QUOTE(Salomeja @ 2016 01 03, 20:01)
Aš naudoju ir mano pirminiai įspūdžiai yra čia http://www.venividi....epetelis-se820/
Na, o po pusės metų galiu pasakyti tiek, kad jei jums veikia vaško juostelės ir pan priemonės, tai toks epiliatorius bus tobulas. Mano plaukai deja labai stori, labai daug ir labai greitai auga, tai sunku viską išravėti. Naudoju kas dieną (nes seniau kas dieną naudojau pincetą - visą gyvenimą, nuo 15 metų, o dabar man jau virš 30). Gyvenimą palengvina, nes ten visgi daugiau pincetų nei vienas, bet precizikos nėra.
Na ir kadangi man jo reikia daug ir ilgai, tai baterijas keičiu kas 3 dienas.
Visumoje dar nieko geriau neradau, tad rekomenduoju.
Na, o po pusės metų galiu pasakyti tiek, kad jei jums veikia vaško juostelės ir pan priemonės, tai toks epiliatorius bus tobulas. Mano plaukai deja labai stori, labai daug ir labai greitai auga, tai sunku viską išravėti. Naudoju kas dieną (nes seniau kas dieną naudojau pincetą - visą gyvenimą, nuo 15 metų, o dabar man jau virš 30). Gyvenimą palengvina, nes ten visgi daugiau pincetų nei vienas, bet precizikos nėra.
Na ir kadangi man jo reikia daug ir ilgai, tai baterijas keičiu kas 3 dienas.
Visumoje dar nieko geriau neradau, tad rekomenduoju.
Aciū labai už informaciją teks uzsisakyti ir man. Nes kiekviena ryta turiu keltis pusvalandžiu anksčiau nei norėčiau, nes kasryt prasideda diena su pincetu rankoje vaško juostelės kažkaip nelabai - viršs lūpos kaip ir gerai, nuim, bet ant smakro, tai lb jau tvirti - nieko. Arba neatradau gerų vaško juostelių. Naudoju paprastą kūno epiliatorių, bet galvoju gal specialiai skirrtas veidui bus patogesnis.
Reikės bandyt, nes jau nebežinau ko griebtis. Nusipirkau ir fotoepiliatorių - jokio rezultato.