pas mus kazka buvo reklamave su meisteriu properiu gal valikly buvo man girdeta tai pirkau o be to dar ir pagyre kad geri bent man tai nieko ypatingo
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 11 26, 17:34)
taip, vokiski. Kainos negaliu pasakyti. Dabar DROGE siems produktams nuolaidos.
Reikia taupyti, juk sunkus metas Istikruju jokio skirtumo nepastebejau skalbiant vien spalvotiems skirtais milteliais.
Reikia taupyti, juk sunkus metas Istikruju jokio skirtumo nepastebejau skalbiant vien spalvotiems skirtais milteliais.
Ir as tik spalvotiems perku.Baltus dazniausiai skalbiu su sviesiais,jokiu atskiru skalbimu nedarau,nes pas mus ir taip mazai tu baltu rubu.
Dabar skalbiu su tide,tai visai nieko.
QUOTE(adžani @ 2010 01 02, 17:12)
Ir as tik spalvotiems perku.Baltus dazniausiai skalbiu su sviesiais,jokiu atskiru skalbimu nedarau,nes pas mus ir taip mazai tu baltu rubu.
Tide neprastai skalbia, bet kad kaina prekybos centruose gana didoka, todėl aš daugiau su Bonux skalbiu,arba su Rex, tiesiog su tais kuriems užtaikau akciją. Dabar baigiu vokiškus Ariel, tie tai gerai skalbia, ir nedaug tereikia dėti, o dabar turiu vėl nusipirkus akcijinius Bonux iš maximos ir juos naudosiu.
QUOTE(staselė @ 2010 01 03, 14:22)
Tide neprastai skalbia, bet kad kaina prekybos centruose gana didoka, todėl aš daugiau su Bonux skalbiu,arba su Rex, tiesiog su tais kuriems užtaikau akciją. Dabar baigiu vokiškus Ariel, tie tai gerai skalbia, ir nedaug tereikia dėti, o dabar turiu vėl nusipirkus akcijinius Bonux iš maximos ir juos naudosiu.
Dabar Tide Norfoj akcija 2kg-14lt
QUOTE(delfinarija @ 2010 01 03, 14:28)
Dabar Tide Norfoj akcija 2kg-14lt
visai ne daug kainuoja. o kaip jie skalbia?
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 01 03, 16:43)
visai ne daug kainuoja. o kaip jie skalbia?
As galvoju,kad vieni is geresniu jie,nors cia gal ir nuo vandens kokybes priklauso
Nuo miltelių perėjau prie lietuviško skysto skalbiklio "Balance neutral"
QUOTE(delfinarija @ 2010 01 03, 16:02)
As galvoju,kad vieni is geresniu jie,nors cia gal ir nuo vandens kokybes priklauso
Tide tikrai gerai skalbia, ir kvapas malonus, tik jei nėra akcijos tai jie brangūs, bet kai užtaikot akciją tada jau kaina prieinama.
QUOTE(raskejan @ 2009 12 28, 21:33)
pirkau vokiskus aleksote MEISTER PROPERIS bet nieko ipatingo
Anksciau jie tikrai geresni buvo,bet dabar suprastejo
Perku Ariel arba Bonux, kartais sumaisau abieju rusiu o del Tide, tai mane nuo ju kvapo pykina todel neperku
QUOTE(Barbaryta @ 2010 01 06, 10:21)
Perku Ariel arba Bonux, kartais sumaisau abieju rusiu o del Tide, tai mane nuo ju kvapo pykina todel neperku
Bet sumaišius dvejus miltelius, tai kvapai irgi susimaišo, tai man kažkaip atrodo, kad kvapas keistas gaunasi.
QUOTE(Poema @ 2010 01 05, 17:17)
Anksciau jie tikrai geresni buvo,bet dabar suprastejo
o kazi kaip vokiski ARIEL gal bandet kas?
Papildyta:
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 11 26, 16:34)
taip, vokiski. Kainos negaliu pasakyti. Dabar DROGE siems produktams nuolaidos.
o kaip tie milteliai skalbia gerai ar siaip sau?