Žinoma, kad išskalbia ir pc pirkti milteliai, tik, kad skalbimo kokybė skiriasi. Nesakyčiau, jei nebūčiau išbandžiusi. Kaina ir De ir mūsų prekybos centruose panaši, pas mus net didesnė neiVokietijoje, gal dėl to, kad dėl besaikio noro užsidirbti, mūsų pardavėjai užsikrauna antkainius, o pardavinėja š...
De milteliai geriau išskalbia, mažiau reikia, o kvapas net paėms tos pat rūšies paėmus prekybos centro ir De, tai prekybos centre pardavinėjamų smirda, o De kvepia.
Ir net šnekant ne tik apie miltelius, kaip pavyzdys Elvital šampūnas, i pradžių ir Lt jie buvo geri, kol nepradėjo kažkokio pakaitalo naudoti, dabar išplauni plaukus su pirktu prekybos centre, tai plaukai kaip stagarai pasidaro ir pleiskanų visas sluoksnis, o kaip smirda (ypač raudonas), nuo vokiško kvepia ir plaukai minkštučiai, mėlynas prekybos centre, viduje žydras, o vokiškas, gelsvos spalvos..
Na per daug jau tikriausiai išsiplėčiau... Nieko nereklamuoju, tiesiog išsakau savo nuomonę, kad kokybė laaaaabaaai skiriasi... Dėl kvapo, tai čia jau nesiginčijama, kam patinka kai kvepia, o kam geriau kai jokio kvapo nėra. Man patinka, kai išplovus, ne tik švaru, bet ir skaniai kvepia (net nenaudojant jokių papildomų minkštiklių) ne per stipriai, bet gaiviai
Kai kas perka Thomas philipse, bet jame nesu pirkusi. Apsiperku Gariūnuose, vienoje vietelėje, jau daug ką esu ten išbandžiusi ir ką bandžiau man viskas patiko
O suradau adresą visai atsitiktinai internete, jei čia įdėsiu gal skaitysis kaip reklama, jei kas norės per az mielai pasidalinsiu, kur ta vietelė, ten ne tik miltelių būna