Labiausiai man patinka sitas daikciukas plaukeliam salinti "dono super stick" greita ir labai patogu ir plaukeliai juodi neatauga.
dono super stick
QUOTE(cover_girl @ 2013 07 13, 17:46)
Labiausiai man patinka sitas daikciukas plaukeliam salinti "dono super stick" greita ir labai patogu ir plaukeliai juodi neatauga.
dono super stick
dono super stick
Man asmeniškai su juo žiauriai skaudėjo Jeigu kas norit, galiu padovanoti, nes vis tiek guli namie nenaudojamas.
nežinau ,ar tai veiksminga...o gal kas bandėt? skamba keistai ir nelabai įtikėtinai...
DIDELIS PLAUKUOTUMAS
1. Per didelis plaukuotumas moterims ant veido šalinamas taip: sudeginti graikiško riešuto kevalą. Pelenus ištirpinti vandenyje ir gautu skiediniu patepti šalintinų plaukų augimo vietas. Vandeninis pelenų tirpalas staigiai nutraukia plaukų augimą.
2. Pašalinti plaukus galima ir durnaropės pagalba. 150 g augalo su šaknimis pavirinti 1 litre vandens, kol gausis stiprus nuoviras. Juo suvilgyti tą odos ruožą, nuo kurio reikia pašalinti plaukus. Nuovirą galima laikyti keletą metų, jis negenda ir išlaiko bavo savybes.
3. Plaukų pašalinimui naudojamas graikiškas riešutas: 2- 3 kartus ištepti plaukuotą paviršių perpjauto žalio graikiško riešuto sultimis.
Sukurta Vaistažolės.net
DIDELIS PLAUKUOTUMAS
1. Per didelis plaukuotumas moterims ant veido šalinamas taip: sudeginti graikiško riešuto kevalą. Pelenus ištirpinti vandenyje ir gautu skiediniu patepti šalintinų plaukų augimo vietas. Vandeninis pelenų tirpalas staigiai nutraukia plaukų augimą.
2. Pašalinti plaukus galima ir durnaropės pagalba. 150 g augalo su šaknimis pavirinti 1 litre vandens, kol gausis stiprus nuoviras. Juo suvilgyti tą odos ruožą, nuo kurio reikia pašalinti plaukus. Nuovirą galima laikyti keletą metų, jis negenda ir išlaiko bavo savybes.
3. Plaukų pašalinimui naudojamas graikiškas riešutas: 2- 3 kartus ištepti plaukuotą paviršių perpjauto žalio graikiško riešuto sultimis.
Sukurta Vaistažolės.net
kaip tik prisirinkau graikiškų riešutų, eisiu pasiterliosiu nors aišku nepadės bet bus patvirtinta eksperimentiškai
QUOTE(Reeeeee @ 2013 09 25, 19:38)
kaip tik prisirinkau graikiškų riešutų, eisiu pasiterliosiu nors aišku nepadės bet bus patvirtinta eksperimentiškai
ir kaip sekės? laukiam rezultatų aptarimo
Aj tik dabar pamačiau dėl to mano eksperimento... Matomai perdžiūvę buvo nes nieko nepadėjo. Bet bandžiau su žaliais riešutais tepliotis. Šiemet gal pabandyti kevalus deginti
Sveikos merginos, noriu paklausti kur Šiauliuose rekomenduotumėt eiti šalinti ūselių vašku?
QUOTE(Nemėgstu pieno @ 2014 09 07, 20:50)
Sveikos merginos, noriu paklausti kur Šiauliuose rekomenduotumėt eiti šalinti ūselių vašku?
Siūlyčiau eiti depiliuotis ne vašku, o cukraus pasta, aš turiu net pora numeriukų, kurios dirba su cukraus pasta, viena pigiau, kita brangiau Lankausi pas tą kur pigiau ir rezultatu nesiskundžiu Jei domina, klauskit AŽ
neisradineju dviracio ir karta per men.salinu usiukus vasku pas kosmetologe. Paraudimas trumpalaikis, pasaliniu reiskiniu aciu D jokiu. Stengiuosi vengti deginimosi ar kt.proceduru kartais net ir savaite po usiuku salinimo, nes bijau pigmentacijos sutrikimu. Na gal pusmetis kaip depiliuoju ir tikrai esu patenkinta. Nors patirciu girdejau visokiu, bet kol kas nei kasos atauga, nei oda tamseja, nei spuoguojuosi.
Tursi, o tikrai užtenka viena karta per mėnesį? Niekaip nesiryžtu pradet
QUOTE(SOLI-SOL @ 2014 09 28, 15:04)
Tursi, o tikrai užtenka viena karta per mėnesį? Niekaip nesiryžtu pradet
Uztenka. Nebijokit pradeti, juk geriau nei vaikscioti usuotai