Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

QUOTE(Mergelė @ 2010 02 09, 12:57)
Kur jūs randant pirkti vokiškų miltelių?

Parduodu koncentruotus universalius skalbimo miltelius Persil 5 kg ir Ariel skystą skalbiklį visų tipų audiniams 5 l. Kaina po 35 Lt. Aukščiausios kokybės vokiški skalbimo milteliai vežti tiesiai iš Henkel gamyklos. Skalbiant skirtumas aiškiai pastebimas.
Atsakyti
4u.gif zinau,vok.valymo prekiu kioskas yra Gariunuose.kas pirko,sake tikrai geri smile.gif ten dar ir yra vok.kavos,sokoladu,bet pagrinde skalbimo-valymo priemones. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte82 @ 2010 02 17, 12:26)
Parduodu koncentruotus universalius skalbimo miltelius Persil 5 kg ir Ariel skystą skalbiklį visų tipų audiniams 5 l. Kaina po 35 Lt. Aukščiausios kokybės vokiški skalbimo milteliai vežti tiesiai iš Henkel gamyklos. Skalbiant skirtumas aiškiai pastebimas.

O kuriam jūs mieste?
Atsakyti
QUOTE(justyte82 @ 2010 02 17, 13:26)

Ga galit plačiau parašyti apie Jūsų siūlomus skalbiklius?
Įdėti nuorodas ką prekiaujat? Nes neradau internete tokių išfasavimų kaip Persil 5 kg?
Naujausi milteliai pritaikyti skalbti nuo 20 laipsnių temperatūros... Kaip pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 02 17, 15:50)
O kuriam jūs mieste?

Kaunas. Jei yra klausimų ar norinčių miltelių galit rašyti į justina.ramanauskaite@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 02 18, 11:54)
Ga galit plačiau parašyti apie Jūsų siūlomus skalbiklius?
Įdėti nuorodas ką prekiaujat? Nes neradau internete tokių išfasavimų kaip Persil 5 kg?
Naujausi milteliai pritaikyti skalbti nuo 20 laipsnių temperatūros... Kaip pas jus?

Aš prekiauju tik dvieju rušių Persil universalus koncentruoti milteliai ir Ariel skalbiklis visiems audinių tipams. Kiekiai yra po 5 kg, čia ne iš parduotuvės kai būną supakuota.čia veža tiesiai iš gamyklos Henkel Vokietijoje ir taip supakuoja po 5 kg. Jei tikrai domintų tai parašykit į justina.ramanauskaite@gmail.com
Milteliai tikrai ne kokie Lenkiški kai kiti pardavinėja .Bet tik pabandžius atskirsi kokybę.
Atsakyti
QUOTE(justyte82 @ 2010 02 18, 13:46)
Aš prekiauju tik dvieju rušių Persil universalus koncentruoti milteliai ir Ariel skalbiklis visiems audinių tipams. Kiekiai yra po 5 kg, čia ne iš parduotuvės kai būną supakuota.čia veža tiesiai iš gamyklos Henkel Vokietijoje ir taip supakuoja po 5 kg. Jei tikrai domintų tai parašykit į justina.ramanauskaite@gmail.com
Milteliai tikrai ne kokie Lenkiški kai kiti pardavinėja .Bet tik pabandžius atskirsi kokybę.

Aš suprantu, kad vokiški ir neperku iš maximos ar pan., bet perku iš interneto vokiškus normaliose pakuotėse, kur kilmės šalis atžymėta Vokietija... o čia kaip supakuoti? negamykliškai blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 02 18, 17:21)
Aš suprantu, kad vokiški ir neperku iš maximos ar pan., bet perku iš interneto vokiškus normaliose pakuotėse, kur kilmės šalis atžymėta Vokietija... o čia kaip supakuoti? negamykliškai  blink.gif ?

O kur jus perkat? blush2.gif Ar pristatymas imanomas? O gal ir TANDIL miltelius ten parduoda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2010 02 18, 17:21)
Aš suprantu, kad vokiški ir neperku iš maximos ar pan., bet perku iš interneto vokiškus normaliose pakuotėse, kur kilmės šalis atžymėta Vokietija... o čia kaip supakuoti? negamykliškai  blink.gif ?

O kiek mokat už miltelius pirkdama internete?
Atsakyti
QUOTE(justyte82 @ 2010 02 21, 15:44)
O kiek mokat už miltelius pirkdama internete?

Aš perku čia Vokiškos skalbimo priemonės
Man Kaune pristato nemokamai
Kainos žemesnės nei Tomo Philips
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 23 vasario 2010 - 18:27
[quote=Donatas ir Monika,2010 02 23, 19:25]
[/quote
Peržiūrėjau psl kur perkate miltelius. Kaina 4 kg virs 45 lt, o pas mane 35 lt ir 5 kg....Aišku tikriausiai Jums baisu rizikuoti pirkt iš nepažystamos ir dar kai neparašyta Ariel ar Persil...Bet manau kas pabando tai pamato kokybe..Pas mane jie yra vežami tiesiai iš henkel gamyklos furom cisternose.Aš Jums neperšu,bet kokybę garantuoju,ir jei kas nebijot nusipirkt ir pabandyt galit rašyti:)smile.gif:)Kiek turiu klientų nei vienas dar nesiskundė
Atsakyti
[quote=justyte82,2010 02 24, 17:35]
[quote=Donatas ir Monika,2010 02 23, 19:25]
[/quote
Peržiūrėjau psl kur perkate miltelius. Kaina 4 kg virs 45 lt, o pas mane 35 lt ir 5 kg....Aišku tikriausiai Jums baisu rizikuoti pirkt iš nepažystamos ir dar kai neparašyta Ariel ar Persil...Bet manau kas pabando tai pamato kokybe..Pas mane jie yra vežami tiesiai iš henkel gamyklos furom cisternose.Aš Jums neperšu,bet kokybę garantuoju,ir jei kas nebijot nusipirkt ir pabandyt galit rašyti:)smile.gif:)Kiek turiu klientų nei vienas dar nesiskundė
[/quote]

Suprantu, bet kai perki gamyklinėje pakuotėje viskas aišku kiek pilti koliom temperatūrom pritaikyta ir koks miltelių tipas (baltiem, spalvotiem ar universalūs)... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 24 vasario 2010 - 17:48