Karameliniai pyragėliai
Sumaišyti po dvi stiklines miltų ir greitai paruošiamų avižinių dribsnių, 200 g lydyto sviesto, stiklinę cukraus, 1 a.š. kepimo miltelių, truputį druskos. 2/3 masės sudėti į popieriumi išklotą skardą, kepti 190ºC apie 10 min.
Kaitinti 250 ml grietinėlės su 200 g juodojo šokolado, 150 g cukraus ir šaukštu medaus, kol sutirštės. Karamele aplieti pyrago pagrindą, apibarstyti stikline lazdyno riešutų ir likusios masės trupiniais. Kepti 170ºC dar 30 min.
Supjaustyti kvadratėliais.
noriu perspėti, kad pyragaičiai ne minkšti ir purūs, o kietoki....mmmm
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 05 20, 23:41)
Karameliniai pyragėliai kietoki....mmmm
Tikrai, kad...mmmmmm
Kepsiu
na sulipdziau ir as kazka tortas mano suneliui, Cipciuko " Margarita" ir apdengtas Cipsiuko tortu dengimo mase ( pirma teko ismesti, bet is antros jau kazkas gavosi ) norejau vos vos zydro, bet padauginau dazu ir gavosi toks "atominiai" zydras, zinau kad kai prapjausiu spalvos nelabai deres, bet nieko saviems tiks ir visam gyvenimui atsizegnoju daugiau jokio pirktinio biskvito puosimas(jei taip galima pavadinti) irgi gan keverzoniskas, ranka drebejo, bet kai pirmas rimtesnis darbas manau visai nieko gavosi
QUOTE(spin2liux @ 2009 05 21, 14:22)
na sulipdziau ir as kazka tortas mano suneliui, Cipciuko " Margarita"
grazutis koks
jau kazkada klausiau,bet taip ir nesulaukiau atsakymo .tai klausiu vel:
tortas SNIKERSAS/tas pertepimas kur su kondencuotu pienu ir sviestu,man jis gaunasi kazkoks skystokas .gal ji reikia pries tepant ideti i saldytuva,man kazkaip net baisu daryti,o reikia nesti i gimtadieni,kaip dovana.gal gali kas konkreciau paaiskinti.SIRDINGAI DEKOJU
tortas SNIKERSAS/tas pertepimas kur su kondencuotu pienu ir sviestu,man jis gaunasi kazkoks skystokas .gal ji reikia pries tepant ideti i saldytuva,man kazkaip net baisu daryti,o reikia nesti i gimtadieni,kaip dovana.gal gali kas konkreciau paaiskinti.SIRDINGAI DEKOJU
QUOTE(jav @ 2009 05 21, 16:47)
jau kazkada klausiau,bet taip ir nesulaukiau atsakymo .tai klausiu vel:
tortas SNIKERSAS/tas pertepimas kur su kondencuotu pienu ir sviestu,man jis gaunasi kazkoks skystokas .gal ji reikia pries tepant ideti i saldytuva,man kazkaip net baisu daryti,o reikia nesti i gimtadieni,kaip dovana.gal gali kas konkreciau paaiskinti.SIRDINGAI DEKOJU
tortas SNIKERSAS/tas pertepimas kur su kondencuotu pienu ir sviestu,man jis gaunasi kazkoks skystokas .gal ji reikia pries tepant ideti i saldytuva,man kazkaip net baisu daryti,o reikia nesti i gimtadieni,kaip dovana.gal gali kas konkreciau paaiskinti.SIRDINGAI DEKOJU
as dariau snikersa,bet jau nelabai atsimenu koks tas kremas gavosi.... bet nesaldziau as jo,pertepiau torta ir palikau stingt...manau to pakaks pilnai
nu nepasakyčiau, kad jis skystas, aišku ne toks kaip plakta grietinėlė, aš tai formoj pertepinėjau, kai pastengsta tai viskas čiki, šį vakarą ragausim
QUOTE(Olesta @ 2009 05 21, 07:07)
nu nepasakyčiau, kad jis skystas, aišku ne toks kaip plakta grietinėlė, aš tai formoj pertepinėjau, kai pastengsta tai viskas čiki, šį vakarą ragausim
O TAI KAIP TU PASKUI SONUS APDIRBI,JEIGU FORMOJ SUTEPINEJI IR LAUKI KOL
APSTINGS.
QUOTE(jav @ 2009 05 21, 13:47)
jau kazkada klausiau,bet taip ir nesulaukiau atsakymo .tai klausiu vel:
tortas SNIKERSAS/tas pertepimas kur su kondencuotu pienu ir sviestu,man jis gaunasi kazkoks skystokas .gal ji reikia pries tepant ideti i saldytuva,man kazkaip net baisu daryti,o reikia nesti i gimtadieni,kaip dovana.gal gali kas konkreciau paaiskinti.SIRDINGAI DEKOJU
tortas SNIKERSAS/tas pertepimas kur su kondencuotu pienu ir sviestu,man jis gaunasi kazkoks skystokas .gal ji reikia pries tepant ideti i saldytuva,man kazkaip net baisu daryti,o reikia nesti i gimtadieni,kaip dovana.gal gali kas konkreciau paaiskinti.SIRDINGAI DEKOJU
Reikia gerai isplakti sviesta,kol taps purus,tada pilti virta kondensuota piena ir plakti,jis gaunasi gan tirstas ir nebega bet jei labai skystas,galima ideti i saldytuva,kad apstingtu.
QUOTE(daividija @ 2009 05 21, 09:33)
Reikia gerai isplakti sviesta,kol taps purus,tada pilti virta kondensuota piena ir plakti,jis gaunasi gan tirstas ir nebega bet jei labai skystas,galima ideti i saldytuva,kad apstingtu.
O AS KAI SUPYLIAU KONDENCUOTA PIENA VISAI NEPLAKIAU,TAI TODEL GAL JIS MAN IR BEGO PER KRASTUS.O TAI KIEK LAIKO DAR PAPLAKTI
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 05 20, 22:41)
Karameliniai pyragėliai
Dievinu karamele..,tad man sie pyrageliai kazkas nerealaus
Siandien gaminau torta su braskem ir bananais
Biskvitas pirktas baltas, pertepiau suplaktu grietines pertepimu (2 indeliai 30 proc., su ziupsneliu citrinos rugsties, 3 pok. standiklio ir 7 saukstai cukraus).Pirmame sluosknbyje dejau ant kremo pjaustytas braskes, antrame bananus ir papuosiau kremu vanilininiu is pakelio, na va kaip gavosi o rytoj ragausim
Biskvitas pirktas baltas, pertepiau suplaktu grietines pertepimu (2 indeliai 30 proc., su ziupsneliu citrinos rugsties, 3 pok. standiklio ir 7 saukstai cukraus).Pirmame sluosknbyje dejau ant kremo pjaustytas braskes, antrame bananus ir papuosiau kremu vanilininiu is pakelio, na va kaip gavosi o rytoj ragausim