Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

Bet jau savaitė praėjo... Ir ugh. Iki švencių tikiuosi praeis?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 09 21, 19:08)
o man po depiliacijos vasku, beria  verysad.gif  ka po debiliacijos naudoti kad nebertu ?

Jei kalba eina apie ūselių depiliaciją vašku, tai maždaug pusei moterų beria ax.gif Jei depiliuositės pastoviai (be pertraukų kas porą savaičių), didelė tikimybė, kad maždaug po šeštos - septintos procedūros nebebers blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Blue_Day @ 2012 12 15, 23:00)
Bet jau savaitė praėjo... Ir ugh. Iki švencių tikiuosi praeis?

Na, čia jau viskas nuo jūsų odos priklauso, kaip greitai ji atsinaujins. Ir turėkite kantrybės prie jos nelįsti - geriau kokiu drėkinamu kremuku patepliokite ax.gif

O ateičiai - vaško ant juosteilų didžiausias minusas - jis labai sukimba su oda, tad dvi taisyklės - stenkitės, kad oda būtų sausa ir tą pačią vietą depiliuokite tik vieną kartą, nes antrą kartą uždėjus ant tos pačios vietos juostelę su vašku beveik šimtu procentų rizikuojate, kad pažeisite odą. doh.gif

Atsakyti
gal yra bandziusiu su namie gaminta cukraus pasta depiliuot veida?
Atsakyti
Gal kas gali kokį išbandytą saloną pasiulyt Vilniuje kur galima būtų pasidaryti viršutinės lūpos depiliaciją?
Atsakyti
Sveiki,gal kas galite pasidalinti info ar patirtimi apie ilgalaiki ar visam plaukeliu salinima nuo veido (kuo toliau ,tuo labiau ir daugiau auga sad.gif,vargstu kiekviena diena su pincetu.)

Esu is Klaipedos.Skaiciau apie Aleksandrito lazeri ,bet mazai radau info kur atliekamos proceduros.O Klaipedoje isvis neradau sad.gif .Tai labai domintu info kur geriau butu kreiptis Klaipedoje.O gal kitu kokiu veiksmingu budu yra ?
ACIU.
Atsakyti
Aš asmeniškai ūselius susitvarkau su cukraus vašku. Buvau pas kosmetologe, bet 15lt sumokėti kas 3 sav. atrodo dėl kelių cm plaukelių yra visai nemažai. Daug skaičiau ir domėjausi kaip tai galima padaryti namų salygomis. Labiausiai man patiko cukraus vaškas. Išsiverdu, susipilu į indą ir kai reikia pašildau ir nusiraunu nepageidaujamus plaukelius smile.gif Rezultatas superinis thumbup.gif . Aišku, prireikė laiko, kol išmokau išsivirti tinkamai. Beto, išbandžiau, kad vašką šitą galima naudoti tiek kojų, rankų, pažastų ar kitų vietelių plaukų šalinimui.
Pastebėjau, kad yra neypatingai žymūs plaukeliai ant smakro ir keli ant kaklo, bet baisu juos rauti.. o kaip su bakenbardais? ar juos ir šalinate? Ai, dar. Pas mane virš lūpos yra nelabai ryškus apgamukas. Ar labai blogai, jei ir ant jo užtepu vaško ir poto jį nuplėšiu?
Atsakyti
Aš bakenbardus šviesinu (tik nebadykit billy balinamojo kremo su ramunėlėm, jis skatina augimą, jau pasimoviau nat jo..) kitų pavienių nepatariu liest, pas mane ant smakro yra keli, kol tą vieną išrauni dar keli kartu ir taip plečiasi ;//
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 12 30, 21:37)
Aš bakenbardus šviesinu (tik nebadykit billy balinamojo kremo su ramunėlėm, jis skatina augimą, jau pasimoviau nat jo..) kitų pavienių nepatariu liest, pas mane ant smakro yra keli, kol tą vieną išrauni dar keli kartu ir taip plečiasi ;//

O kodėl Jūs tų keleto plaukelių nepašalinate elektroepiliacijos būdu? Zinoma, jei jie švelnūs ir nesimato, tada netrukdo, bet jei tamsesni ir storesni, tada jau diskomfortas. ax.gif
Atsakyti
Reeeeee, o gal išduotumėt, kokią priemonę naudojate Jūs šviesinimui? smile.gif
Atsakyti
elektroepiliacijos man tas pats kas išraut su pincetu, nedėkingi genai.
O šviesinu su kažkokiais rusiškais dažais, perku pudra, ir emulsiją ir maišau. Pavadinimo nepasakysiu nemoku skaityt rusiškai biggrin.gif Svarbu nebandykit palete ar kitais galvos plaukams dažyti dažais, pabandžiau vieną kartą... visą veidą kur buvo masė uždėta išbėrė pūslėm, manau ten jau cheminis nudegimas buvo ar kažkas pan. po to liko atviros žaizdeles...
Atsakyti
ai, tai čia papraščiausiais plaukų dažais? smile.gif turbūt pačiais pigiausiais kur daugiausiai peroksido kokio yra, kaip aš suprantu? o sakykit, kas kiek laiko maždaug atliekat procedūrą?
Atsakyti
Na taip, su plaukų dažais, neradau dar tokių skirtų veidui, apart billy. Laikau iki 10min, nes ten plaukeliai gan ploni, tik kad tamsūs, po kelių kartų kas sav balinant nusibalino iki pūko : ] tiek kad plaukai kreta auga nauji, vėl tamsūs ir reik vėl balinti, bet čia kiekvienam individualiai. Na manau yra geriau per kelis kartus po truputį laikyti, nes kartą ilgai, vis dėl to, veido oda, bent jau mano labai likusi tik kas berti ir pan. Tai apie 10 min, ne daugiau yra manau normaliai. Plius Billy irgi reikėjo 10laikyti, neviršyti 15min.
Atsakyti