QUOTE(daividija @ 2009 06 05, 11:56)
Tiesa,is vienos normos mazoka,o va is dvigubos man uzteko apdzibuot visa torta ir dar kremo prisilaizyt.
skaičiau skaičiau apie tai, kad mėgsti šitą kremą
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 05, 12:17)
Aha, cukraus nesudegink, grietinėlės neužvirk ir dar žiūrėk kad dujos nesibaigtų. nu ***** ir trečią kart man nepasisekė su tuo ganašu, dujos baigės
laukiu kol pakeis. bet mano grietinėlė 35 proc, ar išsiplaks? Šiaip plakant aš iškankinu ją su smirdančiu mikseriu, o čia su sirupu
nu žinok, užjaučiu Tave.. nesveikai juokiaus iš Tavo tokio pasakymo.. bet ir pačiai jau Tau juokinga, tikriausiai.. ilgai prisiminsi šį konditerinį nuotykį
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 05, 22:45)
Gal kvailas klausimas, bet jus aisku kepinat Snikersui zemes riesutus? Nes as tai visada
visai kitoks skonis
kepinau, nors pirmąkart dariau.. taigi man tas pavadinimas todėl ir susiveda į Snikersą, kad jame riešutai kepinti.. tai paskrudinau neblogai.. vos ne visi tokie švelniai rudi.. ir kaip džiaugiausi radusi IKI pardėj blanširuotų žemės riešutų.. bučkis į tą pardę
na ryt iš ryto darau tą "gėrinį" karamelinį ganašą ir puošiu tortą.. bet jeigu nesigaus, tai bus pravalas.. nes iš TOS vietos, kurioj imsiuos virti ganašą, kelio į jokią pardę nebus..
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...