Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

Netik Amway yra rinkoje,tik jis labai stipriai dirba, o produktai nežinau ar tikrai tokie geri ir nekenksmingi.Pati mačiau kaip ant vieno buteliuko valiklio buvo chemijos ženklas, kuriuo ženklinama visoje europoje,ir darosi juokinga kai pasakoja kad Amway be chemijos.
Atsakyti
QUOTE(gojute @ 2009 10 16, 11:56)
Netik Amway yra  rinkoje,tik jis labai stipriai dirba, o produktai nežinau ar tikrai tokie geri ir nekenksmingi.Pati mačiau kaip ant vieno buteliuko valiklio buvo chemijos ženklas, kuriuo ženklinama visoje europoje,ir darosi juokinga kai pasakoja kad Amway be chemijos.

Dar nemaciau buitines chemijos be chemijos smile.gif
Tik ji gal ne tokia kenksminga. Buvo isbere nuo Persil, ieskojau kuo pakeisti, ir radau siuos milteliu, kuriu jau nebekeisiu i nieka, nes issigydyti alergija nuo milteliu tikrai nelengva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 16 spalio 2009 - 10:07
naudoju ekologiska skalbikli "Sonet", kol kas nieko geresnio neradau
Atsakyti
Nusipirkau ,,Persil" vokiškų miltelių, tai labai patiko, kad išskalbus liko tik labai švelnus kvapas ir man pasirodė kad su color išplovus skalbinių spalvos lyg atsinaujino, nors ir lig šiol plaudavau su color, bet su ,,maximiniais". Bus matyt, kaip kaip išskalbs rūbus su dėmėmis.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 10 19, 15:32)
Nusipirkau ,,Persil" vokiškų miltelių, tai labai patiko, kad išskalbus liko tik labai švelnus kvapas ir man pasirodė kad su color išplovus skalbinių spalvos lyg atsinaujino, nors ir lig šiol plaudavau su color, bet su ,,maximiniais". Bus matyt, kaip kaip išskalbs rūbus su dėmėmis.

pastebejau ir as kad spalvos buna ryskesnes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 10 19, 21:00)
pastebejau ir as kad spalvos buna ryskesnes thumbup.gif

Sudomino ir mane tie skalbimo milteliai, kai sunaudosiu tuos kuriuos turiu, reikės ir kitokius išbandyti. Nes kartais atrandam, kad kiti milteliai skalbia daug geriau, negu tie, kuriuos jau ilgai ilgai naudojom.
Atsakyti
QUOTE(Jovita xxx @ 2009 10 21, 16:23)
Sudomino ir mane tie skalbimo milteliai, kai sunaudosiu tuos kuriuos turiu, reikės ir kitokius išbandyti. Nes kartais atrandam, kad kiti milteliai skalbia daug geriau, negu tie, kuriuos jau ilgai ilgai naudojom.

Aš irgi pagalvojau, kad kartais visai gerai išbandyti ir naujus skalbimo miltelius, nes jie kartais skalbia geriau negu tie kuriuos jau buvom įpratę naudoti, na o jei naujieji nepatinka, tai tuos sunaudojus, vėl perku tokius pačius kaip ir buvau įpratus.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 10 19, 15:32)

Kokioj parduotuvėj pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 10 25, 16:35)
Kokioj parduotuvėj pirkai?

Turguose būna pirkti tų skalbimo miltelių. Bet ne kiekvieną kartą jų turi. Matyt, juos išperka. Kas išbando ir pamato, kad geriau skalbia, tas sunaudojęs vėl juos perka.
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 10 25, 17:17)
Turguose būna pirkti tų skalbimo miltelių. Bet ne kiekvieną kartą jų turi. Matyt, juos išperka. Kas išbando ir pamato, kad geriau skalbia, tas sunaudojęs vėl juos perka.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir taip darau jau 3 metai thumbup.gif
Atsakyti
Reiks dirstelėt, bet man atrodo, kad Alytuje tokių nėra. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 10 09, 13:30)
Esu isbandziusi daugybe skalbimo priemoniu. Kokius 2 metus naudoju vien vokiskas skalbimo priemones. Labai patinka TANDIL tiek milteliai, tiek skysti skalbikliai, tiek minkstikliai.Gerai isplauna, isima demes. Patiko spee skystas skalbiklis.

Parvežė vyras man iš Vokietijos TANDIL miltelių. Reikės pabandyt, kai tik sunaudosius Akropolinius ARIEL smile.gif
Atsakyti