Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

QUOTE(bbrigitux @ 2009 10 26, 17:53)
Parvežė vyras man iš Vokietijos TANDIL miltelių. Reikės pabandyt, kai tik sunaudosius Akropolinius ARIEL  smile.gif

parasyk po to atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
As cia turbut busiu pusiau ne i tema,bet gal galit patarti kuriuos rinktis skalbimo miltelius/minkstiklius ar ka,juodiems rubams? kad islaikytu spalva? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skarbonke @ 2009 10 27, 13:40)
As cia turbut busiu pusiau ne i tema,bet gal galit patarti kuriuos rinktis skalbimo miltelius/minkstiklius ar ka,juodiems rubams? kad islaikytu spalva? 4u.gif

as specialu skysti juodiems rubams turiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 10 27, 13:40)
parasyk po to atsiliepimus 4u.gif

būtinai parašysiu smile.gif

QUOTE(skarbonke @ 2009 10 27, 13:40)

PERWOLL BLACK MAGIC
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbrigitux: 27 spalio 2009 - 16:55
QUOTE(bbrigitux @ 2009 10 27, 17:55)
būtinai parašysiu  smile.gif
PERWOLL BLACK MAGIC

Ar geras tas Perwolis juodiems?Ar skiriasi kuom nors isplovus paprastai milteliais ir tuo perwoliu? 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 27, 22:32-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 27, 22:32)
Ar geras tas Perwolis juodiems?Ar skiriasi kuom nors isplovus paprastai milteliais ir tuo perwoliu? 4u.gif

Labai didelio skirtumo nepastebėjau wink.gif
Atsakyti
O as pastebejau, bet mano skystis vokiskas BLACK lyg kazkaip vadinasi, ilgiau spalva islieka, ir tokia sodresne nenublukus 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 27, 23:32-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 10 27, 23:32)
Ar geras tas Perwolis juodiems?

Man už Perwol geresnis pasirodė Dreft juodiems.
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 10 28, 12:20)
O as pastebejau, bet mano skystis vokiskas BLACK lyg kazkaip vadinasi, ilgiau spalva islieka, ir tokia sodresne nenublukus 4u.gif

Bet šitas skystis tikriausiai megztiems rūbams skirtas?
Nes pvz. juodus džinsus ploviau su maximiniu woolite perla juodiems ,bet nelabai išsiplovė, nes tas skystis buvo skirtas megztiems rūbams.
Atsakyti
4u.gif sugedo mano skalbiamosios stalčiukas unsure.gif ar galima dėti skalbimo miltelių į skalbyklės vidų? gal geriau tokiu atveju naudoti skystą? ir klausimas dėl minkštiklio, kur tada jį pilti? nes karta plaudama rankomis tiesiai ant audinio užpyliau ir .. dėmės doh.gif gal tokiu atveju gelbėtų toks indžiukas kaiop dozatorius, kur į būgną dedamas, bet kur jį gauti? gal būna prie skystų pridėti? HELP bijau sugadinti drabužėlius, o skalbti reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(disiel @ 2009 10 30, 10:36)
4u.gif  sugedo mano skalbiamosios stalčiukas  unsure.gif  ar galima dėti skalbimo miltelių į skalbyklės vidų? gal geriau tokiu atveju naudoti skystą? ir klausimas dėl minkštiklio, kur tada jį pilti? nes karta plaudama rankomis tiesiai ant audinio užpyliau ir .. dėmės  doh.gif  gal tokiu atveju gelbėtų toks indžiukas kaiop dozatorius, kur į būgną dedamas, bet kur jį gauti? gal būna prie skystų pridėti? HELP bijau sugadinti drabužėlius, o skalbti reikia  rolleyes.gif

galima ir miltelius, tik kieki mazesni, isbandyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(disiel @ 2009 10 30, 10:36)
4u.gif  sugedo mano skalbiamosios stalčiukas  unsure.gif  ar galima dėti skalbimo miltelių į skalbyklės vidų? gal geriau tokiu atveju naudoti skystą? ir klausimas dėl minkštiklio, kur tada jį pilti? nes karta plaudama rankomis tiesiai ant audinio užpyliau ir .. dėmės  doh.gif  gal tokiu atveju gelbėtų toks indžiukas kaiop dozatorius, kur į būgną dedamas, bet kur jį gauti? gal būna prie skystų pridėti? HELP bijau sugadinti drabužėlius, o skalbti reikia  rolleyes.gif

Aš kartais irgi tai praktikuoju. tongue.gif
Atsakyti