Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

Na is visu ka tekobandyti - pasidariau isvada viena..Ka skirta vakaru Europai tas ir atlieka savo funkcijas gerai...Is perkamu musu parduotuvese tai tik "Arieliui" galiu pliusiuka uzdet - bet tikrai ne toki kaip vokiskam "Persiliui" ar "Arieliui". teko girdet kad net Lietuvoj pilsto miltelius tokius kaip "Ariel" ir kitus..Pakuotes spausdina taip pat cia..Taigis o ka ten pilsto - tai tikrai kad ne tikra produkta. uztat kokybes nerasi ne su ziburiu.. Galbut pasitaiko ir parvezta viena kita siunta - bet visumoj tai ne kas..Stengiuos valymo skalbimo priemones "Thomas philipse" pirkt..Kiek teko pirkt indaploviu priemones thumbup.gif ..dabar naudoju skysta "Ariel" is ten - liuksinis dalykas...Tiek is mano patirties..Jei yra kam - geriausia kad is Vokietijos (ar kitos salies) kas parveztu dezem..ir kaina labai gera ir kokybe...
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 02 03, 16:08)
O kokia kaina TANDIL milteliu? Jie baltiems ir/ar spalvotiems? Kazin, kur butu galima ju Klaipedoje ar Palangoje gauti? g.gif

Kiek pamenu Vokietijoje 1 kg miltelių kainavo 5-6 lt (kuo didesnį įpakavimą perki, tuo pigiau) smile.gif Aš pati turėjau Tandil spalvotiems rūbams.
Pati ieškau kas pardavinėtų juos KLP krašte g.gif Bet greičiausiai reiks laukti kol vyras važiuos į komandiruotę Vokietijoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 02 03, 20:20)
Kiek pamenu Vokietijoje 1 kg miltelių kainavo 5-6 lt (kuo didesnį įpakavimą perki, tuo pigiau)  smile.gif Aš pati turėjau Tandil spalvotiems rūbams.
Pati ieškau kas pardavinėtų juos KLP krašte  g.gif Bet greičiausiai reiks laukti kol vyras važiuos į komandiruotę Vokietijoje  rolleyes.gif

Gaila verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 02 03, 16:08)
O kokia kaina TANDIL milteliu? Jie baltiems ir/ar spalvotiems? Kazin, kur butu galima ju Klaipedoje ar Palangoje gauti? g.gif

kainuoja 10 euru, yra ir spalvotiems ir baltiems. siuo metu turiu spalvotiems dideli paka, tai parasyta kad uztenka 80 skalbimu. patenkinta as jais, gerai demes isima.
o Lietuvoje kur jais prekiaujama tai nzn.
Atsakyti
As tai pirkau pirma karta http://www.ringuva.l...l=1&t=3&k=5&s=0 ,nieko gero neplauna doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kuri žinote, susidūrėte, atsimenate...informuokit ax.gif ? esu kažkada užmačius, kad viena forumietė pigiau pardavinėja Frosch priemones, bet neužsirašiau nick'o doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 01 31, 14:28)
aš dabar pradėjau naudoti FORMIL spalvotiems. skalbia neblogai, kvapas neaštrus... neblogai išima dėmes, kurių su mažu vaiku tikrai nemažai  smile.gif

O kiek kainuoja Formil 6 kg ar 3 kg pakuotė? Galvoju, kad didesnę pakuotę perkant pigiau gainasi?
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 01 31, 08:33)

QUOTE(Laimė @ 2010 02 06, 18:10)
Sveikos,

gal kuri žinote, susidūrėte, atsimenate...informuokit ax.gif ? esu kažkada užmačius, kad viena forumietė pigiau pardavinėja Frosch priemones, bet neužsirašiau nick'o doh.gif

vienam lape atgal esu parasiusi ax.gif
Atsakyti
Keista, kad dabar turguose pradėjo parvežti tų skalbimo miltelių iš užsienio. Galvoju, kodėl anksčiau jų nebūdavo galima įvežti. O dabar turguose jau tų vokiškų skalbimo miltelių pradėjo būti net kelių rūšių. Bet va tų labiausiai išgirtų Tandil pakolkas dar niekur nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 02 04, 13:17)
As tai pirkau pirma karta http://www.ringuva.l...l=1&t=3&k=5&s=0 ,nieko gero neplauna doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

man geriausi PERSIL skysti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 02 07, 13:57)
vienam lape atgal esu parasiusi ax.gif

dekui 4u.gif , ne visi akli diena mato blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agotukas6 @ 2010 02 03, 16:25)
Na is visu ka tekobandyti - pasidariau isvada viena..Ka skirta vakaru Europai tas ir atlieka savo funkcijas gerai...Is perkamu musu parduotuvese tai tik "Arieliui" galiu pliusiuka uzdet - bet tikrai ne toki kaip vokiskam "Persiliui" ar "Arieliui". teko girdet kad net Lietuvoj pilsto miltelius tokius kaip "Ariel" ir kitus..Pakuotes spausdina taip pat cia..Taigis o ka ten pilsto - tai tikrai kad ne tikra produkta. uztat kokybes nerasi ne su ziburiu.. Galbut pasitaiko ir parvezta viena kita siunta - bet visumoj tai ne kas..Stengiuos valymo skalbimo priemones "Thomas philipse" pirkt..Kiek teko pirkt indaploviu priemones  thumbup.gif ..dabar naudoju skysta "Ariel" is ten - liuksinis dalykas...Tiek is mano patirties..Jei yra kam - geriausia kad is Vokietijos (ar kitos salies) kas parveztu dezem..ir kaina labai gera ir kokybe...

as va irgi neseniai atradau miltelius Thomas philips.. pabandem vienus tai tikrai neblogi.. ir dar priedo nusipirkom minkstikli.. kuris kur kas igliau kvepia nei is prekybcentriu.. thumbup.gif
Atsakyti