Įkraunama...
Įkraunama...

Saldus receptai su nuotraukom 17 tema

QUOTE(anber @ 2009 06 01, 10:43)
Bandysim pasitaisyti  4u.gif
Is klaidu gi ir mokomasi  blush2.gif  ax.gif

Idekit recepto nuoroda, labai graziai atrodo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesssija: 01 birželio 2009 - 12:46
Prasau 4u.gif

Cia Medutis pagal Cipciuka ax.gif

http://www.supermama...;#entry21095084
Atsakyti
Turejau varskes, kuria reikejo sunaudoti blush2.gif
Tai palepinsiu vyra spurgytem 4u.gif ax.gif
Si receptuka turiu nuo labai senu laiku uzsirasius. Net nebepamenu is kur gavau blush2.gif g.gif

Mielines spurgytes

2 st. miltu
400 g varskes
125 g margarino
30 g mieliu
2 saukstai grietines
4 kiausiniai
3 saukstai pieno
1 pak. vanilinio cukraus
ziupsnelis druskos
dzemo
aliejaus
cukraus pudros

Mieles sumaisyti su 3 saukstais silto pieno ir 3 saukstais miltu. Palikti, kad pakiltu. Varske sumalti. Kiausinius suplakti su vaniliniu cukrumi, ziupsneliu druskos. Imaisyti grietine, sudeti dali miltu suminkytu su margarinu. Suberti kepimo miltelius, sudeti varske, pakilusias mieles, likusius miltus. Suminkyti tesla, suformuoti rutuliukus, i vidu idedant sauksteliuka dzemo. Spurgas deti i ikaitinta alieju ir kepti, kol graziai parus. Iskepusias apibarstyti cukraus pudra.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 05 31, 20:59)
tai merginos ir eikit  jus su sitais vaizdais arba i pagyru tema arba pas cipciuka..cia tema "receptai su nuotraukomis"..kaip sunku suprasti  doh.gif  ta pati noriu pasakyti ir meducio kepejai.graziai atrodo bet ne vietoj  schmoll.gif

atsiprasau blush2.gif
nueisiu ir pas Cipsiuka ,o ten ir nebumbes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikke: 01 birželio 2009 - 13:49
QUOTE(anber @ 2009 06 01, 13:43)
Turejau varskes, kuria reikejo sunaudoti  blush2.gif
Tai palepinsiu vyra spurgytem  4u.gif  ax.gif
Si receptuka turiu nuo labai senu laiku uzsirasius. Net nebepamenu is kur gavau  blush2.gif  g.gif

Mielines spurgytes

2 st. miltu
400 g varskes
125 g margarino
30 g mieliu
2 saukstai grietines
4 kiausiniai
3 saukstai pieno
1 pak. vanilinio cukraus
ziupsnelis druskos
dzemo
aliejaus
cukraus pudros

Mieles sumaisyti su 3 saukstais silto pieno ir 3 saukstais miltu. Palikti, kad pakiltu. Varske sumalti. Kiausinius suplakti su vaniliniu cukrumi, ziupsneliu druskos. Imaisyti grietine, sudeti dali miltu suminkytu su margarinu. Suberti kepimo miltelius, sudeti varske, pakilusias mieles, likusius miltus. Suminkyti tesla, suformuoti rutuliukus, i vidu idedant sauksteliuka dzemo. Spurgas deti i ikaitinta alieju ir kepti, kol graziai parus. Iskepusias apibarstyti cukraus pudra.

user posted image

Iškilo klausimas ar margarinas turi būti lydytas,kaip ten juos suminkyti. g.gif Iš kur atsirado kepimo miltelai?Recepte nenurodyta g.gif
Atsakyti
Kepimo milteliu neturi net buti doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Tai ziopla... verysad.gif va ka reiskia kelis darbus iskart dirbti unsure.gif

O margarinas turi buti minkstas smile.gif Labai graziai susiminko su miltais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anber @ 2009 06 01, 16:14)
Kepimo milteliu neturi net buti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Tai ziopla...  verysad.gif  va ka reiskia kelis darbus iskart dirbti  unsure.gif

O margarinas turi buti minkstas smile.gif Labai graziai susiminko su miltais  ax.gif

Aišku tongue.gif Reiks bandyt prie progos tongue.gif
Atsakyti
Vasaros ir vaikų gynimo dienos proga, gaivus, vasariškas tortukas wub.gif

user posted image


Braškių tortas


Biskvitui:
4 kiaušiniai, 200g ir dar 2 v.š. miltelinio cukraus, 1/4 st. vandens, žiupsnelis druskos, 200g miltų, apie 170g braškių džemo.
Įdarui:
450g braškių, 4-5 a.š. želatinos, 250g baltų sūrelių (naudojau kreminę varškę), 100g miltelinio cukraus, 200g 36% rieb. grietinėlės.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Kiaušinių trynius ištrinkite su milteliniu cukrumi ir vandeniu. Kitame dubenyje išplakite baltymus su žiupsneliu druskos. Po to supilkite 2 šaukštus miltelinio cukraus. Supilkite išplatus baltymus į trynių masę, atsargiai maišykite, kol masė pasidarys vientisa. Tada į kiaušinių masę išsijokite miltus ir pamažu išmaišykite. Paruoštą kepti tešlą, supilkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Kepkite apie 10 min., kol biskvitas gražiai parus. Iškeptą biskvitą palikite 5 min atvėsti. Ant biskvito pusės, kuri buvo ant kepimo popieriaus, tepkite braškių džemą. Biskvitą susukite į vyniotinį ir palikite atvėsti. Atvėsusį vyniotinį supjaustykite gabaliukais (apie 1cm), jais išklokite kepimo formą. Braškes išvirkite, gerai išmaišykite. Į želatiną įpilkite keletą šaukštų vandens, o kai išbrinks, sumaišykite su braškėmis. Sūrelius ištrinkite su milteliniu cukrumi, supilkite išplatą grietinėlę, po to - braškių masę. Visus ingredientus gerai išmaišykite, supilkite ant supjaustytų biskvito gabaliukų. Taip paruoštą braškių desertą uždenkite aliuminio foliją ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekdami braškių torto kraštus gražiai apipjaukite, patiekite didelėje lėkštėje.

Labai labai skanus, nepersaldus tortukas smile.gif Aš į indą, kuriame formavau tortuką įtiesiau maistinę plėvelę, taigi išsiėmė labai lengvai ir gražiai smile.gif Šaltinis "Nuo... Iki... Virtuvė"
Atsakyti
Na Vaiiva, Aš apakus bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Vaiiva, super graziai atrodo. Uzkliuvo ir mano akis uz sio torto ant zurnalo virselio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 06 01, 20:16)
Braškių tortas[/size]

fantastiskai skaniai atrodo thumbup.gif paimciau pusryciam gabaleli smile.gif
as ir turiu panasaus recepta, su mangais, tai po atostogu ir bandysiu .. blush2.gif
Atsakyti
labas rytas, braškių tortukas labai skaniai atrodo wub.gif reiks būtinai pabandyt išsikept
Atsakyti