jus gaunat tu Tandil? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 02 27, 22:58)
O kur jus gaunat tu Tandil? doh.gif  biggrin.gif

Na, kaip aš suprantu, Tandil prekinis ženklas priklauso ALDI prekybos tinklui. Tai ten, turbūt, jų yra biggrin.gif
Kur tie ALDI užsako juos pagaminti, tai jie žino, bet atsiliepimai kaip ir neblogi biggrin.gif
Panašu, kad tai yra kitų miltelių kopija - "generinė Tide versija". ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 01 kovo 2010 - 19:36
pradejau naudot Neutral, kai vaika pradejo bert. Ma kolkas nieko stebuklingo nepastebejau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 03, 19:30)
pradejau naudot Neutral, kai vaika pradejo bert. Ma kolkas nieko stebuklingo nepastebejau  cool.gif

Kažkada Neutral naudojau, man nieko gero, galiu pasakyt, kad net prastai išskalbdavo, tai daugiau nebeperku.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2010 03 06, 23:02)
Kažkada Neutral naudojau, man nieko gero, galiu pasakyt, kad net prastai išskalbdavo, tai daugiau nebeperku.

As ir pabandziau ,tai nieko gero visiskai doh.gif
Atsakyti
noriu paklausti, ar kas bandet tokiu milteliu:
http://www.ekoskelbi..._universal.html

ir

http://www.skelbiu.lt/7199203.html

jei esat bande, kaip kokybe?
Atsakyti
naudoju rusiškus miltelius Aist. skalbia gerai thumbup.gif ir kaina nesikandžioja
kai dukrytė buvo mažesnė naudojau vaikiškėms rubeliams skirtus miltelius Aistionok, o prieš tai bandžiau Neutral, tai tas Aistionokas man daug geriau išskalbdavo. kaina apie 12Lt uz 2.4kg
Atsakyti
o kur galima nupirkti tikrai vokisku milteliu?
nes perkam dazniausiai ariel ar persil bet nuolat kokybe skiriasi ypac maksimos ir iki biggrin.gif tikrai...sako kad thomas philips geri milteliai buna geros kokybes ir mister proper,bet sako kad juose labai daug grauzianciu medziagu prideta todel kuo puikiausiai viska isskalbia g.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2010 03 09, 08:38)
naudoju rusiškus miltelius Aist. skalbia gerai thumbup.gif  ir kaina nesikandžioja
kai dukrytė buvo mažesnė naudojau vaikiškėms rubeliams skirtus miltelius Aistionok, o prieš tai bandžiau Neutral, tai tas Aistionokas man daug geriau išskalbdavo. kaina apie 12Lt uz 2.4kg

O kur būna rusiškų miltelių pirkti?
Atsakyti