Čia tortukas meškiukas mano dukrytės gimtadieniui į darželį, viduj medutis
http://keep4u.ru/ful...95751b464fe/jpg]
koks fainas meskis
[quote=Vaiiva,2009 06 03, 11:42]
ar apie šį kalbi?
http://www.supermama...p;#entry7330062
taip apie šitą, labai jums ačiū
ar apie šį kalbi?
http://www.supermama...p;#entry7330062
taip apie šitą, labai jums ačiū
GITALE
Grazus meskis. Bet cia tema SALDUS RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS. TAi arba receptuka reikia idet, arba i pagyru puoda su tortuku
daividija, as irgi nusikopinus ta receptuka, tik niekaip neprisiruosiu ji padaryt. Labai skaniai atrodo
Grazus meskis. Bet cia tema SALDUS RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS. TAi arba receptuka reikia idet, arba i pagyru puoda su tortuku
daividija, as irgi nusikopinus ta receptuka, tik niekaip neprisiruosiu ji padaryt. Labai skaniai atrodo
Oho kiek čia skanėstų užderėjo visos šaunuolės, viskas labai skaniai atrodo
Daividija, koks gražuolis tortas džiaugiuosi, kad patiko beje, labai gražus raštas ant tų šokoladinių trikampiukų
Daividija, koks gražuolis tortas džiaugiuosi, kad patiko beje, labai gražus raštas ant tų šokoladinių trikampiukų
koks milas meskis
QUOTE(RiMami @ 2009 06 03, 10:45)
Oho kiek čia skanėstų užderėjo visos šaunuolės, viskas labai skaniai atrodo
Aciu,skanu,dariau is puses normos,gavosi 20cm skersmens 8 lakstai,tai irgi nemazas,bet pas mane valgytojai suniamnios greitai.
Prisipirkau ir as tu pleveliu visokiais rastais ir taupumo sumetimais,atsikirpau tik siaura juostele ir dar ta pacia kreivai,tai bandziau daryt sokolada,gavosi labi puikiai ir tikrai labai saunus daiktas,dar radau kur galima po viena lapa pirkt ir labai pigiai
QUOTE(daividija @ 2009 06 03, 13:53)
Prisipirkau ir as tu pleveliu visokiais rastais ir taupumo sumetimais,atsikirpau tik siaura juostele ir dar ta pacia kreivai,tai bandziau daryt sokolada,gavosi labi puikiai ir tikrai labai saunus daiktas,dar radau kur galima po viena lapa pirkt ir labai pigiai
Kaip faina, kad po vieną galima pirkti gal gali išduot kur jas po vieną parduoda, mažu kada prireiks Aš tomis plėvelėmis irgi labai patenkinta man labai gražu dekoruotu šokoladu puošti tortai
QUOTE(RiMami @ 2009 06 03, 11:05)
Kaip faina, kad po vieną galima pirkti gal gali išduot kur jas po vieną parduoda, mažu kada prireiks Aš tomis plėvelėmis irgi labai patenkinta man labai gražu dekoruotu šokoladu puošti tortai
Va sitoj internetinej parduotuvej
GREITI UOGŲ PYRAGĖLIAI
REIKĖS:
250 g miltų,
250 g manų kruopų,
200 g cukraus,
2 kiaušinių,
150 g sviesto,
~8 g kepimo miltelių,
300 g uogų arba uogienės.
Iš miltų(kartu su kepimo milteliais),manų kruopų,sviesto,kiaušinių ir 150 g cukraus suminkykite vienalytę tešlą.Suformuokite vienodo dydžio tešlos kamuoliukus (man išėjo 22).Juos dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą,kiekviename įspauskite giloką duobutę,kurią pripildykite su likusiu cukrumi sumaigytų uogų arba uogienės.Kepkite iki 200 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje,apie 15 minučių,kol gražiai apskrus.
Gavosi trapūs,nekieti ir labai skanūs sausainiukai
REIKĖS:
250 g miltų,
250 g manų kruopų,
200 g cukraus,
2 kiaušinių,
150 g sviesto,
~8 g kepimo miltelių,
300 g uogų arba uogienės.
Iš miltų(kartu su kepimo milteliais),manų kruopų,sviesto,kiaušinių ir 150 g cukraus suminkykite vienalytę tešlą.Suformuokite vienodo dydžio tešlos kamuoliukus (man išėjo 22).Juos dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą,kiekviename įspauskite giloką duobutę,kurią pripildykite su likusiu cukrumi sumaigytų uogų arba uogienės.Kepkite iki 200 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje,apie 15 minučių,kol gražiai apskrus.
Gavosi trapūs,nekieti ir labai skanūs sausainiukai
Viespate, moterys, gi pas visas skirtingos orkaites, ir skirtingai kepa biskvitai ir kiti kepiniai juk praejus 15 minuciu netrauksi biskvito puszalio, ir kepsit kiek reiks... man Snikerso biskvitas kepa 30 min.
QUOTE(naitas @ 2009 06 03, 10:58)
Jurgita, nerealaus grožio kūrinukas
o dabar tai man liūdna, kai per vieną receptą eina trys skirtingi matavimo vienetai.. mililitrai, gramai ir puodeliai... kaip gerai būtų, jeigu visur būtų kiekiai gramais nurodyti. tik šast ant svarstyklių ir žinai...
o dabar tai man liūdna, kai per vieną receptą eina trys skirtingi matavimo vienetai.. mililitrai, gramai ir puodeliai... kaip gerai būtų, jeigu visur būtų kiekiai gramais nurodyti. tik šast ant svarstyklių ir žinai...
Neliūdėk, aš neturiu svarstyklių
O už pagyras ačiū