Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

http://www.youtube.c...feature=related
Kaip jum toks? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simmutee @ 2012 05 11, 18:05)

Kaip tik uzsisakius toki smile.gif Oi skaudes... unsure.gif
Atsakyti
Tai kad tikrai atrodo kad skaudėt turėtų. Na neee... aš aš veidui tokio nenaudočiau..
Atsakyti
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 05 11, 22:27)

O!Koks daikčiukas biggrin.gif O kur užsisakėte jei nepaslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulys11 @ 2012 05 12, 17:13)
O!Koks daikčiukas biggrin.gif  O kur užsisakėte jei nepaslaptis? ax.gif

eBay smile.gif
Atsakyti
oho! uzsimaniau biggrin.gif bet jauciu gerai paberia po jo, kaip ir po epiliatoriaus kokio...
Atsakyti
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 05 11, 20:27)

As taip pat ebay smile.gif Na man atrodo labai saunus daikciukas smile.gif Ir pilnas youtubas pridetas vien teigiamu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti

Ka tik gautas ir is karto isbandytas thumbup.gif Galvojau, bus blogiau. Iki siol pincetu darbuodavausi, tai zymiai skaudziau po viena plaukeli traukyt doh.gif O cia tik sast "kuokstais" biggrin.gif Beje, labai gerai sitam video mergina parodo, kaip tai reikia daryti mirksiukas.gif Pavykes pirkinys thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat jau isbandziau ir likau laaabai patenkinta smile.gif Puikus daiktas ir kaina super maza smile.gif Man rodos issprendziau ta ilgai kamavusia problema ;D Patariu visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simmutee @ 2012 05 27, 17:45)
As taip pat jau isbandziau ir likau laaabai patenkinta smile.gif Puikus daiktas ir kaina super maza smile.gif Man rodos issprendziau ta ilgai kamavusia problema ;D Patariu visoms smile.gif

O iš kur pirkote? gal glit nuorodą atsiųsti 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(vvjuka @ 2012 05 28, 22:25)
O iš kur pirkote? gal glit nuorodą atsiųsti 4u.gif

aha, gal būtų galima sužinoti kur pirkote smile.gif po viršutinės lūpos plaukelių šalinimo vašku labai jau paraudimas matosi...
Atsakyti
pasiskaitykit keletą psl. atgal, ebay'juj pirko
Papildyta:
netgi keliom žinutėm aukščiau yra parašyta...
Atsakyti