Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo priemonės - 2

QUOTE(bbrigitux @ 2009 10 09, 12:48)
Ir kaip skalbimo kokybė? Pasidalinkite patirtimi  ax.gif

Esu isbandziusi daugybe skalbimo priemoniu. Kokius 2 metus naudoju vien vokiskas skalbimo priemones. Labai patinka TANDIL tiek milteliai, tiek skysti skalbikliai, tiek minkstikliai.Gerai isplauna, isima demes. Patiko spee skystas skalbiklis.
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 10 09, 13:30)
Esu isbandziusi daugybe skalbimo priemoniu. Kokius 2 metus naudoju vien vokiskas skalbimo priemones. Labai patinka TANDIL tiek milteliai, tiek skysti skalbikliai, tiek minkstikliai.Gerai isplauna, isima demes. Patiko spee skystas skalbiklis.

Girdėjau, kad TANDIL labai geri milteliai.
Nežinau kiek čia tiesos, bet sako, kad tai yra tie patys PERSIL, tik supilstyti į kitas pakuotes, kad būtų galima pardavinėti pigiau.
Atsakyti
QUOTE(bbrigitux @ 2009 10 09, 13:39)
Girdėjau, kad TANDIL labai geri milteliai.
Nežinau kiek čia tiesos, bet sako, kad tai yra tie patys PERSIL, tik supilstyti į kitas pakuotes, kad būtų galima pardavinėti pigiau.

zinokit nzn. Bet kitoks kvapas TANDIL milteliu nei PERSIL.Svarbu gerai skalbia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 10 09, 14:14)
Svarbu gerai skalbia biggrin.gif

tikrai taip thumbup.gif
Atsakyti
Šitiek chemijos suvartojat??? Negi tie skalbiniai taip labai užnešioti, kad tiek chemijos reikia

kadangi yra mazas vaikas ir jis viska valgo pats tai ojoj kokie buna poto rubai, ypac po uogu valgymo, beto vyras dirba toki darba, kad jo rubai buna super nesvarus tai ir reikia visu situ priemoniu kad isskalbt, tad gal reiktu pradet naudoti vokiskus sk.miltelius gal jie daug geriau skalbia nei maximiniai ariel, beje kur perkate vokiskus miltelius? gal klp zinot kur platina juos?
Atsakyti
QUOTE(senamiestizz @ 2009 10 09, 15:16)
Šitiek chemijos suvartojat???  Negi tie skalbiniai taip labai užnešioti, kad tiek chemijos reikia 
kadangi yra mazas vaikas ir jis viska valgo pats tai ojoj kokie buna poto rubai, ypac po uogu valgymo, beto vyras dirba toki darba, kad jo rubai buna super nesvarus tai ir reikia visu situ priemoniu kad isskalbt, tad gal reiktu pradet naudoti vokiskus sk.miltelius gal jie daug geriau skalbia nei maximiniai ariel, beje kur perkate vokiskus miltelius? gal klp zinot kur platina juos?

kas platina klp nežinau. Bet esu mačiusi, kad prekiauja vokiškais skalbimo milteliais Dituvos turgelyje (tik kaina ženkliai užkelta).
Dar sako, kad tikrais vokiškais milteliais prekiauja Thomas Philips. Pabandyk ten.
Atsakyti
QUOTE(Ronet @ 2009 10 09, 13:09)
Šitiek chemijos suvartojat???  blink.gif    Negi tie skalbiniai taip labai užnešioti, kad tiek chemijos reikia  g.gif

Asmeniškai įpilu miltelių net nepilną normą, jokių lenorų, jokių papildomų priedų ir kuo puikiausiai išskalbia. Nukalkinimo miltelius arba citrinos rūgšties pokelį atskirai nuo visų skalbinių, tik kokį virtuvinį rakšluostį įmetus  į mėnesį ar kas antrą prasuku su maximalia temperatūra, viskas švaru, gražu, chemijos minimumas...

Tiesa, skalbiu su vokiškais persil milteliais...

nukalkintojo jau pačiuose milteliuose būna, o perdaug jų pilant ir audiniams kenkia, blunka, greičiau dėvisi...

O kvapas tų vokiškų persil ar skiriasi nuo maximinių persil kvapo, nes maximinių labai aštrus kvapas g.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 10 09, 14:30)

kur perkat siuos miltelius?
Atsakyti
naudoju tik skystus Persil arba Ariel, nei jie man aštriai smirda, nei erzina odos ar pan., bet skalbia tai super thumbup.gif , turėjau ir vokiškų skalbimo miltelių, bet nepasakyčiau, kad labai jau stebuklingi schmoll.gif Man tai daugiau įtakos skalbimui turi pati skambimo mašina, kaip ji išskalauja, kaip išvirina ir pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 10 10, 18:54)
kur perkat siuos miltelius?

parvezus mama is Vokietijos mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 17, 17:21-->
QUOTE(Lina smile.gif @ 2009 09 17, 17:21)
o man tai labai patinka,kai drabuziai kvepia milteliais ir lenorais wub.gif

nono.gif paskui nesistebėkit, kad alergijos "puola"...
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 10 11, 10:20)
parvezus mama is Vokietijos mirksiukas.gif

supratau, o kazki Thomas Philipse nebutu ju?
Atsakyti