Jo butu idomu pamatyti,grazu vazdeli,to ''Medaus ''torciuko,o dar su burokine tarka patarkuota,tai is vis turetu gerai atrodyti,nu gaila,kita karta nufotkink
Rodausi su Plikytais pyragaičiais Profitroliai
QUOTE(Larissa @ 2009 06 07, 20:57)
Merginos, ,gal kas žinote receptą buvo dar tarybiniais laikais sausainiai "Neris" -trapios tešlos juostelės su marmeladu ir viršuje morenginis sluoksnis.MB šiandien užsimanė,bet niekur pardėse nerado pirkti jų
susimoviau jie vadinosi Nerija,bet recepto vis tiek nerandu tik nuotrauką atkasiau
QUOTE(RiMami @ 2009 06 07, 21:34)
Gal atsiras mergina tiksliai žinanti šį receptą - aš tokių sausainukų gaila nepamenu bet.... esu radusi labai patrauklių "Juostelių" perteptų džemu receptą pati vis neprisiruošiu jų išmėginti, bet tikrai kada nors kepsiu gaila ten be morenginio sluoksnio jos, bet jei ką - tu išradinga ką nors sumąstysi Recepto autorė tikrai žinau, kad yra iš Lietuvos ir jos receptai laaaaabai patikimi ir puikūs
čia "Smėlio juosta" irgi bet aš ieškau autentiško recepto tos Nerijos jei niekas neatsilieps,tada jau teks eksperementuoti
QUOTE(lotute @ 2009 06 08, 15:27)
Inočka, ačiū už napaleono receptuką
šeštadieni jau pasidarėm sus sesute, skonis nerealus ir nepakartojamas, tai kol atsibos bus pas mus vien napaleonas
šeštadieni jau pasidarėm sus sesute, skonis nerealus ir nepakartojamas, tai kol atsibos bus pas mus vien napaleonas
Super
Sveikos, as vis paskaitineju paskaitineju cia ir kazkaip nedrystu parasyti
Man atrodo, kad sitokio recepto nebuvo niekur ideta, o jei buvo tai labai atsiprasau
Receptas is vokietijos, bet sis pyragas - tortas kepamas jau daug metu.
Pudinginis
250 g miltu
100 g sviesto
100 g cukraus
1 kiausinis
1 arb. saukstelis kepimo milteliu
Padaroma tesla - viskas suminkoma ir dedama porai valandu i saldytuva.
0.5 l balto vyno (galima vietoj jo pilti obuoliu sulciu)
0.5 l obuoliu sulciu (tinka ir namines)
200 g cukraus
1 pakelis vanilinio pudingo
1 pakelis vanilinio cukraus.
Is sito kiekio isverdamas pudingas. Atvesinamas, apie valanda laiko palaikai saltai.
I skarda rankom graziai istiesiama tesla - nekociojama, kad apgaubtu krastus. Tada ant virsaus uzpilamas pudingas.
Kepamas is pradziu 150 C, o paskui 180 C. Apie 45 minutes. Kol krastai apruduos.
Valgomas po 12 valandu, kai gerai atsales. Ant virsaus uzpilama plaktos grietineles 0.5 l be nieko isplaktos.
gaunas labai gaivus ir skanus tortas - pyragas. Tiek metu kepam o foto neturiu
Man atrodo, kad sitokio recepto nebuvo niekur ideta, o jei buvo tai labai atsiprasau
Receptas is vokietijos, bet sis pyragas - tortas kepamas jau daug metu.
Pudinginis
250 g miltu
100 g sviesto
100 g cukraus
1 kiausinis
1 arb. saukstelis kepimo milteliu
Padaroma tesla - viskas suminkoma ir dedama porai valandu i saldytuva.
0.5 l balto vyno (galima vietoj jo pilti obuoliu sulciu)
0.5 l obuoliu sulciu (tinka ir namines)
200 g cukraus
1 pakelis vanilinio pudingo
1 pakelis vanilinio cukraus.
Is sito kiekio isverdamas pudingas. Atvesinamas, apie valanda laiko palaikai saltai.
I skarda rankom graziai istiesiama tesla - nekociojama, kad apgaubtu krastus. Tada ant virsaus uzpilamas pudingas.
Kepamas is pradziu 150 C, o paskui 180 C. Apie 45 minutes. Kol krastai apruduos.
Valgomas po 12 valandu, kai gerai atsales. Ant virsaus uzpilama plaktos grietineles 0.5 l be nieko isplaktos.
gaunas labai gaivus ir skanus tortas - pyragas. Tiek metu kepam o foto neturiu
QUOTE(butke @ 2009 06 08, 07:18)
žinok taip nuotraukoje atrodo ir man gavosi švelniai rožinis dėjau serbentu drebučius o jis man toks skystesnis gavosi turbūtnes baltymų per daug radau internete kad didoko kiaušinio baltymas svere 17 g tai ir yvariau tris o būtų užteke 2 vat kaip yra kai neturi svarstykliu nieko kita karta žinosiu
as ir manau kad dvieju baltymu tau butu uzteke,nes 1 normaliam baltymui imama
120gr.cukraus,jai tu dejai 3automatiskai reikia daugiau cukraus,na kita karta jau zinosi,ir pamatysi kremas buna gan kietokas visos mokinames..
nieks neatsake,tai pasikartosiu,nes labai jau norisi ta zefyrini kremuka isbandyti!!!
kur galima pirkti marmelado??
kur galima pirkti marmelado??
QUOTE(daividija @ 2009 06 08, 16:33)
O miltai paprasti dedami ar skirti kepiniams(EXTRA)?
QUOTE(*B.A* @ 2009 06 09, 05:05)
nieks neatsake,tai pasikartosiu,nes labai jau norisi ta zefyrini kremuka isbandyti!!!
kur galima pirkti marmelado??
kur galima pirkti marmelado??
nezinau kuo tau galiu padeti,gal tiesiog paziurek skyriuje prie uogieniu,dzemu na kazkur turetu buti,jo buna bent pas mus ivairiu skoniu obuoliu,serbentu....