Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(tverukas @ 2013 02 04, 22:36)
Gal kuri turite ir naudojate šį daikčiuką? Domintų atsiliepimai  mirksiukas.gif
Ypač aktualu būtų kas kiek laiko kartojat procedūrą ir kokie plaukeliai atauga  g.gif
user posted image

merginos, kaip šitas daiktas vadinasi angliškai? noriu parsisiųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2013 03 10, 00:00)
merginos, kaip šitas daiktas vadinasi angliškai? noriu parsisiųsti  4u.gif

Maciau ji parduoda MD
As tai pas kosmetologe vaikstau,ji man vaskuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2013 02 03, 23:38)
Ir šviesūs jokio džiaugsmo-blizga labai. Nenešioju biggrin.gif

o kaip tvarkotės? 4u.gif

Sakau gal geriausia pincetu rauti, kaip galvojat kitos? Na jau aplinkiniai ėmė pastebėti, kad jie nors ir šviesūs, bet ilgi blink.gif Vašku plėšti bijau, kad nedirginti odos, pincetu efektas lyg tas pats, bet galvoju mažesnė rizika sudirgti odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 03 25, 22:47)
o kaip tvarkotės? 4u.gif

Sakau gal geriausia pincetu rauti, kaip galvojat kitos? Na jau aplinkiniai ėmė pastebėti, kad jie nors ir šviesūs, bet ilgi blink.gif Vašku plėšti bijau, kad nedirginti odos, pincetu efektas lyg tas pats, bet galvoju mažesnė rizika  sudirgti odai g.gif

Ne man klausimas, bet atsakysiu 4u.gif

Turiu itin jautrią, greitai raustančią, į alergijas linkusią odą, bet ūselius šalinu vašku ir geresnio sprendimo neįsivaizduoju 4u.gif Valandą po depiliacijos oda būna paraudusi, o vėliau viskas čiki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 26 kovo 2013 - 08:30
Su vašku vos ne visą veidą susitvarkau.
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 03 26, 08:22)
Ne man klausimas, bet atsakysiu 4u.gif

Turiu itin jautrią, greitai raustančią, į alergijas linkusią odą, bet ūselius šalinu vašku ir geresnio sprendimo neįsivaizduoju 4u.gif Valandą po depiliacijos oda būna paraudusi, o vėliau viskas čiki smile.gif

Pavydziu, reiskia, ne tokia jautri. Man vaskas netiko ne pas viena kosmetologe, bere baisiai ir gan ilgai, atauginejantys jau pradedavo po savaites matytis, tad 15 lt kas savaite nera pigu. Dabar krema naudoju, nieko stebuklingo, atauga po kokiu 4-5 d.(sako,kad tik as cia matau juos doh.gif ),bet prasidejo dermatitas nuo tokio dazno naudojimo, po proceduros grauzia,paraude stipriai,iki ryto isnyksta. Nuo rudens imsiuos salinimo aleksandrito lazeriu, nes nei vienu is kitu budu nesu patenkinta,bent jau neataugtu taip greit, siaip gan sviesus.
Atsakyti
sveikos, sita bjauria beda turiu labai seniai , jau nuo mokyklos laiku. salina plaukelius vasku, pincetu. ir dabar jau kokis antras menuo matosi besikalantys plaukeliai pro oda blink.gif bet ju ispesti neimanoma sad.gif atrodo baisiai na tiesiog matosi usai . baisiai kompleksuoju, ir pudra tepuosi ir vistiek neka padeda. ar kam nor syra taip , kaip sprendziat tokia beda ???
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2013 03 26, 08:22)

tai jūs laiminga moteris 4u.gif Man buvo nereali alergija išbėrusi nuo šalinimo vašku. Šlykštu net prisiminti doh.gif

QUOTE(skin2013 @ 2013 03 26, 13:30)

O kokias priemones naudojate? Man buvo alergija nuo Veet juostelių skirtų veidui, dabar galvoju, gal čia man kažkas netiko būtent tos firmos g.gif Na, nes nėra mano oda kažkokia tai jautri, viskas normaliai su ja.

QUOTE(isabelaa @ 2013 03 28, 12:04)
sveikos, sita bjauria  beda turiu labai seniai , jau nuo mokyklos laiku.    salina plaukelius vasku, pincetu. ir dabar jau kokis antras menuo matosi besikalantys plaukeliai pro oda  blink.gif  bet ju ispesti neimanoma    sad.gif    atrodo baisiai na tiesiog matosi  usai . baisiai kompleksuoju, ir pudra tepuosi ir vistiek neka padeda. ar kam nor syra taip , kaip sprendziat tokia beda ???

aš naudoju pincetą. Dabar kaip tik ieškau kitokio sprendimo, mastau, gal vašku pabandyti, nors turėjau ne kokią patirtį su depiliacija vašku g.gif
Man tai po gimdymo labai plaukuotumas padidėjo verysad.gif
Atsakyti
Ziuriu, visos merginos su usiukais pacios namuose tvarkosi. blink.gif Gal visgi yra galinciu parekomenduot gera salona Vilniuje? Ir kokios mazdaug kainos? Vienoj pusej patamsejo plaukuciai, pati tvarkytis pirma karta bijau, help. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skin2013 @ 2013 03 26, 13:30)

Gal galite plačiau? smile.gif Ūsiukai, antakiai, bakendbardai? smile.gif Ūsiukus susitvarkau be problemų, bet va bakenbardai nepatinka man, beveik visada palaidais plaukais gatvėje vaikštau.. o žiūrint į veidrodį nesimatytų jaučiu, išpešiau visus ar enlabai..
Atsakyti
O kuo patepat odą po depiliacijos? Bijau visokių įauginėjimų, tai gal yra kokių kremukų ar panašiai? 4u.gif
Atsakyti
As perku juosteles vaskines, rankoje palaikai ir klijuoju paskui staigiai nuplesi. Taip as raunu plaukelius virs virsutines lupos, ir tarp antakiu ta vieta kaktoje. Su pincetu turetu labai skaudeti, o cia viens du ir nuplesiai, paskui nuvalai aliejuku ir viskas. Tik ta procedura reiktu daryti is vakaro, nes pusvalanduka tos vietos paraudusios buna.
Atsakyti