Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(sunshine_ @ 2012 03 30, 11:16)
As naudoju depiliacini krema veidui. Dabar tiksliai nepamenu pavadinimo, bet pirkau eurokos parduotuveje, tokioj ruzavoj dezutej. Ir man sis kremas yra tikras issigelbejimas, nes kai ejau pas kosmetologe depiliuotis vasku, tai nudepiliuota vieta baisiai isberdavo, ir dar kokia visa savaite ar daugiau pravaiksciodavau baisi, net i gatve budavo baisu islisti. Tai atsisakiau sito "malonumo" ir atradau ta krema. Super! Jokiu pasekmiu, o atauga plaukeliai turbut panasiai kaip ir po vasko depiliacijos, na gal siek tiek greiciau, taciau jokio skausmo ir jokio berimo.  thumbup.gif  tada galima atlikti procedura kad ir dazniau, ir buti graziai visada. smile.gif

O gal visgi atsiminsit pavadinima? biggrin.gif Kokia kainele?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simmutee @ 2012 04 03, 18:32)
O gal visgi atsiminsit pavadinima? biggrin.gif Kokia kainele?smile.gif

Man atrodo ,,snonas", nes daugiau rozinej pakuotej nera smile.gif tik nemaciau jo butent veidui skirto...
Nusipirkau ,,bily", ziuresiu, kaip greit ataugs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 04 04, 08:14)
Man atrodo ,,snonas", nes daugiau rozinej pakuotej nera smile.gif tik nemaciau jo butent veidui skirto...
Nusipirkau ,,bily", ziuresiu, kaip greit ataugs doh.gif

O jus tik veido plaukelius virs lupos salinate su kremu ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 04 04, 10:34)
O jus tik veido plaukelius virs lupos salinate  su kremu ?

Taip,bet kazkada krema esu bandziusi ir kojoms, bet labiau tiko epiliatorius.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 04 04, 11:33)
Taip,bet kazkada krema esu bandziusi ir kojoms, bet labiau tiko epiliatorius.

Idomu bis atsiliepimai apie billy. As tai salinu su vasko juostelemis, bet pradejus naudoti rugstines priemones , oda virs lupos po depiliacijos labai sudirgsta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 04 04, 12:38)
Idomu bis atsiliepimai apie billy. As tai salinu su vasko juostelemis, bet pradejus naudoti rugstines priemones , oda  virs lupos po depiliacijos labai sudirgsta. doh.gif

Naudociau vaska, jei ne tas berimas verysad.gif
Parasysiu po daugiau panaudojimu, kolkas po 1 karto visiskai nieko blogo.
Atsakyti
Na, man irgi beria, bet tas bėrimas būna tik iškart po depiliacijos, po dienos kitos praeina. Natūralu, kad oda sudirgsta, svarbu neliesti ir nečiupinėti jos, pastoviai dezinfekuoti.
Atsakyti
QUOTE(Keith @ 2012 04 04, 17:08)
Na, man irgi beria, bet tas bėrimas būna tik iškart po depiliacijos, po dienos kitos praeina. Natūralu, kad oda sudirgsta, svarbu neliesti ir nečiupinėti jos, pastoviai dezinfekuoti.

Kuo dezinfekuojat pries/po depiliacijos?

Man tai kokia savaite spuogeliai neisnyksta.
Atsakyti
http://harmonylife.l...CFUZJ3wodMWpDqA ką radau, miriau juokais, nejaugi tikrai taip veikia? biggrin.gif gal kas bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 04 04, 20:33)
Kuo dezinfekuojat pries/po depiliacijos?

Man tai kokia savaite spuogeliai neisnyksta.

Gal vandenilio peroksidu? smile.gif
Atsakyti
As va sita depiliacini krema naudoju: http://www.yesstyle..../pid.1024323355

ir tikrai super thumbup.gif jokiu berimu, jokio pasalinio poveikio. Galima procedura darytis pakankamai daznai. Turbut daugiau niekada negrisiu prie depiliavimo vasku, ten tai buvo vargas... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 04 11, 23:57)
http://harmonylife.l...CFUZJ3wodMWpDqA ką radau, miriau juokais, nejaugi tikrai taip veikia? biggrin.gif gal kas bandėt?

Labai gražiai aprašyta.. biggrin.gif kažkaip nelabai tikisi.. nors.. ką čia gali žinot, gal tikrai stebuklas biggrin.gif
Atsakyti