Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 01 28, 17:32)
skelbimus reikia deti i sklebimu  lenta, cia patarimais dalinames ax.gif

problem nera, parasykite moderatu ir istrins mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkada SM buvau aptikusi vieną narę, kuri prekiavo Frosch produkcija... jeigu kuri žinot parašykit į a.z. man jos nicką... Šie milteliai man geriausi thumbup.gif
Atsakyti
Ir aš mačiau pirkti euro vash, formil ir dash skalbimo miltelių, Dabar baigiu persil, tai galvoju gal iš tų trijų kokius nusipirkit pabandymui. Gaila, kad niekas neparašo atsiliepimų. Man irgi nepatinka aštraus kvapo skalbimo milteliai.
Atsakyti
QUOTE(Laimė @ 2010 01 30, 16:25)
Kažkada SM buvau aptikusi vieną narę, kuri prekiavo Frosch produkcija... jeigu kuri žinot parašykit į a.z. man jos nicką... Šie milteliai man geriausi thumbup.gif

aurimk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė xxx @ 2010 01 30, 18:48)
Ir aš mačiau pirkti euro vash, formil ir dash  skalbimo miltelių, Dabar baigiu persil, tai galvoju gal iš tų trijų kokius nusipirkit pabandymui. Gaila, kad niekas neparašo atsiliepimų. Man irgi nepatinka aštraus kvapo skalbimo milteliai.

aš dabar pradėjau naudoti FORMIL spalvotiems. skalbia neblogai, kvapas neaštrus... neblogai išima dėmes, kurių su mažu vaiku tikrai nemažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 01 31, 13:28)
aš dabar pradėjau naudoti FORMIL spalvotiems. skalbia neblogai, kvapas neaštrus... neblogai išima dėmes, kurių su mažu vaiku tikrai nemažai  smile.gif

naudojus ir as juos, neblogi. bet vis gryztu prie TANDIL jie man labiausiai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 01 31, 18:51)
naudojus ir as juos, neblogi. bet vis gryztu prie TANDIL jie man labiausiai patinka thumbup.gif

aš irgi dar nusipirkčiau TANDIL, bet nežinau kas jais LT prekiauja verysad.gif
Atsakyti
Man MB parsitese visa didziausia maisa Persil milteliu(tiesiai is gamyklos vokieciu) net ne dezej,o tokiam maise(jokiu uzrasu,nieko) tai skalbia nerealiai,kvapas ne toks kaip LT pirktu PERSIL milteliu,beveik visai be kvapo,labaaai minkstas ir neerzina kvapas.Ir sudetis kita,visai nepanasus i maximinius,tokie labiau kaip NEUTRAL milteliai,nuu ne grudeliais,o svelnus tokie. Nu ir skalbia paliginus su ARIEL(vokisku) pasakiskai.Nors milteliu daugiau negu puse maiso dar liko,bet jau bijau pagalvoti,kad kitus reiks pirkti,o tokios galimybes nebus kur MB eme si karta sad.gif tai skaityneju Jusu postus,kad zinoti kuom mamytes skalbiasi dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija90 @ 2010 02 01, 17:13)
Man MB parsitese visa didziausia maisa Persil milteliu(tiesiai is gamyklos vokieciu) net ne dezej,o tokiam maise(jokiu uzrasu,nieko) tai skalbia nerealiai,kvapas ne toks kaip LT pirktu PERSIL milteliu,beveik visai be kvapo,labaaai minkstas ir neerzina kvapas.Ir sudetis kita,visai nepanasus i maximinius,tokie labiau kaip NEUTRAL milteliai,nuu ne grudeliais,o svelnus tokie. Nu ir skalbia paliginus su ARIEL(vokisku) pasakiskai.Nors milteliu daugiau negu puse maiso dar liko,bet jau bijau pagalvoti,kad kitus reiks pirkti,o tokios galimybes nebus kur MB eme si karta sad.gif tai skaityneju Jusu postus,kad zinoti kuom mamytes skalbiasi dabar smile.gif

O man ir turguje pirkti Persil vokiški popierinėj dėžėj tai irgi labai patiko ir kvapas toks švelnus, malonus, ir skalbia gerai.
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2010 02 01, 01:00)
aš irgi dar nusipirkčiau TANDIL, bet nežinau kas jais LT prekiauja  verysad.gif

QUOTE(valerija90 @ 2010 02 01, 17:13)

tandil esu radusi vilniuje kas prekiauja, 6,4kg 36lt rasa 860716789

o persil irgi esu radusi va tokio be uzraso. bet biaju pirkti. sitie panevezy yra milteliai. 10kg 60lt
Atsakyti
As ir duomiuosi skalbimo mi;lteliais pa kol kas geriausi tai persil ir skysta persili spalvotiem aisku vokiski butu geresni bet ne visada pavyksta ju gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 01 31, 19:51)

O kokia kaina TANDIL milteliu? Jie baltiems ir/ar spalvotiems? Kazin, kur butu galima ju Klaipedoje ar Palangoje gauti? g.gif
Atsakyti