Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

Bandziau ir paprastu peroksidu balinti. Bet oda labai suerzindavo, nebent reikia imti zymiai silpnesni. O daugiau nelabai maciau kremuku ar pastu balinti...
Atsakyti
Sveikutės.
Apsilankiau pas endokrinologę ir paklausiau dėl ūsiukų. Ji pasakė, kad tai yra įgimta ir aš turiu ryškesnius bruožus, todėl ir plaukeliai tamsesni. O šiandien apsilankiau pas kosmetologę (pagaliau:)) ir ji juos pašalino karštu vašku. Neskausminga procedūra, bet kelios ašarėlės nubėgo smile.gif Sumokėjau 15lt, tai net nežinau ar daug ar mažai biggrin.gif Kolkas atrodau sau labai gražiai, džiaugiuosi dėl savęs. Iš pat pradžių buvo raudona, bet paraudimas labai greitai praėjo (na gal po pusvalandžio ar valandos). O patinimas truputį ilgiau užsibuvo. Bet patepiau vaistais. Tik vat, bijau, kad tie plaukeliai nepradėtų augti labai greit po kokių kelių dienų biggrin.gif nes ir tų 15lt būtų gaila biggrin.gif o šalinti kas kelias dienas juk neisiu, nes oda toje vietoje dabar jautroka. Net nežinau, gal reiktų pačiai nusipirkti vaško juostelių ir šalinti namie? Ir kokio ilgio plaukeliai turi būt, kad galėčiau vėl šalinti? smile.gif
Atsakyti
As niekad nesalinu plaukiuku nuo veido pati, visada einu pas kosmetologe ir ji su vasku tai daro. Einu kas 2-3savaites ir to pilnai uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2012 03 06, 17:47)
As niekad nesalinu plaukiuku nuo veido pati, visada einu pas kosmetologe ir ji su vasku tai daro. Einu kas 2-3savaites ir to pilnai uztenka smile.gif

o man uo vasko pasidaro vos ne zaizdos , atrodau kaip nusalusi ir po to viskas nusilupa , nepatinka man sis metodas , todel pesioju , nes jau nebezinau kaip dar kovoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 03 06, 19:23)
o man uo vasko pasidaro vos ne zaizdos , atrodau kaip nusalusi ir po to viskas nusilupa , nepatinka man sis metodas , todel pesioju , nes jau nebezinau kaip dar kovoti  schmoll.gif

Pabandykit gal tuomet kas daro su cukrum g.gif Kiek zinau cukrus maziau dirgina oda 4u.gif
Atsakyti
Drįsčiau ginčytis, man kaip tik labiau dirgina sad.gif Būtina naudot su pudra.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2012 03 06, 18:23)
o man uo vasko pasidaro vos ne zaizdos , atrodau kaip nusalusi ir po to viskas nusilupa , nepatinka man sis metodas , todel pesioju , nes jau nebezinau kaip dar kovoti  schmoll.gif

Kosmetologe yra minejusi, kad yra skirtingu vasku, tai gal vienas netinka, o kitas tiktu g.gif
Atsakyti
o gal galit, merginos/ moterys, papasakot kaip būna,kai plaukeliai atauga po pirmos depiliacijos? ar labai matosi? g.gif
ir ar prieš einant depiliuotis jie užauga tokie,kad "akis bado"? biggrin.gif
apšvieskit, prašau g.gif
ir dar...ar yra, kurių visas veidas šiek tiek pūkuotas? ar labai jums matosi, kur depiliuota, o kur ne? ax.gif
širdingai ačiū už atsakymus wink.gif
Atsakyti
Kaip tik del to, kad ant viso veido yra pukeliu, ir nedepiliuoju vasku virs lupos. Nes manau tikrai skirsis plikas plotas nuo kitos veido dalies. Naudoju pinceta tamsesniem ispesti. Sviesiu visai nelieciu.
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2012 03 08, 15:41)
o gal galit, merginos/ moterys, papasakot kaip būna,kai plaukeliai atauga po pirmos depiliacijos? ar labai matosi?  g.gif
ir ar prieš einant depiliuotis jie užauga tokie,kad "akis bado"? biggrin.gif
apšvieskit, prašau g.gif
ir dar...ar yra, kurių visas veidas šiek tiek pūkuotas? ar labai jums matosi, kur depiliuota, o kur ne?  ax.gif
širdingai ačiū už atsakymus  wink.gif

Atauga tokie pat, kokie buvo pries depiliacija. Man atauga pakankamai greit, po 2 savaiciu realiai vel tureciau eiti depiliuoti. Kadangi manieji nera tamsus (apskritai ant viso kuno jie sviesus), tai nesimato, aisku, manau tamsaus gymio merginai jei ,,pries" buvo ryskus, tai ir pradejus ataugineti matytis, nebus lyg niekur nieko.
Depiliuota zona bent man neissiskiria is likusiu odos plotu.
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2011 10 12, 19:29)
Gali buti pries depiliacija netinkamai dezinfekavo, netiko vaskas arba po depiliacijos netiko kremas  4u.gif

Man po kiekvienos veido dep.proceduros kita diena isberia smulkiais baltais spuogeliais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 10 12, 19:29)
Gali buti pries depiliacija netinkamai dezinfekavo, netiko vaskas arba po depiliacijos netiko kremas  4u.gif

Gal koki dep.krema galit rekomenduoti? Manau, vaskas netinka man apskritia. Po kiekvieno karto atsiranda berimas, nebenoriu to schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 03 30, 11:24)
Gal koki dep.krema galit rekomenduoti? Manau, vaskas netinka man apskritia. Po kiekvieno karto atsiranda berimas, nebenoriu to schmoll.gif

As naudoju depiliacini krema veidui. Dabar tiksliai nepamenu pavadinimo, bet pirkau eurokos parduotuveje, tokioj ruzavoj dezutej. Ir man sis kremas yra tikras issigelbejimas, nes kai ejau pas kosmetologe depiliuotis vasku, tai nudepiliuota vieta baisiai isberdavo, ir dar kokia visa savaite ar daugiau pravaiksciodavau baisi, net i gatve budavo baisu islisti. Tai atsisakiau sito "malonumo" ir atradau ta krema. Super! Jokiu pasekmiu, o atauga plaukeliai turbut panasiai kaip ir po vasko depiliacijos, na gal siek tiek greiciau, taciau jokio skausmo ir jokio berimo. thumbup.gif tada galima atlikti procedura kad ir dazniau, ir buti graziai visada. smile.gif
Atsakyti