QUOTE(svieske @ 2009 08 02, 13:11)
As irgi naudoju depiliacinius kremus... Bet kas mane nervuoja, tai kad po ju naudojimo, ta depiliuota vieta pasvieseja, lyginant su visa veido oda, ar jums taip nera???
yra tas ir pojutis,kad kazko "siltesnio" truksta
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 08 03, 15:25)
yra tas ir pojutis,kad kazko "siltesnio" truksta
Tai va, galvoju reiks dar bandyti su vasku. Bet nezinau ar gausis, viena karta jau buvau pirkusi neitin brangias vasko juosteles is Drogo, bandziau kelis kartus, bet nei vieno plaukelio jos man neispese:(.
mano buwusi klasioke turejo tiek ant weido,na cia ciut zemiau ausu gan pastebetinus swiesius plaukelius kuriu buwo tikrai nemazai,ypac galima buwo tuos plaukucius pastebet kai weidas uzteptas krempudra budawo,bet ji su tais plaukeliais nieko nedare ir manau saunuole,nes kai prasidesi su jais tai poto netik su kunu,bet dar ir su weidu reikes cackintis.. Bei esu pastebejus kad pas ja wirs uzpakaliuko ant nugaros irgi nemazai swiesiu plaukeliu buwo,ant ranku irgi buwo daug swiesiu plaukeliu,tai ji juos pradejo depiliuot,tai jinai kazkaip wiena diena sedejo atraitojusi rankowes ir as jai ciupau uz rankos ir pajutau tuos tokius durancius plaukelius,brrr..Wat tau ir prasidek su tais swiesiais plaukeliais geriau butu nelietus tu rankeliu,o tai db turi ka depiliuot
QUOTE(Felu @ 2009 08 08, 20:28)
Man atrodo, kad geriausias kovos su nereikalingais plaukeliais budas yra depiliacija vasku Nusidepiliavai ir nera vargo gera menesi
Sveikutės - o man po depiliacijos vašku - labai suaktyvėja herpes virusas . Visą panosę išberia . Gal kas esat susidurus su šia problema ( Okremus naudot bijau - mama bandė tai dar storesni ataugo
Sveikos. Turiu problemikę, mano veidas baltas, tačiau esu tamsaus gymio,mano plaukeliai labai tamsus. Gal kuri esate bandžiusi šviesinti plaukelius veide?Pvz, smilikiuose, virš antakių?
nebandzius. ir negirdejus apie tokia paslauga
Na aš vašku kometologiniam šalinu, turiu labai gera kosmetologe. Ankščiau imdavo 15lt (čia Vilniuje) na dabar prieš rugsėjo pirma vėl reiks apsilankyti, tai pažiūrėsim ar kainos nepasikeitė. Šiaip po procedūros nebūna jokių berimų, tik parausta oda, bet po poros valandų praeina, ir plaukeliai ne tokie baisūs atauga. Nes pradžioje jetau kokie baisūs buvo, dar kai mano balta oda labai matosi. O su kremais nepatariu apsiimti, tai vie vien kaip skutimas, tik cheminėm medžiagom... Aš naudojau tai prasikeikiau...
QUOTE(Reeeeee @ 2009 08 20, 11:57)
Na aš vašku kometologiniam šalinu, turiu labai gera kosmetologe. Ankščiau imdavo 15lt (čia Vilniuje) na dabar prieš rugsėjo pirma vėl reiks apsilankyti, tai pažiūrėsim ar kainos nepasikeitė. Šiaip po procedūros nebūna jokių berimų, tik parausta oda, bet po poros valandų praeina, ir plaukeliai ne tokie baisūs atauga. Nes pradžioje jetau kokie baisūs buvo, dar kai mano balta oda labai matosi. O su kremais nepatariu apsiimti, tai vie vien kaip skutimas, tik cheminėm medžiagom... Aš naudojau tai prasikeikiau...
O man kaip tik kremas labai gerai Labai patogu, labai greita. Įsigijau mergaičių rekomenduotą Sna epil ir esu labai patenkinta, nes nuo depiliacijos vašku man berdavo
Nusidepiliuoju profesionaliu karstu vasku, o kai kuriuos eisiu salintis lazeriu, nes jau pradeda nervinti.
QUOTE(susidomejus @ 2009 09 09, 16:35)
Nusidepiliuoju profesionaliu karstu vasku, o kai kuriuos eisiu salintis lazeriu, nes jau pradeda nervinti.
O ar Kaune lazerio paslaugomis naudosiesi? Gal buvai konsultacijoje dėl šios procedūros?