Sveikutes. Prisijungsiu prie jusu temos, nes turiu tokia pacia problema-plaukelius ant veido ir kovoju su sia beda jau 10 metu. Tik nelieskit ir nedarykit nieko su sviesiais ir plonais plaukeliais, nes paskui turesit beda visam gyvenimui. Pas mane nuo to viskas ir prasidejo. Buvo sviesus, plonyciai plaukeliai ir pasake man kazkas o kokia pas tave plaukuota veido oda, ypac sviesdavo tie plaukeliai pries saule. Na bet kai dabar palygu ka turiu dabar, tamsius vesliu ir storus plaukus tai tie sviesus plaukeliai buvo juokas, tik gaila niekas ma to nepasake pries 10 metu.
Taigi isbandziau visokiu budus- ir vaskus, ir kremus, bet paskutinius metus pincentas buvo mano geriausias pagalbininkas. Gydytojai sakydavo, kad pasikeis viskas kai pagimdysiu,bet niekas deja nepasikeite, todel pasiryzau pagaliau lazerio proceduroms. Jau 2 proceduras atliko, bet reikia maziausiai 6 kad pasimatytu rezultatas. Siaip nuejau labai optimistiskai nusiteikusi lazerio proceduroms, bet kas mane sokiravo, kad atiekant sias proceduras negalima plaukeliu salinti nei vasku, nei pesioti. Isimtinais atvejais galima naudoti depiliacinis kremus, bet geriausia patariama skusti. Tai jausmas tikrai ne koks, jauciuosi kaip koks vyras, kiekviena ryta su peiliuku rankoje. na bet as vis tiek tikiu, kad turetu padeti lazeris, nors tai ilgas procesas, nes proceduros tik kas 6 savaites atliekamos. Tai uztrunka gerus puse metu visoms atlikti.