Tomas Philipse buvo kažkada
o dabar kitas klausimas toms, kurios kepėt snikersą, Jums biskvitas iškepa per 15 minučių, kaip nurodyta recepte????
Paskutiniu metu su damų piršteliais tikrai problema, anksčiau būdavo visose parduotuvėse, dabar gaunu tik Iki O braškinio tiramisu biskvitus laisčiau su apelsinų sultimis. Buvo labai skanu ir puošiau balto šokolado drožlėmis bei šviežiomis braškėmis
QUOTE(laurindre @ 2009 06 02, 17:05)
Paskutiniu metu su damų piršteliais tikrai problema, anksčiau būdavo visose parduotuvėse, dabar gaunu tik Iki O braškinio tiramisu biskvitus laisčiau su apelsinų sultimis. Buvo labai skanu ir puošiau balto šokolado drožlėmis bei šviežiomis braškėmis
Aš irgi iki ankščiau esu ne kartą mačiusi, bet va dabar kai reikia net ir ten neradau
Kažkuri mamytė dar minėjo, kad labai skanu sulaistyti su likeriu Tik aisku tada jau veikučiams nereikėtų duoti tokio "pakylėk mane" deserto
QUOTE(Vaiiva @ 2009 06 02, 19:23)
Aš irgi iki ankščiau esu ne kartą mačiusi, bet va dabar kai reikia net ir ten neradau
Kažkuri mamytė dar minėjo, kad labai skanu sulaistyti su likeriu Tik aisku tada jau veikučiams nereikėtų duoti tokio "pakylėk mane" deserto
Pas mus tikrai yra ir net 2 rusiu Iki parduotuveje Klaipedos vėtrungėje.
O šiaip klasikini Tiramisu visada biskvitus laistau kava ir kavos arba amareto likeriu. Bet sūnui gimtadieniui dariau 2 skirtingus, nes sūnus užsiprašė be alkocholio, tai tas su braškėmis ir buvo skirtas jam, o kitas su amaretu suaugusiems
As tai neisivaizduoju kaip tie damu pirsteliai atrodo,ir kuriam skyriui ju ieskoti
QUOTE(Dai'na @ 2009 06 03, 08:49)
As tai neisivaizduoju kaip tie damu pirsteliai atrodo,ir kuriam skyriui ju ieskoti
pailgi sausainiai,o randasi jie sausainiu skyriuje prie visu kitu..musu iki visad ju budavo,dabar nzn,kazkaip nereikejo ir neziurejau
QUOTE(Olesta @ 2009 06 02, 18:04)
Tomas Philipse buvo kažkada
o dabar kitas klausimas toms, kurios kepėt snikersą, Jums biskvitas iškepa per 15 minučių, kaip nurodyta recepte????
bent jau man tai neiškepa per 15 min, iškepa kažkur per 20-25 min
Man geriausiai gaunasi tas tiramisinis tortas kepant is damu pirsteliu teslos biskvita Na superinis buskvitas iseina, o laistau Vana Talin likeriu
QUOTE(G.Jurgita @ 2009 06 02, 16:45)
Braškinis tiramisu
Biskvitui:
4 kiaušiniai
150ml cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
100 ml miltų
50 ml krakmolo.
<.....>
Kremui:
500g maskarponės sūrio
500 ml plakamosios grietinėlės
cukraus
Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, po to įmaišyti maskarponę.
Sulaistymui:
1/2 puodelio stiprios tirpios kavos
Biskvitui:
4 kiaušiniai
150ml cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
100 ml miltų
50 ml krakmolo.
<.....>
Kremui:
500g maskarponės sūrio
500 ml plakamosios grietinėlės
cukraus
Kremui grietinėlę išplakti su cukrumi, po to įmaišyti maskarponę.
Sulaistymui:
1/2 puodelio stiprios tirpios kavos
Jurgita, nerealaus grožio kūrinukas
o dabar tai man liūdna, kai per vieną receptą eina trys skirtingi matavimo vienetai.. mililitrai, gramai ir puodeliai... kaip gerai būtų, jeigu visur būtų kiekiai gramais nurodyti. tik šast ant svarstyklių ir žinai...
Laba diena, gal galit padėti niekur nerandu torto "Marso" labai norėčiau jį pasidaryti
QUOTE(Oksiukas @ 2009 06 03, 10:39)
Laba diena, gal galit padėti niekur nerandu torto "Marso" labai norėčiau jį pasidaryti
ar apie šį kalbi?
http://www.supermama...p;#entry7330062
daividija, jamu gabalėlį