Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(susidomejus @ 2009 12 29, 19:21)
Plaukelius nuo smakro nusidepiliuoju karstu vasku ir viskas biggrin.gif

O koki vaska naudoji ir kur perki? As vargstu su vasko juostelem. Man labai sunkiai su jomis sekasi, labai daug plaukeliu lieka:(.
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2009 12 30, 10:08)
O koki vaska naudoji ir kur perki? As vargstu su vasko juostelem. Man labai sunkiai su jomis sekasi, labai daug plaukeliu lieka:(.

Perku is PROCO profesionalu elastini vaska su medum. Man tai super. Esu bandziusi kitokius, bet sitas man geriausias. Su vasko juostelem taigi skauda, ir bikiniui sita naudoju.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 30, 14:01)
Perku is PROCO profesionalu elastini vaska su medum. Man tai super. Esu bandziusi kitokius, bet sitas man geriausias. Su vasko juostelem taigi skauda, ir bikiniui sita naudoju.

kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 12 30, 14:30)
kokia kaina?  4u.gif

Ten prekes profesionalams, tai parduoda gana dideliais kiekiais, 400 g kieto vasko kainuoja virs 30 lt, o daugiau, nei dvigubai didesne skardine apie 60-70. Tiksliai nepamenu. Pirkau pries menesi gal.
Atsakyti
Aš tai iš pigu.lt pirkau balinamąują priemonę blondepil. Man patinak wink.gif Kadangi ūseliai nežymūs, aš juos ja nusišviesinu ir viskas smile.gif http://pigu.lt/kosme...25_ml?id=156469 va kaip ši, tik viso kūno.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 30, 15:35)
Ten prekes profesionalams, tai parduoda gana dideliais kiekiais, 400 g kieto vasko kainuoja virs 30 lt, o daugiau, nei dvigubai didesne skardine apie 60-70. Tiksliai nepamenu. Pirkau pries menesi gal.

Tas pirmas? 4u.gif http://www.proco.lt/?p=1&id=14
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 12 30, 15:58)

negaliu atsakyt tiksliai, as kai pirkau, tai buvo toks folijoj, o paskui atveze didelej skardinej. Jie turi daug vasku, kuriais depiliuojant reikia naudoti juosteles. Kur as naudoju juosteliu nereikia, mentele uztepi, palauki ir nuplesi ta vaska kartu su plaukais. Galima pasiskambint ir paklaust ar paprasyt tokio, tik reikes kazkur pasisildyt ta vaska.
Atsakyti
Anksčiau vašką migrobangų krosnelėj šildžiau. Šiam tiktų? Kur Jūs šildot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2009 12 30, 20:10)
Anksčiau vašką migrobangų krosnelėj šildžiau. Šiam tiktų? Kur Jūs šildot?  4u.gif

Matot, as turiu specialia sildykle karstam vaskui, tai ten ir temperatura reguliuojasi ir palaikoma reikiama. As dirbu sitoje srityje. O su mikrobange atsargiai, jeigu vaskas bus per karstas, tai galima nusideginti oda. Gal geriau ne mikrobangej sildyt, o kokiam puodely, kuris nereikalingas ant virykles, ir laikyt ji tik tam dalykui, vistiek reikes pastoviai, tada bent jau galesit tikrinti temperatura sylant. Mano viena pazistama labai veida vasku nusidegino pati depiliuodamasi usiukus.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 12 30, 19:24)
negaliu atsakyt tiksliai, as kai pirkau, tai buvo toks folijoj, o paskui atveze didelej skardinej. Jie turi daug vasku, kuriais depiliuojant reikia naudoti juosteles. Kur as naudoju juosteliu nereikia, mentele uztepi, palauki ir nuplesi ta vaska kartu su plaukais. Galima pasiskambint ir paklaust ar paprasyt tokio, tik reikes kazkur pasisildyt ta vaska.

as is proco perku, betkasetese, anksciau toki ruzava pirkau, labiausiai patiko, o dabar sokoladini, nu tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe @ 2009 12 31, 02:32)
as is proco perku, betkasetese, anksciau toki ruzava pirkau, labiausiai patiko, o dabar sokoladini, nu tiesiog super thumbup.gif

Tam kasetiniam reikia juosteliu ir man labiau skauda su juo depiliuojantis. Bandziau visaip. Man geriau kitoks vaskas.
Atsakyti
As Kaune depiliuojuosi veida ir ne tik Ramunes salone cia Savanoriu ir Taikos sankryzoje. internete paziurek kokreciai. man ji viena geriausiu depiliuotoju, kai pas kitas buvau tai visaij nepatiko.
Atsakyti