Nu čia ir vaizdai
Prisiatostogavau per daug, t.y. persimokiau, reikia grįžti į gaminimo "formą" Sužavėta daividijos tortu, gaminsiu...
O kur to mascarponės nusipirkti, kaip jis išvis atrodo? Niekad nesu pirkus. bet jau teks, matau
Vaiivos pyragas
QUOTE(lialytia @ 2009 06 15, 21:17)
Tai kodėl nepasirodei kaip gavosi?
tai kad neturėjau fotiko
QUOTE(drugelis. @ 2009 06 16, 11:05)
Nu čia ir vaizdai
Prisiatostogavau per daug, t.y. persimokiau, reikia grįžti į gaminimo "formą" Sužavėta daividijos tortu, gaminsiu...
O kur to mascarponės nusipirkti, kaip jis išvis atrodo? Niekad nesu pirkus. bet jau teks, matau
Vaiivos pyragas
Prisiatostogavau per daug, t.y. persimokiau, reikia grįžti į gaminimo "formą" Sužavėta daividijos tortu, gaminsiu...
O kur to mascarponės nusipirkti, kaip jis išvis atrodo? Niekad nesu pirkus. bet jau teks, matau
Vaiivos pyragas
mascarpones suris yra didziuosiuose prekybos centruose. melynas indelis. prie suriu dazniausiai buna
QUOTE(Renata123 @ 2009 06 15, 18:55)
Srove labai viliojantis pyragas
Domi95 o jau vafliu kaip nooooriuuu!!!! Taip juos seniai nevalgiau, o vaflines neturiu
Kaip supratau, tai jie minkstuciai gaunasi? Kaip tik tokius megstu
Dar mergaites noriu jusu paklausti del snikerso (taip jais cia uzderejo, tai ir as noriu prie jusu prisijungti) Kiek laiko galima laikyti iskepta biskvita (suprantu, kad ne Medutis), ar visgi geriausia ji issikept ta pacia diena ir pertepinet?
Aciu!
Domi95 o jau vafliu kaip nooooriuuu!!!! Taip juos seniai nevalgiau, o vaflines neturiu
Kaip supratau, tai jie minkstuciai gaunasi? Kaip tik tokius megstu
Dar mergaites noriu jusu paklausti del snikerso (taip jais cia uzderejo, tai ir as noriu prie jusu prisijungti) Kiek laiko galima laikyti iskepta biskvita (suprantu, kad ne Medutis), ar visgi geriausia ji issikept ta pacia diena ir pertepinet?
Aciu!
gali iskept diena pries,tegu pastovi,geriau persipjaus.
Mergaites sakykit,o kartais Lietuvoj nebuvo tokio surio kaip mascarpone tik lietuviskas,vadinosi lyg "italiskas suris".Tai va,jis puikiai tinka vietoj mascarpones(jei dar toks isliko),ir itraiu pigesnis.
QUOTE(daividija @ 2009 06 16, 10:21)
gali iskept diena pries,tegu pastovi,geriau persipjaus.
Mergaites sakykit,o kartais Lietuvoj nebuvo tokio surio kaip mascarpone tik lietuviskas,vadinosi lyg "italiskas suris".Tai va,jis puikiai tinka vietoj mascarpones(jei dar toks isliko),ir itraiu pigesnis.
Mergaites sakykit,o kartais Lietuvoj nebuvo tokio surio kaip mascarpone tik lietuviskas,vadinosi lyg "italiskas suris".Tai va,jis puikiai tinka vietoj mascarpones(jei dar toks isliko),ir itraiu pigesnis.
Dekoju uz atsakyma!
O del surio, tai kaip tik sian buvau Maximos bazeje, paklausiau ar turi, tai tik peciais paguzciojo... zodziu: ka paklausi, to negausi. Nepatenkinta esu aptarnavimu LT Labai retai, kai pataikai ir tave nuosirdziai aptarnauja ir pataria paslaugu sferoje.
BAUMKUCHEN-vokiskas kepinys,dar vienas megstamas mano pyragas Ju turiu gal penkiu rusiu receptu,tiesa visi gaunasi gan panasaus skonio.
250g sviesto,
250g cukraus,
2 kiausiniai,
4 atskirti kiausiniai,
150g miltu,
100g krakmolo,
3 nubraukti sauksteliai kepimo milteliu,
pakelis vanilinio cukraus,
keli saukstai romo.
Minksta kambario temperaturos sviesta issukti iki baltumo,po truputi supilti cukru,vanilini cukru,sudeti kiausinius,4 trynius(baltymus isplakti atskirai iki standumo),roma,gerai ispalti.
Miltus sumaisyti su krakmolu ir kepimo milteliais.Imaisyti i tesla.
Standziai isplaktus baltymus atsargiai imaisyti i tesla.
Ikaitinti griliu.
i istepta riebalais kepimo inda deti kelis saukstus teslos,islyginti ir deti i orkaite.Svarbiausia,kad tarp griliaus ir kepinio butu 20cm atstumas.Kepti,kol paruduos apie 5-7 min.Tada vel deti kelis saukstus teslos,vel i griliu ir taip daryti kol iskeps visa tesla,pyrago sluoksneliu storis priklauso nuo teslos kiekio,kuo maziau teslos,tuo plonesni sluoksneliai.Virsu aptepti sokoladine glazura.
man labai skanus pyragas,romo nepagailejau ,beveik visa suvalgem per vakara su pienu
250g sviesto,
250g cukraus,
2 kiausiniai,
4 atskirti kiausiniai,
150g miltu,
100g krakmolo,
3 nubraukti sauksteliai kepimo milteliu,
pakelis vanilinio cukraus,
keli saukstai romo.
Minksta kambario temperaturos sviesta issukti iki baltumo,po truputi supilti cukru,vanilini cukru,sudeti kiausinius,4 trynius(baltymus isplakti atskirai iki standumo),roma,gerai ispalti.
Miltus sumaisyti su krakmolu ir kepimo milteliais.Imaisyti i tesla.
Standziai isplaktus baltymus atsargiai imaisyti i tesla.
Ikaitinti griliu.
i istepta riebalais kepimo inda deti kelis saukstus teslos,islyginti ir deti i orkaite.Svarbiausia,kad tarp griliaus ir kepinio butu 20cm atstumas.Kepti,kol paruduos apie 5-7 min.Tada vel deti kelis saukstus teslos,vel i griliu ir taip daryti kol iskeps visa tesla,pyrago sluoksneliu storis priklauso nuo teslos kiekio,kuo maziau teslos,tuo plonesni sluoksneliai.Virsu aptepti sokoladine glazura.
man labai skanus pyragas,romo nepagailejau ,beveik visa suvalgem per vakara su pienu
[quote=daividija,2009 06 17, 13:12]
BAUMKUCHEN-vokiskas kepinys,dar vienas megstamas mano pyragas Ju turiu gal penkiu rusiu receptu,tiesa visi gaunasi gan panasaus skonio.
Nu cia tai jo gerulis toks,niam-niam,gabaliuka mielai prie kavos imu!
BAUMKUCHEN-vokiskas kepinys,dar vienas megstamas mano pyragas Ju turiu gal penkiu rusiu receptu,tiesa visi gaunasi gan panasaus skonio.
Nu cia tai jo gerulis toks,niam-niam,gabaliuka mielai prie kavos imu!
QUOTE(čikuraku @ 2009 06 17, 09:57)
koks grazuolis o jis nors kiek primena sakocio skoni?
kaip cia pasakius,sakotis-kietas,o cia toks minkstas,gal kazkiek,bet man jis labai skanu.
daividija gražuolis tavo pyragas. jau noriu. tai konsultuojuosi ar man kas išeis: mano elektrine orkaitė paprasta, galima įjungti kad kaistų tik apačia, galima- kad tik viršus na ir galima kad ir apačia ir viršus, dar vintiliatorius yra. tai jei įjungčiau kad kaistų tik viršus+ vintiliatorius tai kaži man gautūsi?.
QUOTE(čikuraku @ 2009 06 17, 12:57)
koks grazuolis o jis nors kiek primena sakocio skoni?
ne,neprimena,deja,bet skanus
mergaites,galzinot kur atrasti pyrago su ananasais recepta,as niekur nerandu