Įkraunama...
Įkraunama...

Saldus receptai su nuotraukom 17 tema

QUOTE(apple tree @ 2009 06 09, 10:39)
nezinau kuo tau galiu padeti,gal tiesiog paziurek skyriuje prie uogieniu,dzemu  g.gif na kazkur turetu buti,jo buna bent pas mus ivairiu skoniu obuoliu,serbentu....

tai cia uogiene??
maniau marmeladas tai kai saldainiai tokie marmeladiniai buna g.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*B.A* @ 2009 06 09, 11:32)
tai cia uogiene??
maniau marmeladas tai kai saldainiai tokie marmeladiniai buna  g.gif  g.gif  doh.gif

marmeladas tai uogienė tokia labai tvirta kaip aš suprantu, ir tikrai prie uogienių būna, o saldainių marmeladinių tikrai pirkti irgi yra, ir net ne vienos rūšies, bet čia jau saldainių skyriuje žiūrėk. Būna pakeliuose ir dėžutėse tokiose plastmasinėse permatomose.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Imeskit kas turit "Jaunystes" torto pertepimo recepta. Lakstai morengas su riesutais, o kaip ta pertepima padaryti zefyrini? Buvo du receptai, bet nuoroda neatsidaro blush2.gif
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 06 09, 13:14)
Imeskit kas turit "Jaunystes" torto pertepimo recepta. Lakstai morengas su riesutais, o kaip ta pertepima padaryti zefyrini? Buvo du receptai, bet nuoroda neatsidaro  blush2.gif
Aciu labai  4u.gif


Jau radau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 06 09, 11:14)
Imeskit kas turit "Jaunystes" torto pertepimo recepta. Lakstai morengas su riesutais, o kaip ta pertepima padaryti zefyrini? Buvo du receptai, bet nuoroda neatsidaro  blush2.gif
Aciu labai  4u.gif

matau kad jau radai,gan sudetingas tortukas,as ji esu kepusi tik pagal dviguba receptura,jai iskils klausimu,tai klausk kuo galesiu tuo padesiu.. ax.gif
Atsakyti
Šokoladinis pyragas su aviečių uogiene
user posted image
user posted image
Receptas štai čia:
QUOTE(melija @ 2006 03 29, 16:45)
Sveikutės:) Parašysiu savo firminio pyrago receptą. Tai vienas iš nedaugelio skanumynų, kuris patinka be išimties viesiems, nesvarbu koks žmogaus skonis. Pamatysit, pabandžiusios pirštukus apsilaižysit!  thumbup.gif

SKANIAUSIAS PASAULYJE ŠOKOLADINIS PYRAGAS

150 g aviečių uogienės (jei pirksit, geriausia, kad sudėty būtų kuo didesnis vaisių kiekis šimtui gramų uogienės)
100 g juodo šokolado
140 sviesto
70 g lazdyno riešutų
200 g cukraus
1 arb. šaukštelis vanilinio cukraus
0,25 arb. šaukštelio migdolų esencijos ar šaukštas amareto likerio
2 kiaušiniai
100 g miltų
0,5 arb. šauštelio kepimo miltelių
0,5 arb. šaukštelio druskos

Virš karšto vandens vonėlės arba mikrobangėje ištirpinkite šokoladą ir gabaliukais supjaustytą sviestą. Jei tirpinsite virš vandens, žiūrėkit, kad į šokoladą nepatektų vandens garų, nes sušoks į gumulą. Pamaišykite, leiskite truputį atvėsti. Tada įmaišykite midolų esenciją, cukrų, vanilinį cukrų. Po vieną įmuškite kiaušinius gerai išmaišydami po kiekvieno iš jų. Atskirai sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Supilkite į šokolado masę ir gerai išmaišykite. Riešutus susmulkinkite ir truputį paskrudinkite. Suberkite į tešlą. Aš kepu šį pyragą 20x20 cm kvadratinėje skardoje, bet manau tiktų ir 26 cm skersmens apvali. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir supilkite pusę tešlos. Šaukšu tešlą tolygiai paskleiskite skardoje. Ant tešlos tolygiai užtepkite aviečių džemą. Tada supilkite likusią tešlą ir ją vėl lygiai paskleiskite. Kepkite 170 C orkaitėje 35-40 min. Leiskite pyragui atvėsti skardoje.
Skaniausias šis pyragiukas pastovėjęs šaltai bent porą valandų. Tiekdamos į stalą supjaustykite mažais gabaliukais, nes jis gana saldus, bet tikrai vertas grieko  thumbup.gif

Į pyrago vidų dėjau pakepintus žemės riešutus, o viršų aptepiau plonu sluoksniu aviečių uogienės ir apibarsčiau kepintomis migdolų plokštelėmis.
Skanus, nesausas, aviečių uogienė puikiai dera. O ar skaniausias pasaulyje - nežinau... viso pasaulio šokoladinių pyragų neišbandžiau, kad galėčiau palyginti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G.Jurgita: 09 birželio 2009 - 23:05
pjuvis tai labai ispudingai atrodo essen.gif
Atsakyti
Štai mano saldainiai smile.gif
Gamyba:
Paviriau kondesuotą pieną su sviestu, įdėjau truputėlį šokolado. Tada sumiksavau sausainius iki trupinių ir sumaišiau su mase. Lipdžiau rutuliukus su vynuogėm ir be nieko, voliojau riešutų-sausainių trupiniuose. Na ką galiu pasakyt, kad fantastiško skonio saldainiai, nesitikėjau, kad bus taip skanu! thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vusia: 10 birželio 2009 - 22:22
QUOTE(*B.A* @ 2009 06 09, 09:32)
tai cia uogiene??
maniau marmeladas tai kai saldainiai tokie marmeladiniai buna  g.gif  g.gif  doh.gif

taip,marmeladas yra viena is uogienes rusiu,o saldainiai yra saldainiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vusia @ 2009 06 10, 23:21)
Štai mano saldainiai smile.gif

bigsmile.gif wub.gif eina sau kaip skaniai atrodo thumbup.gif reiks išbandyti 4u.gif
o kiek laiko maždaug virėte pienuką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguliux: 11 birželio 2009 - 14:21
QUOTE(apple tree @ 2009 06 10, 23:38)
taip,marmeladas yra viena is uogienes rusiu,o saldainiai yra saldainiai  mirksiukas.gif

buvau maximoj siandien-neradau schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Saldainiukai Jeginiai thumbup.gif thumbup.gif
reiks butinai isbandyti
Atsakyti