QUOTE(Akviniete @ 2009 09 11, 18:06)
Noreciau papriestarauti.. Manau, kad kaip tik nuo pesiojimo turi ataugti plonesni ir silpnesni, nes yra israunamas plaukas su visu svoguneliu, o kai depiluoji - ne.... Pati su jais kovoju.. Kartais su juostelem, kartais su pincetu, kai keleta tik reikia istraukti. Manau, kad visai neblogai.. Is tirkuju nelabai atsimenu, kaip atrodziau pries pesiojant
bet reikes isbandyti ir SNA EPIL, gal ir man pades
Siaip plaukeliu turiu ne tik virs lupos, bet ir visas veidas man atrodo siek tiek plaukuotesnis negu kitu.. Ypac "bakinbardai"
bet per daug nekompleksuoju, nes jie yra sviesus ir siaip dar esu maciusi pas keleta merginu
aisku, butu idomu juos pasalanti.. bet bijau, kad paskui turesiu didesniu bedu nei dabar
uztenka, kad su usiukais dabar turiu problemeliu, nenoriu but kaip vyras
Papildyta:
QUOTE(Akviniete @ 2009 09 11, 18:06)
Noreciau papriestarauti.. Manau, kad kaip tik nuo pesiojimo turi ataugti plonesni ir silpnesni, nes yra israunamas plaukas su visu svoguneliu, o kai depiluoji - ne.... Pati su jais kovoju.. Kartais su juostelem, kartais su pincetu, kai keleta tik reikia istraukti. Manau, kad visai neblogai.. Is tirkuju nelabai atsimenu, kaip atrodziau pries pesiojant
bet reikes isbandyti ir SNA EPIL, gal ir man pades
Siaip plaukeliu turiu ne tik virs lupos, bet ir visas veidas man atrodo siek tiek plaukuotesnis negu kitu.. Ypac "bakinbardai"
bet per daug nekompleksuoju, nes jie yra sviesus ir siaip dar esu maciusi pas keleta merginu
aisku, butu idomu juos pasalanti.. bet bijau, kad paskui turesiu didesniu bedu nei dabar
uztenka, kad su usiukais dabar turiu problemeliu, nenoriu but kaip vyras
Na, nežinau. Kalbu tik iš savo patirties. Kai kremu nusidepiliuoji, jie atauga, bet tokie, kokie ir buvo anksčiau. O va, kelis esu ne kartą išrovusi plaukelius būtent pincetu, tai dabar jie atauga daug tvirtesni ir tamsesni.
Papildyta:
QUOTE(mylimukeA @ 2009 09 11, 19:44)
O ar naudojate kokius nors kremus po deliliavimo kremu? Keistai skamba klausimas, bet tikiuosi supratot
Taip, aš naudoju ir, manau, būtina, kitaip perštės. Galima naudoti kremą po depiliacijos. Aš dabar pasitepu tokiu aliejuku, pirkau Eurokose, berods, Juanos ( atsiprašau, jei neteisingai užrašiau, neatsimenu tiksliai) firmos. Anksčiau man tiko ir iš vaistinės nusipirktas tepaliukas " Boromed". Galvoju, reikia tokio kremo,kuriame nebūtų alkoholio ir, kuris drėkintų.