Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(ievag @ 2009 05 25, 20:00)
tik nepamiršk, kad ir nubalinti ūsai lieka ūsais wink.gif rauk negailėdama, ataugs vėl išrausi, kam reik su tokai "puošmena" vaikščiot?  g.gif

va butent . nieko nera baisiau uz moteri su usais ( nesvarbu ar juodi ar balti jie )
Atsakyti
Sveikutes. Prisijungsiu prie jusu temos, nes turiu tokia pacia problema-plaukelius ant veido ir kovoju su sia beda jau 10 metu. Tik nelieskit ir nedarykit nieko su sviesiais ir plonais plaukeliais, nes paskui turesit beda visam gyvenimui. Pas mane nuo to viskas ir prasidejo. Buvo sviesus, plonyciai plaukeliai ir pasake man kazkas o kokia pas tave plaukuota veido oda, ypac sviesdavo tie plaukeliai pries saule. Na bet kai dabar palygu ka turiu dabar, tamsius vesliu ir storus plaukus tai tie sviesus plaukeliai buvo juokas, tik gaila niekas ma to nepasake pries 10 metu. verysad.gif
Taigi isbandziau visokiu budus- ir vaskus, ir kremus, bet paskutinius metus pincentas buvo mano geriausias pagalbininkas. Gydytojai sakydavo, kad pasikeis viskas kai pagimdysiu,bet niekas deja nepasikeite, todel pasiryzau pagaliau lazerio proceduroms. Jau 2 proceduras atliko, bet reikia maziausiai 6 kad pasimatytu rezultatas. Siaip nuejau labai optimistiskai nusiteikusi lazerio proceduroms, bet kas mane sokiravo, kad atiekant sias proceduras negalima plaukeliu salinti nei vasku, nei pesioti. Isimtinais atvejais galima naudoti depiliacinis kremus, bet geriausia patariama skusti. Tai jausmas tikrai ne koks, jauciuosi kaip koks vyras, kiekviena ryta su peiliuku rankoje. na bet as vis tiek tikiu, kad turetu padeti lazeris, nors tai ilgas procesas, nes proceduros tik kas 6 savaites atliekamos. Tai uztrunka gerus puse metu visoms atlikti.
Atsakyti
as irgi turiu sia problema, tai naudoji veido depiliaciniu pliestrukus, nors pasmane sviesus, lb jau matesi blink.gif schmoll.gif
kalbejau su kosmetologe, sakiau gal elektros pagalba galima juos pasalinti, man sake nera tokios priemones kuri pasalinti amziams si grozi verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
As tai nesuprantu tu, kurios nervinasi del sviesiu pukeliu ant veido ar kuno. Neturalu, kad jie yra. Visi zmones skirtingi, bet dauguma moteru tikrai ju turi. Pas mane pacia daugiau plaukeliu nei turetu buti, bet gyvenime nesumastyciau sviesiu salinti, o tamsesnius pincetu ispesu. Kam darytis problemas, kur ju nera. O cia, kad pries saule matosi..
Atsakyti
QUOTE(*Brukne* @ 2009 10 30, 17:22)
As tai nesuprantu tu, kurios nervinasi del sviesiu pukeliu ant veido ar kuno. Neturalu, kad jie yra. Visi zmones skirtingi, bet dauguma moteru tikrai ju turi. Pas mane pacia daugiau plaukeliu nei turetu buti, bet gyvenime nesumastyciau sviesiu salinti, o tamsesnius pincetu ispesu. Kam darytis problemas, kur ju nera. O cia, kad pries saule matosi..

Pas mane sviesus ir virs virsutines lupos ir ant viso kuno. Bet tikrai matau ,kad ne pas kiekviena tokiu plaukeliu virs lupos yra(nors pastebejau,kad pas ka ant galvos silpni plaukai,pas ta ir siaip plaukuotumas mazesnis,iskaitant ir plaukelius virs lupos biggrin.gif ) ir imu jausti kazkoki kompleksa,kad jie labai matosi,ir tiesa,kad pries saule matsi,nes yra sviesus,depiliuoti kolkas dar bijau,nes jei ataugines stipresnis tai siaubas,o jei bers tai irgi baisu,viena grupioke kokius 2 men vaiksciojo isberta virsutine dalimi lupos ir aisku,kad bande depiliuotis ten.
Atsakyti
Plaukelius virs lupos šalinu vasko juostelemis, po šalinimo patepu alyvuogiu aliejumi blush2.gif
Atsakyti
Aš nusprendžiau pamėginti veet juosteles. Tai nelabai geras rezultatas. Teko kelis kartus tą pačią vietą pešioti ir vistiek ne visus plaukelius pašalino...
Bet tiek daug merginų, kurios gyvena su apžėlusia lūpa ir joms tai netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
turiu neryskius usiukus, salinu su siltu vasku smile.gif mazdaug kas 3men depiliuoju pazastis, bikini,kojas, rankas kartu uztepu ir ant usiuku ir problemos nera thumbup.gif ( pas mane ploni galvos plaukai, tai ir visur kitur gleznuciai biggrin.gif )
Atsakyti
Laba.As ir depiliuoju uselius kremu.Norejau paklausti o kokiu epiliatoriumi raunat ta grozi,tuo kur kojom ar yra koks specialus?
Atsakyti
Mergaitės, o gal galit parekomenduoti kokia kosmetologę Kaune, kuri atliktų šalinimą ūselių? blush2.gif Anksčiau dariausi, bet nebedirba ji.
Atsakyti
Pas mane nera su kuo kovoti tongue.gif
Atsakyti
Plaukelius nuo smakro nusidepiliuoju karstu vasku ir viskas biggrin.gif
Atsakyti