Sveikos merginos,
Pažiūrėkit kokį dalyką radau internete ČIA įdomu, ar veikia toks stebuklas?
QUOTE(Elludrill @ 2013 02 08, 20:49)
Turiu sita daikciuka, naudoju pazastims ir kojoms, taip pat bikini krastams dariausi jau kokius 5 ar 6 kartus, darau kas dvi sav mazdaug.rezultatai neblogi, bet visiskai neisnyko tai va mano patirtis tokia
QUOTE(Tina Les @ 2013 02 06, 15:14)
Lygiai taip, kaip ir pešiojant pincetu. Man - po 2-3 savaičių. Bet čia turbūt labai individualu.
Po 2-3 savaičių atauga tik plaukeliai pešiojant pincetu? Aš nesuprantu, pešiojuosi juos kas antrą dieną
Aš plaukelius virš lūpos šalinu vašku kosmetikos kabinete. Kosmetologė nepatarė depiliuotis kremu, geriau jau su pincetu.
QUOTE(Simona1986 @ 2013 02 08, 21:11)
Turiu sita daikciuka, naudoju pazastims ir kojoms, taip pat bikini krastams dariausi jau kokius 5 ar 6 kartus, darau kas dvi sav mazdaug.rezultatai neblogi, bet visiskai neisnyko tai va mano patirtis tokia
Mane labiausiai domintų dėl veido srities. Kažkur skaičiau, kad netinka veidui
QUOTE(Elludrill @ 2013 02 10, 19:09)
Pradejau darytis smakra ir as pradejau inetere skaitytis, kad dabar kaip ir galima,nes anksciau nebuvo padaryti tyrimai del veido srities.o dabar jau kai nauja perki ir instrukcijoje jau turetu rasyti kad galima pas mane jau seniau pirktas:) pasidomek internete, tikrai rasi info nemazai
QUOTE(Elludrill @ 2013 02 10, 19:09)
http://www.supermama...?...1408&st=252
Paskaityk cia,merginos daug sneka apie fotoepiliacija,gal rasi ka nors anudongo ar patars ka:)
QUOTE(Vaida` @ 2013 02 08, 23:49)
Po 2-3 savaičių atauga tik plaukeliai pešiojant pincetu? Aš nesuprantu, pešiojuosi juos kas antrą dieną
Kaip ir rašiau, tai labai individualu
QUOTE(Vaida` @ 2013 02 08, 22:49)
Labai paprasta. Tai nereiškia, kad Jums plaukai atauga per 2 dienas. Ir Jums jie neataugtų anksčiau kaip po 10-14 dienų, jei "suvienodintumėt" plaukų augimo laiką. Jei jų nepešiotumėt apie 2 savaites, o paskui palauktumėt ir išpešiotumėt vienu metu, tai jie ir ataugtų vėl po maždaug tiek pat laiko. Jei plaukeliai nestori ir šviesūs, laisvai galima išbūti ir 2-3 savaites, nieko su jais nedarant.
http://masinis.lt/vi...linimui-2/4970/
Čia to siūlo principu pagamintas, tik manau patogesnis, bet atrodo skausmingai
Čia to siūlo principu pagamintas, tik manau patogesnis, bet atrodo skausmingai
Mielosios, kurios jau turi kruva metu patirties salinime tu nepageidaujamu plauku - kazkaip matyt hormonine sistema susimakalavo ir eme tamseti ir rysketi usiukai tai galvoju gal tomis salto vasko juostelemis juos nuimt... bet baisu kist nagus - ar nebus taip, kad jie ims atauginet kaip pas vyrus ar pazastyse - ims storeti ir rysketi?
Ar vistik atauga tokie svelnus? bijau, kad pagal bikini, kojas ir pazastis - nuo rovimo plaukuotumas tikrai nemazeja, tai bijau plest tuos usus
HELP
Ar vistik atauga tokie svelnus? bijau, kad pagal bikini, kojas ir pazastis - nuo rovimo plaukuotumas tikrai nemazeja, tai bijau plest tuos usus
HELP
Aš šalinu plaukučius virš lūpos su vašku, skirtu veidui Man atauga greičiau, nei per 2 sav., bet ir tai jau labai gerai. Jei pavienis koks išlenda, tuomet imu pincetą ir vualia Plaukeliai man tikrai neauga storesni ar tamsesni, net atvirkščiai - plonesni, silpnesni. P.S. Iš pradžių šalinant esu nusiplėšusi odą šiek tiek (ne taip baisiai, kaip skamba "nusiplėšusi odą" ). Taigi patarčiau galbūt kokiu talku pasibarstyti, kad prie vaško liptų tik plaukeliai, bet ne oda.