Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

QUOTE(ZBITKA @ 2009 11 17, 23:47)
Nu ir nesamones ekologiski skalbimo milteliai. Paskaityk sudeti ir suzinosi. Kaip gi tau ekologiski milteliai iskalbs. Nori ekologiskai- skalbk ukiniu muilu

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2009 11 17, 23:47)
Nu ir nesamones ekologiski skalbimo milteliai. Paskaityk sudeti ir suzinosi. Kaip gi tau ekologiski milteliai iskalbs. Nori ekologiskai- skalbk ukiniu muilu

Kokiu ūkiniu? Ringuvos? Jis tai tikrai neekologiškas, įeina EDTA ir titano dioksidas.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 11 18, 09:52)
Kokiu ūkiniu? Ringuvos? Jis tai tikrai neekologiškas, įeina EDTA ir titano dioksidas.

Nebutinai Ringuvos, yra visokiu ūkinių muilų. Aš dar turiu senovinio ūkinio muilo,mama davus ax.gif Tikrai labai gerai ima dėmes.
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 11 18, 14:01)
Nebutinai Ringuvos, yra visokiu ūkinių muilų. Aš dar turiu senovinio ūkinio muilo,mama davus ax.gif Tikrai labai gerai ima dėmes.

Na parduotuvėje kitokio nesu mačiusi, bet ir Ronguvos tuoj nebeliks, nes neapsimoka gaminti ūkinio muilo.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 11 18, 14:39)
Na parduotuvėje kitokio nesu mačiusi, bet ir Ronguvos tuoj nebeliks, nes neapsimoka gaminti ūkinio muilo.

As neatkreipus demesio, tik Ringuvos ūkiniai muilai yra? man rodos ir kitokių yra. Kažkada su tulžimi esu pirkusi, nepamenu gamintojo.
Atsakyti

Aš naudoju baltiems ir spalvotiems skirtus skalbimo miltelius, bet pradėjau galvoti, ar nebus tas pats, jei viską plausiu su spalvotiems rūbams skirtais milteliais, nes visiškai baltų audinių yra nedaug, o dauguma tų šviesių audinių yra tiesiog margi.
Ar naudojate baltiems ir spalvotiems audiniams skirtus skalbimo miltelius?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 11 23, 16:15)
Aš naudoju baltiems ir spalvotiems skirtus skalbimo miltelius, bet pradėjau galvoti, ar nebus tas pats, jei viską plausiu su spalvotiems rūbams skirtais milteliais, nes visiškai baltų audinių yra nedaug, o dauguma tų šviesių audinių yra tiesiog margi.

as irgi pirkdavau tiek baltiems , tiek spalvotiems rubams miltelius. Bet paziurejau kad baltu rubu ne daug susirenka. Tai naudoju siuo metu spalvotiems rubams miltelius.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 11 23, 16:15)

aš tai naudoju tik spalvotiems rūbams skirtus miltelius. Anksčiau pirkau ir baltiems skirtus, bet paskui paskaičiavau, kad neapsimoka smile.gif
prieš porą dienų pradėjau naudoti vokiškus miltelius TANDIL. man labai patiko thumbup.gif dedu tik trečdalį miltelių kiekio nei dėdavau LT pirktus, skalbia super, o ir kvepia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2009 11 24, 08:17)
aš tai naudoju tik spalvotiems rūbams skirtus miltelius. Anksčiau pirkau ir baltiems skirtus, bet paskui paskaičiavau, kad neapsimoka  smile.gif
prieš porą dienų pradėjau naudoti vokiškus miltelius TANDIL. man labai patiko  thumbup.gif dedu tik trečdalį miltelių kiekio nei dėdavau LT pirktus, skalbia super, o ir kvepia  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as ir naudojau TANDIL tikrai super milteliai thumbup.gif
Atsakyti
Kur gi jūsperkat tuosvokiškus miltelius?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 11 24, 15:39)
Kur gi jūsperkat tuosvokiškus miltelius?

Man tai mama parvezdavo. bet maciau yra pirkti "Svaros prekese" - dali milteliu. "Droge" - domol.
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 11 24, 18:26)
Man tai mama parvezdavo. bet maciau yra pirkti "Svaros prekese" - dali milteliu. "Droge" - domol.

O Domol yra irgi vokiški skalbimo milteliai? O kokia jų kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo staselė: 26 lapkričio 2009 - 14:29