Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

Sveikos merginos,

Pažiūrėkit kokį dalyką radau internete ČIA įdomu, ar veikia toks stebuklas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elludrill @ 2013 02 08, 20:49)
Sveikos merginos,

Pažiūrėkit kokį dalyką radau internete ČIA įdomu, ar veikia toks stebuklas? g.gif

Turiu sita daikciuka, naudoju pazastims ir kojoms, taip pat bikini krastams smile.gif dariausi jau kokius 5 ar 6 kartus, darau kas dvi sav mazdaug.rezultatai neblogi, bet visiskai neisnyko smile.gif tai va mano patirtis tokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simona1986: 08 vasario 2013 - 21:11
QUOTE(Tina Les @ 2013 02 06, 15:14)
Lygiai taip, kaip ir pešiojant pincetu. Man - po 2-3 savaičių. Bet čia turbūt labai individualu.

Po 2-3 savaičių atauga tik plaukeliai pešiojant pincetu? g.gif Aš nesuprantu, pešiojuosi juos kas antrą dieną doh.gif
Atsakyti
Aš plaukelius virš lūpos šalinu vašku kosmetikos kabinete. Kosmetologė nepatarė depiliuotis kremu, geriau jau su pincetu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona1986 @ 2013 02 08, 21:11)
Turiu sita daikciuka, naudoju pazastims ir kojoms, taip pat bikini krastams smile.gif dariausi jau kokius 5 ar 6 kartus, darau kas dvi sav mazdaug.rezultatai neblogi, bet visiskai neisnyko smile.gif tai va mano patirtis tokia lotuliukas.gif

Mane labiausiai domintų dėl veido srities. Kažkur skaičiau, kad netinka veidui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elludrill @ 2013 02 10, 19:09)
Mane labiausiai domintų dėl veido srities. Kažkur skaičiau, kad netinka veidui  g.gif

Pradejau darytis smakra ir as blush2.gif pradejau inetere skaitytis, kad dabar kaip ir galima,nes anksciau nebuvo padaryti tyrimai del veido srities.o dabar jau kai nauja perki ir instrukcijoje jau turetu rasyti kad galima smile.gif pas mane jau seniau pirktas:) pasidomek internete, tikrai rasi info nemazai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elludrill @ 2013 02 10, 19:09)
Mane labiausiai domintų dėl veido srities. Kažkur skaičiau, kad netinka veidui  g.gif

http://www.supermama...?...1408&st=252
Paskaityk cia,merginos daug sneka apie fotoepiliacija,gal rasi ka nors anudongo ar patars ka:)
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2013 02 08, 23:49)
Po 2-3 savaičių atauga tik plaukeliai pešiojant pincetu?  g.gif  Aš nesuprantu, pešiojuosi juos kas antrą dieną  doh.gif

Kaip ir rašiau, tai labai individualu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2013 02 08, 22:49)
Po 2-3 savaičių atauga tik plaukeliai pešiojant pincetu?  g.gif  Aš nesuprantu, pešiojuosi juos kas antrą dieną  doh.gif

Labai paprasta. smile.gif Tai nereiškia, kad Jums plaukai atauga per 2 dienas. mirksiukas.gif Ir Jums jie neataugtų anksčiau kaip po 10-14 dienų, jei "suvienodintumėt" plaukų augimo laiką. Jei jų nepešiotumėt apie 2 savaites, o paskui palauktumėt ir išpešiotumėt vienu metu, tai jie ir ataugtų vėl po maždaug tiek pat laiko. Jei plaukeliai nestori ir šviesūs, laisvai galima išbūti ir 2-3 savaites, nieko su jais nedarant. smile.gif
Atsakyti
http://masinis.lt/vi...linimui-2/4970/

Čia to siūlo principu pagamintas, tik manau patogesnis, bet atrodo skausmingai g.gif
Atsakyti
Mielosios, kurios jau turi kruva metu patirties salinime tu nepageidaujamu plauku - kazkaip matyt hormonine sistema susimakalavo ir eme tamseti ir rysketi usiukai doh.gif tai galvoju gal tomis salto vasko juostelemis juos nuimt... bet baisu kist nagus - ar nebus taip, kad jie ims atauginet kaip pas vyrus ar pazastyse - ims storeti ir rysketi?
Ar vistik atauga tokie svelnus? bijau, kad pagal bikini, kojas ir pazastis - nuo rovimo plaukuotumas tikrai nemazeja, tai bijau plest tuos usus fear.gif

HELP 4u.gif
Atsakyti
Aš šalinu plaukučius virš lūpos su vašku, skirtu veidui smile.gif Man atauga greičiau, nei per 2 sav., bet ir tai jau labai gerai. Jei pavienis koks išlenda, tuomet imu pincetą ir vualia smile.gif Plaukeliai man tikrai neauga storesni ar tamsesni, net atvirkščiai - plonesni, silpnesni. P.S. Iš pradžių šalinant esu nusiplėšusi odą šiek tiek (ne taip baisiai, kaip skamba "nusiplėšusi odą" biggrin.gif). Taigi patarčiau galbūt kokiu talku pasibarstyti, kad prie vaško liptų tik plaukeliai, bet ne oda.
Atsakyti