Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(mylimukeA @ 2009 09 09, 21:53)
O ar Kaune lazerio paslaugomis naudosiesi? Gal buvai konsultacijoje dėl šios procedūros?  ax.gif

Dar ne, bet gal Kildos klinikoj daro g.gif Esu ten buvus karta, visai patiko.
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2009 08 20, 14:40)
O man kaip tik kremas labai gerai  ax.gif  Labai patogu, labai greita. Įsigijau mergaičių rekomenduotą Sna epil ir esu labai patenkinta, nes nuo depiliacijos vašku man berdavo  verysad.gif

Džiaugiuos, kad kremas tiko. Ir visiškai su tavimi sutinku, kad tai daug patogiau ir greičiau. O dėl depiliacijos vašku - tai juk reikia, kad plaukeliai užaugtų iki tam tikro ilgio.Gal klystu? O su kremu paprasta- pasirodė,nusidepiliavai ir viskas.
Papildyta:
Ai, dar pamiršau parašyti. Nuo depiliacinio kremo man tie plaukeliai nei tamsėja, nei daugėja, nei tvirtėja. Manau, kad nuo skutimosi ar pešiojimo jie gali sutvirtėti ir patamsėti.
Atsakyti
Noreciau papriestarauti.. Manau, kad kaip tik nuo pesiojimo turi ataugti plonesni ir silpnesni, nes yra israunamas plaukas su visu svoguneliu, o kai depiluoji - ne.... g.gif Pati su jais kovoju.. Kartais su juostelem, kartais su pincetu, kai keleta tik reikia istraukti. Manau, kad visai neblogai.. Is tirkuju nelabai atsimenu, kaip atrodziau pries pesiojant lotuliukas.gif bet reikes isbandyti ir SNA EPIL, gal ir man pades smile.gif

Siaip plaukeliu turiu ne tik virs lupos, bet ir visas veidas man atrodo siek tiek plaukuotesnis negu kitu.. Ypac "bakinbardai" lotuliukas.gif bet per daug nekompleksuoju, nes jie yra sviesus ir siaip dar esu maciusi pas keleta merginu smile.gif aisku, butu idomu juos pasalanti.. bet bijau, kad paskui turesiu didesniu bedu nei dabar smile.gif uztenka, kad su usiukais dabar turiu problemeliu, nenoriu but kaip vyras ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O ar naudojate kokius nors kremus po deliliavimo kremu? Keistai skamba klausimas, bet tikiuosi supratot biggrin.gif
Atsakyti
as tai pincetu prasieinu biggrin.gif na kartais ir kremuka panaudoju..bet man buna oda lb sudirgina
Atsakyti
QUOTE(Akviniete @ 2009 09 11, 18:06)
Noreciau papriestarauti.. Manau, kad kaip tik nuo pesiojimo turi ataugti plonesni ir silpnesni, nes yra israunamas plaukas su visu svoguneliu, o kai depiluoji - ne....  g.gif  Pati su jais kovoju.. Kartais su juostelem, kartais su pincetu, kai keleta tik reikia istraukti. Manau, kad visai neblogai.. Is tirkuju nelabai atsimenu, kaip atrodziau pries pesiojant  lotuliukas.gif bet reikes isbandyti ir SNA EPIL, gal ir man pades smile.gif

Siaip plaukeliu turiu ne tik virs lupos, bet ir visas veidas man atrodo siek tiek plaukuotesnis negu kitu.. Ypac "bakinbardai"  lotuliukas.gif bet per daug nekompleksuoju, nes jie yra sviesus ir siaip dar esu maciusi pas keleta merginu smile.gif aisku, butu idomu juos pasalanti.. bet bijau, kad paskui turesiu didesniu bedu nei dabar smile.gif uztenka, kad su usiukais dabar turiu problemeliu, nenoriu but kaip vyras  ax.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Akviniete @ 2009 09 11, 18:06)
Noreciau papriestarauti.. Manau, kad kaip tik nuo pesiojimo turi ataugti plonesni ir silpnesni, nes yra israunamas plaukas su visu svoguneliu, o kai depiluoji - ne....  g.gif  Pati su jais kovoju.. Kartais su juostelem, kartais su pincetu, kai keleta tik reikia istraukti. Manau, kad visai neblogai.. Is tirkuju nelabai atsimenu, kaip atrodziau pries pesiojant  lotuliukas.gif bet reikes isbandyti ir SNA EPIL, gal ir man pades smile.gif

Siaip plaukeliu turiu ne tik virs lupos, bet ir visas veidas man atrodo siek tiek plaukuotesnis negu kitu.. Ypac "bakinbardai"  lotuliukas.gif bet per daug nekompleksuoju, nes jie yra sviesus ir siaip dar esu maciusi pas keleta merginu smile.gif aisku, butu idomu juos pasalanti.. bet bijau, kad paskui turesiu didesniu bedu nei dabar smile.gif uztenka, kad su usiukais dabar turiu problemeliu, nenoriu but kaip vyras  ax.gif  lotuliukas.gif

Na, nežinau. Kalbu tik iš savo patirties. Kai kremu nusidepiliuoji, jie atauga, bet tokie, kokie ir buvo anksčiau. O va, kelis esu ne kartą išrovusi plaukelius būtent pincetu, tai dabar jie atauga daug tvirtesni ir tamsesni.
Papildyta:
QUOTE(mylimukeA @ 2009 09 11, 19:44)
O ar naudojate kokius nors kremus po deliliavimo kremu? Keistai skamba klausimas, bet tikiuosi supratot  biggrin.gif

Taip, aš naudoju ir, manau, būtina, kitaip perštės. Galima naudoti kremą po depiliacijos. Aš dabar pasitepu tokiu aliejuku, pirkau Eurokose, berods, Juanos ( atsiprašau, jei neteisingai užrašiau, neatsimenu tiksliai) firmos. Anksčiau man tiko ir iš vaistinės nusipirktas tepaliukas " Boromed". Galvoju, reikia tokio kremo,kuriame nebūtų alkoholio ir, kuris drėkintų.
Atsakyti
Radau sioke tokia priemone, balinti plaukeliams veido srityje.

http://pigu.lt/kosme...e_150?id=155755

gal kuri nors bandete?
mane sudomino
Atsakyti
Plaukeliai ant veido-didele problema.As su ja kovoju,bet nebezinau jau ka daryti.Mano tamsus,kieti plaukeliai.Turiu usus,barzda verysad.gif Sutinku su ta moterim,kuri rase,jog jei pesioji jie atauga tvirtesni ir kietesni,tamsesni doh.gif As dabar vasko juostelemis depiliuoju usiukus.Bet va su barzda-beda sad.gif .Ten nenuima plaukeliu juosteles,nes jie kieti,juodi sad.gif gal kas turite pasiulymu kokiu? Nes kartais jauciuosi,kaip bezdzione sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
Laurinka83,
Jūs ne vienintelė, kuriai auga ūsiukai ir barzda. Man smakro srityje taip pat užauga tamsūs kieti plaukeliai. Tai aš juos išraunu pincetu ( nes jau per vėlai susizgribau, jog pincetu išrovus yra tik blogiau, todėl nebėra išeities), o kartą savaitėje depiliaciniu kremu nusidepiliuoju ūsiukus bei smakrą ( kad nesimatytų ir šviesūs plaukeliai).
Atsakyti
Sveikos. As plaukelius pesioju pincetu, nes visos kitos priemones sukelia alergija ir nepastebejau, kad jie pasidare veslesni. Netgi priesingai - dabar uztenka lengvai papudruot ir plaukeliu isvis nesimato. Bet turiu kita problema: nuo vaiksytes oda toje vietoje, kur yra useliai (ir aplink juos) yra kazkokia tamsesne. Baisokai atrodo, kaip vyro. blink.gif Pudra ta tamsuma uzmaskuoja tik is dalies.. Prie tam tikro apsvietimo ar fotkinantis su stipria blykste vistiek matosi.. wacko.gif Ir nesvarbu ar useliai pasalinti ar ne, atrodo taip pat. Va, pas aktore Alyssa Milano yra kazkas panasaus, tik pas mane, manau, dar ryskiau: http://www.filmdope....11996-24007.gif

Gal kas nors is jusu yra susidurusios su sia problema? Gal galetumete patarti, kaip tai baisybe uzmaskuot? Gal yra kokia nors labai gerai maskuojanti pudra ar panasiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikste @ 2009 06 26, 17:37)
man tas depeliavimas ne i gera, plaukeliai ataugineja juodesni, ilgesni ir storesni. dabar nors imk kiekviena diena ir depiliuok, buvo laikas kad su pincetu israudavau, bet ju tiek daug dabar, tai man per daug skausminga, ant smakro pavieniai buna, tai juos israunu. cia musu giminej genai tokie, mano mama taip pat vargsta ir mociute ir visos likusios tetos ir pusseseres. mama rauna juos pincetu, bet nuo to jie nesusilpneja, ataga daug storesni ,tik spalva ju blyskeja, pastebejau kad pas mama jie tokie stori balti ir ilgi. tai va kiekvienai vis kita situacija. bet manau teks isbandyti lazeri, tik va reikia susizinoti kas per kainos, kur tai daro ir taupyti litus smile.gif
gal kas nors pasidalins patirtimi  bigsmile.gif

Taip, čia labai individualus dalykas, priklauso nuo įgimtų dalykų, hormoninių pokyčių ir pan, todėl man labai nepatinka, kai žmonės rašo apibendrintai, pvz. "depiliuojant veidą vašku plaukai atauga plonesni ir šviesesni ir atauga tik po mėnesio". Galbūt kažkam taip ir yra, tačiau tikrai ne kiekvienam. Dėl lazerio tai negaliu pasidalint savo patirtimi, nes nebandžiau, nors ir svarsčiau tokią galimybę. Tiesiog aš manau, kad mano atveju jis nepadėtų, o jei ir padėtų, tai trumpam, todėl bent jau kol kas nusprendžiau nebandyt.
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 07 31, 23:34)
pas mane "usiukai" nera nei ryskus,nei pastebimi,taciau karts nuo karto uzsimanau juos pasalinti  smile.gif tai naudoju depiliacijos krema jautriai odai ir dazniausiai rusiska,nes ne kart nenuvyle.Bandziau papesioti blink.gif:nea pernelyg skaudu..

QUOTE(svieske @ 2009 08 03, 17:08)
Tai va, galvoju reiks dar bandyti su vasku. Bet nezinau ar gausis, viena karta jau buvau pirkusi neitin brangias vasko juosteles is Drogo, bandziau kelis kartus, bet nei vieno plaukelio jos man neispese:(.

Patariu nueit pas kosmetologę ir nusidepiliuoti, kainuoja tikrai nedaug ir nereiks pačiai vargt. Vėliau galima pačiam depiliuoti atauginėjančius plaukelius pincetu, jei nesinori laukt, kol ataugs iki tam tikro ilgio, kad galima būtų vėl depiliuot vašku. Kai pripranti, tikrai nėra, kad labai skaudėtų, po kelių depiliacijų skauda mažiau. Tiesiog pirmą kartą reiktų visus nudepiliuot vašku, nes pirmą kartą raut po vieną pincetu, sutinku, yra per daug skausminga, o atauginėja plaukeliai vis tiek ne visi iškart, tai ir skauda mažiau, nes pešiojimo gaunas mažiau.
Atsakyti
Buvau GK klinikoje konsultacijai dėl plaukelių šalinimo, tai pasakė, kad tik tamsius galima lazeriu šalinti, o šviesių neveikia. Taigi šios procedūros teko atsisakyti, nes ant mano veido plaukeliai šviesūs kaip pūkas. Gydytoja patarė naudoti epiliatorių, jei jau taip negaliu žiūrėti į tą pūką smile.gif Metai laiko jau išsiraunu su epiliatorium ne tik ūselius, bet ir šonus, nes ypač ant nudegusio veido jie šviečia 4u.gif Ir jokių problemų: nei sudirginimų, nei daug laiko užima smile.gif
Atsakyti