Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

kaip jums Persil milteliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 10 31, 14:09)
kaip jums Persil milteliai g.gif

Nusipirkau spalvotiems Persil vokiškus, tai man jie patiko labiau negu tie maximiniai. Tai ir išplovė geriau ir spalvos rūbų ryškesnės.
Atsakyti
Sveiki! Ar bande kas nors pirkti vokiskos kokybes miltelius is www.assorti.lt? Ar kaina ir kokybe tikrai gera? g.gif
Atsakyti
aš naudoju iš Amway miltelius bei kitas skalbimo priemones. Super. Ir kai paskaičiuoji vieno skalbimo kainą- išeina pigiau už visokius ten Arielius, persilus ir kitus. Juolabiau, kad milteliai ekologiški ir nėra nuo jų alergijos.
Atsakyti
QUOTE(kleba @ 2009 11 12, 16:51)
aš naudoju iš Amway miltelius bei kitas skalbimo priemones. Super. Ir kai paskaičiuoji vieno skalbimo kainą- išeina pigiau už visokius ten Arielius, persilus ir kitus. Juolabiau, kad milteliai ekologiški ir nėra nuo jų alergijos.

kas jums apie tą ekologiškumą pasakojo?
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2009 11 11, 17:50)
Sveiki! Ar bande kas nors pirkti vokiskos kokybes miltelius is www.assorti.lt? Ar kaina ir kokybe tikrai gera?  g.gif

as irgi ta puslapiuka ziurinejau.yra geru dalyku. ir nemazai prekiu is Vokietijos thumbup.gif o gal bandet kuri siustis?koki atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 11 13, 11:10)
as irgi ta puslapiuka ziurinejau.yra geru dalyku. ir nemazai prekiu is Vokietijos thumbup.gif o gal bandet kuri siustis?koki atsiliepimai?

Kaip tik siandien pirma karta ten buvau mirksiukas.gif Isspradziu norejau savo akimis apziureti ir rankomis paciupineti prekes, o tada drasiai uzsakynet per interneta, kad negaisti laiko rolleyes.gif Apsipirkau ten ir esu labai patenkinta, nemazai susitaupiau, o dar ir prekiu nemazai yra geresnes kokybes mirksiukas.gif Nusipirkau vokiskos kokybes ARIEL pabandymui smile.gif Dar neskalbiau, bet milteliai tiek ARIEL, tiek PERSIL tikrai skiriasi nuo musu parduotuvyniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2009 11 13, 16:02)
Kaip tik siandien pirma karta ten buvau  mirksiukas.gif Isspradziu norejau savo akimis apziureti ir rankomis paciupineti prekes, o tada drasiai uzsakynet per interneta, kad negaisti laiko  rolleyes.gif  Apsipirkau ten ir esu labai patenkinta, nemazai susitaupiau, o dar ir prekiu nemazai yra  geresnes kokybes  mirksiukas.gif  Nusipirkau vokiskos kokybes ARIEL pabandymui  smile.gif  Dar neskalbiau, bet milteliai tiek ARIEL, tiek PERSIL tikrai skiriasi nuo musu parduotuvyniu  thumbup.gif

o kiek pristatymo islaidos kainuoja gal zinot? blush2.gif
Atsakyti
Jei pavedimu, tai 7,49Lt, o jei grynaisiais i rankas, kai atves Jums namo- 9,99Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2009 11 13, 20:48)
Jei pavedimu, tai 7,49Lt, o jei grynaisiais i rankas, kai atves Jums namo- 9,99Lt  smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 11 12, 18:49)
kas jums apie tą ekologiškumą pasakojo?

Ekologiškumas - čia, tik fantazijos dalykas biggrin.gif spėju, platintoja ta mergaitė, tai ir bando įpiršti taip, kaip ji sugeba biggrin.gif
Atsakyti
Nu ir nesamones ekologiski skalbimo milteliai. Paskaityk sudeti ir suzinosi. Kaip gi tau ekologiski milteliai iskalbs. Nori ekologiskai- skalbk ukiniu muilu
Atsakyti