Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 11 23, 16:48)
as irgi pirkdavau tiek baltiems , tiek spalvotiems rubams miltelius. Bet paziurejau kad baltu rubu ne daug susirenka. Tai naudoju siuo metu spalvotiems rubams miltelius.

As lygiai taip pat anksciau pirkau, o dabar tik spalvotiems rubams miltelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 11 26, 14:28)
O Domol yra irgi vokiški skalbimo milteliai? O kokia jų kaina?

taip, vokiski. Kainos negaliu pasakyti. Dabar DROGE siems produktams nuolaidos.
QUOTE(aaangelika @ 2009 11 26, 14:51)
As lygiai taip pat anksciau pirkau, o dabar tik spalvotiems rubams miltelius  mirksiukas.gif

Reikia taupyti, juk sunkus metas rolleyes.gif Istikruju jokio skirtumo nepastebejau skalbiant vien spalvotiems skirtais milteliais.
Atsakyti
turiu patarima taupioms smile.gif
as perku is thomas phillips parduotuves vokiskus miltelius.ju ten buna apie 5-6kg.kaina iki 30lt.dabar gerai nepamenu kiek tiksliai kainuoja nes senokai pirkau.zodziu raso, kad uztenka 50-ciai skalbimu.jei rubelis labai demetas-pasinaudoju vanish.o siaip dar ipilu minkstiklio-ir mano rubeliai svarus, ir pinigeliai neissvaistyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murzilkaa @ 2009 11 27, 22:53)
turiu patarima taupioms  smile.gif
as perku is thomas phillips parduotuves vokiskus miltelius.ju ten buna apie 5-6kg.kaina iki 30lt.dabar gerai nepamenu kiek tiksliai kainuoja nes senokai pirkau.zodziu raso, kad uztenka 50-ciai skalbimu.jei rubelis labai demetas-pasinaudoju vanish.o siaip dar ipilu minkstiklio-ir mano rubeliai svarus, ir pinigeliai neissvaistyti  smile.gif

Kaip vadinasi milteliai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murzilkaa @ 2009 11 27, 23:53)
turiu patarima taupioms  smile.gif
as perku is thomas phillips parduotuves vokiskus miltelius.ju ten buna apie 5-6kg.kaina iki 30lt.dabar gerai nepamenu kiek tiksliai kainuoja nes senokai pirkau.zodziu raso, kad uztenka 50-ciai skalbimu.jei rubelis labai demetas-pasinaudoju vanish.o siaip dar ipilu minkstiklio-ir mano rubeliai svarus, ir pinigeliai neissvaistyti  smile.gif

Ir man įdomu, koks miltelių pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 11 28, 23:38)
Ir man įdomu, koks miltelių pavadinimas?

mergaites zinokit nepamenu sad.gif blush2.gif
seniau pirkau SENTI MAT classic. jie tokioj popierinej dezej buvo.o dabar tiesiog pagal kaina ziurejau ir pagal skalbimu kieki. as vokiska produkcija kol kas nenusivyliau smile.gif ir be to pigu smile.gif
aisku jie neskalbia kaip ariel ar kiti aukstos kokybes milteliai, bet mes juk ir neissimurzinam kaip ukininkai bulviu lauke mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murzilkaa: 29 lapkričio 2009 - 22:53
QUOTE(murzilkaa @ 2009 11 29, 22:52)
aisku jie neskalbia kaip ariel ar kiti aukstos kokybes milteliai, bet mes juk ir neissimurzinam kaip ukininkai bulviu lauke  mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Atsiprasau uz Offtopika ax.gif ,bet pagal avatara nepasakysi,kad neissimurzinat...nesupykit tik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2009 11 30, 00:14)
Atsiprasau uz Offtopika  ax.gif ,bet pagal avatara nepasakysi,kad neissimurzinat...nesupykit tik   lotuliukas.gif

nu jeigu buciau pikciurna tai mano avataras tikrai kitoks butu mirksiukas.gif
o siaip prajuokinot lotuliukas.gif
net nepagalvojau kad mano avataras prie sio pokalbio laaabai tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kleba @ 2009 11 12, 16:51)
aš naudoju iš Amway miltelius bei kitas skalbimo priemones. Super. Ir kai paskaičiuoji vieno skalbimo kainą- išeina pigiau už visokius ten Arielius, persilus ir kitus. Juolabiau, kad milteliai ekologiški ir nėra nuo jų alergijos.

Amway nėra ekologiški, o tik tokiais apsimeta.

Ekologiški yra Sonet, Alma Win, Klar, Ecover. Daugiau LT arduodamų nežinau.

Ir man asmeniškai geriau skalbia skysti skalbikliai nei milteliai.
Atsakyti
Aš iš vokiškų išbandžiau Ariel ir Persil skalbimo miltelius, o kokie dar yra geri vokiški skalbimo milteliai? Įdomu, ar tik šitų dviejų rūšių skalbimo milteliai pas mus atvežami?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 12 28, 19:35)
Aš iš vokiškų išbandžiau Ariel ir Persil skalbimo miltelius, o kokie dar yra geri vokiški skalbimo milteliai? Įdomu, ar tik šitų dviejų rūšių skalbimo milteliai pas mus atvežami?

pirkau vokiskus aleksote MEISTER PROPERIS bet nieko ipatingo
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2009 12 28, 20:33)
pirkau vokiskus aleksote MEISTER PROPERIS bet nieko ipatingo

negirdeti bigsmile.gif
Man TANDIL labai patiko thumbup.gif gaila jau pabaigiau ax.gif
Atsakyti