O depiliaciniu kremu nepraktikuojate?
Mano plaukeliai šviesūs, bet vistiek kliudo. Baisoka pradėti žaistis vašku dėl odos dirginimo
Kremas = skutimas...
Jei šviesūs, nelieskit, tikrai, prisidarysit daugiau bėdų.
Jei šviesūs, nelieskit, tikrai, prisidarysit daugiau bėdų.
QUOTE(Reeeeee @ 2013 02 02, 20:41)
Ech Šiaip nėra baisi situacija, bet šonai tai poilgiai, iš arti krenta labai į akis, vistiek diskomfortas. Bet pritariu, jog tokiu atveju geriausia nieko nedaryti
Pas visas moteris ūseliai yra, ilgesni trumpesni, šviesesni tamsesni. Nuo gymio priklauso. Aš bet ką atiduočiau už šviesius ūselius, nes dabar problemų su tamsiais laabai daug
QUOTE(Reeeeee @ 2013 02 03, 23:11)
Pas visas moteris ūseliai yra, ilgesni trumpesni, šviesesni tamsesni. Nuo gymio priklauso. Aš bet ką atiduočiau už šviesius ūselius, nes dabar problemų su tamsiais laabai daug
Ir šviesūs jokio džiaugsmo-blizga labai. Nenešioju
tas blozgumas yra nulis palyginti kai reikia vaikščioti su ežiuku juodu kuris tikrai matosi ir badosi o vaškui ilgis dar būna per trumpas....
Turiu. Skausmo tiek pat kaip su pincetu, tik tiek kad vienu kartu daugiau plaukelių išsirauna... O daugiau pliusų nelabai turi : ]
Man didelis pliusas, kad pašalina mažiausius plaukelius, kuriuos su pincetu sunkiau užčiuopti
QUOTE(tverukas @ 2013 02 04, 22:36)
Gal kuri turite ir naudojate šį daikčiuką? Domintų atsiliepimai
Ypač aktualu būtų kas kiek laiko kartojat procedūrą ir kokie plaukeliai atauga
Ypač aktualu būtų kas kiek laiko kartojat procedūrą ir kokie plaukeliai atauga
O po kiek laiko maždaug atauga plaukeliai?
QUOTE(tverukas @ 2013 02 06, 16:07)
O po kiek laiko maždaug atauga plaukeliai?
Lygiai taip, kaip ir pešiojant pincetu. Man - po 2-3 savaičių. Bet čia turbūt labai individualu.
QUOTE(Tina Les @ 2013 02 06, 15:14)
Lygiai taip, kaip ir pešiojant pincetu. Man - po 2-3 savaičių. Bet čia turbūt labai individualu.
Dėkoju už atsakymą