naitas,kokia orkaite? kaip tik planuojamas pirkintys musu naujai virtuvei gali i az,kad ne off topic'aut
QUOTE(Olesta @ 2009 06 04, 13:19)
orkaitė - taupyklė
ačiū ačiū.. tikiuos, dar užsuksi, biskvitų žinove
tai va, iškepiau du biskvitus, kuriuos reiks pjauti per pusę ir gauti keturis biskvitus snikerso tortui. Aišku, viską darau pirmąkart gyvenime
ir gavos man tokie biskvitai - nei stori nei ploni. Kaip vienas - per storas, o pjauti per pusę lyg ir nėra ką... ką daryt?? ir dar ta graži plutelė.. argi per ją susigers kas nors? nuskusti tą plutelę ir sunemnioti?
ar visgi pjaut per pusę ?
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 04, 13:31)
naitas,kokia orkaite? kaip tik planuojamas pirkintys musu naujai virtuvei gali i az,kad ne off topic'aut
cha, tooooookios negausi.. tai orkaitei jau minimum 40 metų. Kartu ir gėda pripažinti.. bet viskas taupoma namui..
QUOTE(naitas @ 2009 06 04, 12:53)
cha, tooooookios negausi.. tai orkaitei jau minimum 40 metų. Kartu ir gėda pripažinti.. bet viskas taupoma namui..
tu man smulkiau,nes jei tokia kokai itariu tai turiu garaze tokia
QUOTE(mmergyte @ 2009 06 04, 14:04)
o aš radau nuomojamam bute tokią.. bet gera, kepa.. nors aišku, viskas gi nuo šeimininkės priklauso
o dabar rimtai - ką man daryti su tais snikersiniais biskvitais? pjauti ar dar kepti? bet jau stori stori tada bus.. negražu
QUOTE(naitas @ 2009 06 04, 13:14)
o dabar rimtai - ką man daryti su tais snikersiniais biskvitais? pjauti ar dar kepti? bet jau stori stori tada bus.. negražu
naitai, imesk tu cia nuotraukyte su tais biskvitais. Tada bus aiskiau ka su jais daryt, nes pagal paaiskinima sunkoka isivaizdiuot
QUOTE(Inočka @ 2009 06 04, 14:18)
naitai, imesk tu cia nuotraukyte su tais biskvitais. Tada bus aiskiau ka su jais daryt, nes pagal paaiskinima sunkoka isivaizdiuot
štai jie.
Papildyta:
tikslumo dėlei, parašysiu, jog dariau iš 2 kiaušinių, 2 stikl. miltų, 1 stikl cukraus ir pusė kondenc pieno, kaip recepte. Tešlą dalinau per pusę ir kepiau per du kartus.. gavos štai kas..
įtariu.. cirkas tame, kad panaudojau 28 cm diametro formą
tai sugalvojau tokią išeitį - kepa trečias biskvitas, kątik baigiau maišyt.. tada kiek man gausis, tiek nuploninsiu aš tuos tris, ir iš to, ką nupjausiu, padarysiu vieną biskvito sluoksniuką torte.
o kaip su tom "skūrelėm"? ar dėt jas į tortą?
Inočka, ar tokio storumo/plonumo biskvitai dar pjaunami pusiau?
naitai,
Man atrodo, kad jie kiek per ploni pjauti pusiau, bet toki det, gal storoki
Bent as siek tiek padailinciau biskvitus, nuimciau ta skurele ir padaryciau lygesnius. ir kepciau dar viena biskvita is 3 kiausiniu, kuri perpjauciau pusiau.
O kokio pas tave skersmens forma? Man is puses tokiu proporciju (1 kiausinis ir t.t.) gaunasi tokio storio, kaip pas tave biskvitas tik per visa skarda (30x40). Tai pagal viska turejo buti pas tave normalus biskvitai. O dejai soda ar kepimo miltelius?
Man atrodo, kad jie kiek per ploni pjauti pusiau, bet toki det, gal storoki
Bent as siek tiek padailinciau biskvitus, nuimciau ta skurele ir padaryciau lygesnius. ir kepciau dar viena biskvita is 3 kiausiniu, kuri perpjauciau pusiau.
O kokio pas tave skersmens forma? Man is puses tokiu proporciju (1 kiausinis ir t.t.) gaunasi tokio storio, kaip pas tave biskvitas tik per visa skarda (30x40). Tai pagal viska turejo buti pas tave normalus biskvitai. O dejai soda ar kepimo miltelius?
skardą parinkai per dičkę, bet ka jau iškepei tai kas gi daryti, dabar ir kremo trūks, kai dar dasikepei, nu žodžiu gausi padaugint visko, aš būčiau dar dalinus per pusę, jei tai įmanoma, nes panašu, kad taip, tik tada jau tokie aristokratiškai ploni gautųsi, o per plutelę susigeria viskas
QUOTE(Inočka @ 2009 06 04, 16:11)
O dejai soda ar kepimo miltelius?
arbat.šaukštelis nugesintos sodos.
QUOTE(Olesta @ 2009 06 04, 16:16)
skardą parinkai per dičkę, bet ka jau iškepei tai kas gi daryti, dabar ir kremo trūks, kai dar dasikepei, nu žodžiu gausi padaugint visko, aš būčiau dar dalinus per pusę, jei tai įmanoma, nes panašu, kad taip, tik tada jau tokie aristokratiškai ploni gautųsi, o per plutelę susigeria viskas
galima dar pusiau ? su kremu bėdos nebus, grietinėlę mėgstam.
QUOTE(naitas @ 2009 06 04, 15:30)
arbat.šaukštelis nugesintos sodos.
galima dar pusiau ? su kremu bėdos nebus, grietinėlę mėgstam.
galima dar pusiau ? su kremu bėdos nebus, grietinėlę mėgstam.
tą kairėje pusėje tai tikrai nors tas biskvitas toks skanus, kad ir storulius suvalgysit
QUOTE(Inočka @ 2009 06 03, 22:00)
šiandien bandysiu lakštelius kepti ir noriu paklausti kiek ilgai tesla laikyti saldytuve?
QUOTE(lotute @ 2009 06 04, 15:53)
šiandien bandysiu lakštelius kepti ir noriu paklausti kiek ilgai tesla laikyti saldytuve?
As viska dariau per vakara, t.y. kepiaus lakstus. Kad tesla greiciau atsaltu, as ja padalinau i gabaliukus, kiek bus lakstu ir gabaliukais jau sudejau i saldytuva. Tai gal po pusvalandzio jau pradejau terliotis ir kept.