QUOTE(Nuska @ 2009 06 15, 14:43)
visai pasimečiau ir nebesusigaudau
bet nėščioms atleistina
tai paklausiu kitaip - iš recepte nurodytos normos biskvitui man išeis iškepti vieną biskvitą, kurį padalinus gausiu du (t.y. keturiems blynams reikia dviejų normų) ar užmaišius tešlą ją padalinti į dvi dalis, iškepti atskirai du biskvitus ir juos perpjovus turėsiu 4?
Tiek nesismulkinčiau, jei to kondesuoto nereiktų iš anksto išsivirti, tai maišyčiau tešlą ir žiūrėčiau kiek čia gaunasi. Bet dabar iš anksto reikia susiruošti ir niekaip nesuskaičiuoju kiek
na jau parašė.. bet ir man malonu įsikišti pokalbin
šitas porcijas sumaišai du kartus, kepi du kartus, gauni po kiekvieno kepimo po vieną biskvitą. Taigi du iš viso. Tada stengies perpjauti kiekvieną į du plonus biskvitus. taip gausi 4 biskvitus. Ir rududu viską išgelbsti, nereik nieko virti.
tas tortas skanesnis į trečią ketvirtą dieną darosi.
QUOTE(gwidita @ 2009 06 15, 17:08)
brangiosios,atsakykit jeigu galit man y viena klausimuka: ar kiausininis likeris pasensta ar ne
stovi butelis jau koki 2metai(praimtas)niekas jo neisgeria
kazkur buvau radus kekso recepta su sitokiu likeriu sakau jei jis dar nepasenes galeciau sunaudot
pasensta tas likeris. Atsiskiria kažkoks tai "riebalas", pradeda plaukioti. Taigi, ilgiau jo nelaikyk, o konstruok kokį ten pyragą
aš per savo nėštumus ir maitinimus vieną tokio likerio butelį ir vieną "bailey" taip susendinau.. kaip gaila
, negaliuuuuu..
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...