Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

O depiliaciniu kremu nepraktikuojate? smile.gif

Mano plaukeliai šviesūs, bet vistiek kliudo. Baisoka pradėti žaistis vašku dėl odos dirginimo doh.gif
Atsakyti
Kremas = skutimas...

Jei šviesūs, nelieskit, tikrai, prisidarysit daugiau bėdų.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2013 02 02, 20:41)
Kremas = skutimas...

Jei šviesūs, nelieskit, tikrai, prisidarysit daugiau bėdų.

Ech verysad.gif Šiaip nėra baisi situacija, bet šonai tai poilgiai, iš arti krenta labai į akis, vistiek diskomfortas. Bet pritariu, jog tokiu atveju geriausia nieko nedaryti 4u.gif
Atsakyti
Pas visas moteris ūseliai yra, ilgesni trumpesni, šviesesni tamsesni. Nuo gymio priklauso. Aš bet ką atiduočiau už šviesius ūselius, nes dabar problemų su tamsiais laabai daug
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2013 02 03, 23:11)
Pas visas moteris ūseliai yra, ilgesni trumpesni, šviesesni tamsesni. Nuo gymio priklauso. Aš bet ką atiduočiau už šviesius ūselius, nes dabar problemų su tamsiais laabai daug

Ir šviesūs jokio džiaugsmo-blizga labai. Nenešioju biggrin.gif
Atsakyti
tas blozgumas yra nulis palyginti kai reikia vaikščioti su ežiuku juodu biggrin.gif kuris tikrai matosi biggrin.gif ir badosi biggrin.gif o vaškui ilgis dar būna per trumpas....
Atsakyti
Gal kuri turite ir naudojate šį daikčiuką? Domintų atsiliepimai mirksiukas.gif
Ypač aktualu būtų kas kiek laiko kartojat procedūrą ir kokie plaukeliai atauga g.gif
user posted image
Atsakyti
Turiu. Skausmo tiek pat kaip su pincetu, tik tiek kad vienu kartu daugiau plaukelių išsirauna... O daugiau pliusų nelabai turi : ]
Atsakyti
Man didelis pliusas, kad pašalina mažiausius plaukelius, kuriuos su pincetu sunkiau užčiuopti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tverukas @ 2013 02 04, 22:36)
Gal kuri turite ir naudojate šį daikčiuką? Domintų atsiliepimai  mirksiukas.gif
Ypač aktualu būtų kas kiek laiko kartojat procedūrą ir kokie plaukeliai atauga  g.gif
user posted image

O po kiek laiko maždaug atauga plaukeliai?
Atsakyti
QUOTE(tverukas @ 2013 02 06, 16:07)
O po kiek laiko maždaug atauga plaukeliai?

Lygiai taip, kaip ir pešiojant pincetu. Man - po 2-3 savaičių. Bet čia turbūt labai individualu.
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2013 02 06, 15:14)
Lygiai taip, kaip ir pešiojant pincetu. Man - po 2-3 savaičių. Bet čia turbūt labai individualu.

Dėkoju už atsakymą smile.gif
Atsakyti