Keksiukai labai sknaus.
Tik kai iskepa iskart valgyti negalima, butina palaukti kol sukietes, nes tik iskepe buna labai miksti, o kai poto biski sutvirteja, tai skonis kaip tu irktiniu kur buna mazuciai tokie
1 Stiklinė miltų
1 stiklinė cukraus
2 kaiušiniai
125g sviesto ar margarino
0,5 stiklines grietines
0,5 šaukštelio sodos
jai norit 1 šaukštas kakavos (aš nedėjau)
Sviestas ar margarinas ištrinamas su cukrumi. Įmušami kiaušiniai, supilama grietinė su įmaišyta soda (galima ir kepimo miltelius naudot, bet juos nugesint ne taip aktuolu..) ir druska. Į miltus suberiama kakava, ir viskas gerai išmaišoma, Orkaite iš anksto įkaitinama iki 180 (bent aš taip kdariau). Ir kepama pokol iškeps
Tik viduri kepimo KAI PARUDUOS reikia uzdengti folija, kads nesudegtu, nes tesla tokia dar skystoka buna. Kai iškepa išemem ir valanda-kita tegul atvėsta ir sustiprėja
Bet siaip skonis nerealus..
P.S tikiuosi tokio receptuko, dar nebuvo
LB, BL, LB skanus!!
Na o cia VERšKINėS PASAGėLėS
500 g miltų
100 g margarino
50 g grietinės
250 g varškės
200 g miltinio cukraus
5 g sodos
citrinos žievelės geltonojo sluoksnio arba vanilino
MIltai persijojami ir sumaišomi su soda. Varškė sukapojama su margarinu ir grietine. Tada visi produktai suminkomi ir gerai atšaldoma, iškočiojama1 cm storiu ir po 5 cm ilgio supjausto, susukama pasagėlės. Aptepamos kaiušinio plakinių. Ir kepama 230- 240 C. Kol iškeps , bet neilgai,> Skanus švieži, bet lb greit susensta
SKANAUS!!!