QUOTE(kumiko @ 2009 10 31, 14:09)
kaip jums Persil milteliai
Nusipirkau spalvotiems Persil vokiškus, tai man jie patiko labiau negu tie maximiniai. Tai ir išplovė geriau ir spalvos rūbų ryškesnės.
Sveiki! Ar bande kas nors pirkti vokiskos kokybes miltelius is www.assorti.lt? Ar kaina ir kokybe tikrai gera?
QUOTE(kleba @ 2009 11 12, 16:51)
aš naudoju iš Amway miltelius bei kitas skalbimo priemones. Super. Ir kai paskaičiuoji vieno skalbimo kainą- išeina pigiau už visokius ten Arielius, persilus ir kitus. Juolabiau, kad milteliai ekologiški ir nėra nuo jų alergijos.
kas jums apie tą ekologiškumą pasakojo?
QUOTE(aaangelika @ 2009 11 11, 17:50)
Sveiki! Ar bande kas nors pirkti vokiskos kokybes miltelius is www.assorti.lt? Ar kaina ir kokybe tikrai gera?
as irgi ta puslapiuka ziurinejau.yra geru dalyku. ir nemazai prekiu is Vokietijos o gal bandet kuri siustis?koki atsiliepimai?
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 11 13, 11:10)
as irgi ta puslapiuka ziurinejau.yra geru dalyku. ir nemazai prekiu is Vokietijos o gal bandet kuri siustis?koki atsiliepimai?
Kaip tik siandien pirma karta ten buvau Isspradziu norejau savo akimis apziureti ir rankomis paciupineti prekes, o tada drasiai uzsakynet per interneta, kad negaisti laiko Apsipirkau ten ir esu labai patenkinta, nemazai susitaupiau, o dar ir prekiu nemazai yra geresnes kokybes Nusipirkau vokiskos kokybes ARIEL pabandymui Dar neskalbiau, bet milteliai tiek ARIEL, tiek PERSIL tikrai skiriasi nuo musu parduotuvyniu
QUOTE(aaangelika @ 2009 11 13, 16:02)
Kaip tik siandien pirma karta ten buvau Isspradziu norejau savo akimis apziureti ir rankomis paciupineti prekes, o tada drasiai uzsakynet per interneta, kad negaisti laiko Apsipirkau ten ir esu labai patenkinta, nemazai susitaupiau, o dar ir prekiu nemazai yra geresnes kokybes Nusipirkau vokiskos kokybes ARIEL pabandymui Dar neskalbiau, bet milteliai tiek ARIEL, tiek PERSIL tikrai skiriasi nuo musu parduotuvyniu
o kiek pristatymo islaidos kainuoja gal zinot?
Jei pavedimu, tai 7,49Lt, o jei grynaisiais i rankas, kai atves Jums namo- 9,99Lt
QUOTE(aaangelika @ 2009 11 13, 20:48)
Jei pavedimu, tai 7,49Lt, o jei grynaisiais i rankas, kai atves Jums namo- 9,99Lt
aciu
QUOTE(žemuogienė @ 2009 11 12, 18:49)
kas jums apie tą ekologiškumą pasakojo?
Ekologiškumas - čia, tik fantazijos dalykas spėju, platintoja ta mergaitė, tai ir bando įpiršti taip, kaip ji sugeba
Nu ir nesamones ekologiski skalbimo milteliai. Paskaityk sudeti ir suzinosi. Kaip gi tau ekologiski milteliai iskalbs. Nori ekologiskai- skalbk ukiniu muilu