Paprastos vaško juostelės
Rezultatas puikus, pigus, neskausminga (bent jau man) ir laiko 2 - 2,5 savaitės. Šiaip nieko kito nebandžiau, nei lazerio nei epiliatoriaus.
QUOTE(mani @ 2012 09 19, 18:20)
Paprastos vaško juostelės
Rezultatas puikus, pigus, neskausminga (bent jau man) ir laiko 2 - 2,5 savaitės. Šiaip nieko kito nebandžiau, nei lazerio nei epiliatoriaus.
O kokias butent naudojate ?
Veet
o man po depiliacijos vasku, beria ka po debiliacijos naudoti kad nebertu ?
QUOTE(Pinta @ 2012 09 16, 18:16)
o koks tai būdas? negirdėtas
čia vaizdinė priemonė žiūrėti nuo 2:20min
http://www.youtube.c...feature=related
Kaip manot, ar alergija (o gal nudeginimas?) po depiliacijos kremu yra tam tikrai priemonei ar apskritai visi kremai degins? Tam tikram veido plotelyje (netoli lupos kampucio) palaikius krema, lieka paraudimas, kuri is pradziu degina, kita diena jau nieko, bet po to toj vietoj uzsideda sasas, galiausiai oda atsinaujina. Krema naudoju mazdaug kas 5 d., ar gali buti, kad oda sujautrejo? Kokius 5 men. nieko panasaus nebuvo.
Nueme kremas virsutini odos sluoksni. Pazeide. Per daznai naudojat. Man taip buvo jei toj pacioj vietoj vaska kelis kartus nuplesia.
QUOTE(Reeeeee @ 2012 10 30, 13:58)
Nueme kremas virsutini odos sluoksni. Pazeide. Per daznai naudojat. Man taip buvo jei toj pacioj vietoj vaska kelis kartus nuplesia.
Reikes bandyti reciau, bet kad man greitai atauga (bent tiek,kad nera tamsus), tiek nuo kremo, tiek nuo vasko. Pavydziu toms, kurios bent 2 sav nieko nedariusios isbuna.
Greičiau yra taip kad atauga kas kokią savaitę dvi, bet plaukai ne vienodu greičiu juk auga, ir ne visi vienu kartu išraunami. Pvz man būna taip kad nusidepiliuoju ūselius, po poros dienų išlenda keli plaukeliai, nes jie tuo metu "miegojo" arba buvo neišlindę ir jų nenuėmė, bet juk tai nereiškia kad plaukeliai kas 2 dienas atauga... tik nesusiderino jų tvarkaraštis, aišku idealiausia būtų kokį mėnesį ar bent porą sav paauginti kad bent didžioji dalis būtų išlindę, ir nusiimti su vašku. Bet tai padaryti pripažinkim nerealu, gyventi porą sav su ūseliais... Bet jei yra tokia galimybė, reik bandyt. Kažkada šalinausi su kremais, man žymiai greičiau ataugdavo, dabar namie su cukraus vašku šalinu. bet ta pati problema, yra keli kurie lenda lauk nors tu ką
QUOTE(Drama_Queen @ 2012 09 16, 13:25)
su siūlu, man tai patogiausias būdas
Pritariu
Pats paprasčiausias būdas
Sveikos. Kreipiuosi į jus, nes nebežinau kur dėtis. Prieš savaitę išbandžiau vaško juosteles ant veido. Na ir ir liko raudonos dėmės. Tikrai negražiai atrodo... Dabar jau neberaudona, o tokai pilkšva spalva. Savaitė praėjo, bet tai nenyksta. Net nebežianu ką daryti... Gal kas nors esat su tuo susidūrusios? :s
QUOTE(Blue_Day @ 2012 12 15, 22:34)
Sveikos. Kreipiuosi į jus, nes nebežinau kur dėtis. Prieš savaitę išbandžiau vaško juosteles ant veido. Na ir ir liko raudonos dėmės. Tikrai negražiai atrodo... Dabar jau neberaudona, o tokai pilkšva spalva. Savaitė praėjo, bet tai nenyksta. Net nebežianu ką daryti... Gal kas nors esat su tuo susidūrusios? :s
Tamsta tiesiog netycia nulupot virsutini odos sluoksni - pazeidet oda. Pagelbes laikas ir kuo maziau dirginkit oda :-) grubiai palyginus - tai tarsi nubrozdinimas ar nusideginimas - uzsidejo plonytis sasiukas. Atsinaujins odele ir vel viskas bus gerai.