Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

QUOTE(raskejan @ 2010 01 08, 10:04)
o kaip tie milteliai skalbia gerai ar siaip sau?

DOMOL - sakyciau nebrangus ir labai gerai skalbia. man patinka sios serijos priemones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 01 08, 18:53)
DOMOL - sakyciau nebrangus ir labai gerai skalbia. man patinka sios serijos priemones thumbup.gif

nusipirkau DOMOL ziuresiu kaip rytoj skalbs nes nera brangus mokejau 35lt
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2010 01 08, 22:06)
nusipirkau DOMOL ziuresiu kaip rytoj skalbs nes nera brangus mokejau 35lt

o už kokį kiekį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 08, 22:06)
o už kokį kiekį?  g.gif

4,275g. 45skalbimams
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2010 01 09, 09:03)
4,275g.  45skalbimams

o kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2010 01 08, 10:04)
o kazi kaip vokiski ARIEL gal bandet kas?

vokiški ARIEL man labai patiko thumbup.gif Tikrai labai gerai skalbia ir mažesnį kiekį reikia dėti miltelių negu pirktų LT...
Atsakyti
ECOS skystas skalbiklis, jie yra natūralus, 50 skalbimų. tikrai labai gerai skalbia. Yra ir vaikiski. kaune galima nusipirkti "Via natūral" parduotuvėje. Tikrai mane nustebino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIEDRŪNĖ: 19 sausio 2010 - 21:11
MAČIAU VOKIŠKŲ SKALBIMO MILTELIŲ DASH IR FORMIL. GAL KAS BANDĖT, KOKIE BŪTŲ ATSILIEPIMAI, AR NĖRA AŠTRUS KVAPAS, KAIP SKALBIA?
Atsakyti
jau menuo naudoju muilo riesutus. kaina ziauriai nesikandzioja, isplauna tiek pat kiek ir kiti. (Arielai, Bonuksai, Omo), didesnes demes itrinu su tulzies muilu. kartais drabuziai turi acto kvapa (taip kol kas buvo tik karta), tai dar ilasinu kelis lasus kokio eterinio aliejuko.
Atsakyti
Sveiki, merginos. Nezinau ar galima cia ideti ...bet jegu ka istins ax.gif

1.PARDUODU MILTELIUS "ARIEL" IS DANIJOS, UNIVERSALUS,TINKA IR BALTIEMS IR SPALVOTIEMS, SVORIS 5,5 KG. KAINA 55 LT

2.SKALBINIU MINKSTIKLIS PO 1 L. YRA BALSAM, CITRINOS,JUROS. IS DANIJOS. KAINA 10 LT UZ 1 L

Klaipeda,per az 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 28 sausio 2010 - 16:09
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 28, 16:08)
Sveiki, merginos. Nezinau ar galima cia  ideti ...bet jegu ka istins ax.gif

1.PARDUODU MILTELIUS "ARIEL" IS DANIJOS, UNIVERSALUS,TINKA IR BALTIEMS IR SPALVOTIEMS, SVORIS 5,5 KG. KAINA 55 LT

2.SKALBINIU MINKSTIKLIS PO 1 L. YRA BALSAM, CITRINOS,JUROS. IS DANIJOS. KAINA 10 LT UZ 1 L
Klaipeda,per az 4u.gif

skelbimus reikia deti i sklebimu lenta, cia patarimais dalinames ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Baiginejasi saklbimo milteliai ir audziu minti pirkti vokiskus. Skaitineju jusu postus. Maciau geri atsiliepimai apie Tandil. Jau radau, Kad vilniuje juos parduota thumbup.gif dar daug skelbimi Nice ir Euro Wash. Ar kasnors bandet?
Atsakyti