Įkraunama...
Įkraunama...

Saldus receptai su nuotraukom 17 tema

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 25, 12:01)
Na jau sis skanestas mano ilgajame sarase itrauktas biggrin.gif siaip pagal aprasyma, tai visai nemazai darbo atrodo  blush2.gif

Atrodo tai nemazai,ale mane tada buvo paemes nervas,tai labai greit padariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 05 25, 12:08)
Kepiau pyraga "opera" wub.gif

Daividija, va čia tai aš suprantu wub.gif va čia tai pyragas thumb_yello.gif Atrodo pasakiškai skaniai essen.gif essen.gif essen.gif

Ir kitos mergaitės kiek visko prikepusios blink.gif net akys raibsta wacko.gif Noriu visko po truputį paragauti blush2.gif Šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
nespeju as cia kepti doh.gif visu tu skanestu 4u.gif

apie svorio sumazejima nebera ko ir besvajoti lotuliukas.gif

Atsakyti
Ikeliu as savaji "mena" Jusu teismui. Tortas su grietinele ir vaisiais.

blush2.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 05 26, 09:44)
Ikeliu as  savaji "mena"  Jusu teismui. Tortas su grietinele ir vaisiais.

blush2.gif

user posted image

Nesimato schmoll.gif
Atsakyti

blush2.gif

user posted image

Ir lėlėm biggrin.gif
Atsakyti
undinem ale biggrin.gif
Atsakyti

Esi "nuteista", už per mažas nuotraukytes umn.gif lotuliukas.gif juokauju blush2.gif Labai gražus ir įdomus torčiukas - taip norisi iš arčiau pažioplinėt blush2.gif šonai labai įdomiai papuošti ir neprižlibinu dorai cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 26 gegužės 2009 - 11:04
noriu recepto ir didelės foto, nes ten nujaučiu diiiiidelį gėrį bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As truputi ne i tema, bet gal kuri matet pirkti keksiuku formu, kad butu skardoj 6 ar 12vnt, gali buti ir daugiau smile.gif Radau maximoj 6 vnt skarda bet 27 lt, silikonines gal pigesnes butu.. Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2009 05 26, 14:21)
As truputi ne i tema, bet gal kuri matet pirkti keksiuku formu, kad butu skardoj 6 ar 12vnt, gali buti ir daugiau  smile.gif  Radau maximoj 6 vnt skarda bet 27 lt, silikonines gal pigesnes butu.. Dekui  4u.gif

manau kad silikonines bus dar brangesnes g.gif
maximoj vilniuj maciau 6vnt apie 30lt g.gif
Atsakyti
aš radau ``iki`` 12 vnt. uz 8 lt thumbup.gif
Atsakyti