Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(DuNNo @ 2011 11 03, 00:44)
Esu tamsiaode,odel turiu ta "dziaugsma" tamsius plaukelius visur doh.gif usiukus depiliuoju vasku,bet dabar pastebejau ir ties zandenom plaukeliu padaugejo verysad.gif  doh.gif ar daro viso veido depiliacijas vasku? ax.gif

jokiu budu nerekomenduoju? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 11 03, 13:20)
jokiu budu nerekomenduoju? schmoll.gif

o kaip td? verysad.gif tik zandenas su vasku?
Atsakyti
Labai keista, man taip pat po to kai pradejau depiliuoti uselius, atsorado zandenos, gal susije, gal sutapimas....
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 11 03, 15:30)
o kaip td? verysad.gif tik zandenas su vasku?

jusu vietoj neliesciau zandenu. Nepainiokit usiuku (kai matosi tamsesni plaukeliai) ir gyvaplaukiu, kurie NATURALIAI dengia visa veida, tiesiog ties zandenom pas jus del vienu ar kitu priezasciu kiek gausiau. Geriau pasidarykit endokrinologinius tyrimus.

QUOTE(Reeeeee @ 2011 11 04, 14:29)
Labai keista, man taip pat po to kai pradejau depiliuoti uselius, atsorado zandenos, gal susije, gal sutapimas....

sutapimas rolleyes.gif
Atsakyti
labas, pas mane problema taip pat su veido plaukuotumu doh.gif man juodi plaukai pradejo augti ant smakro toks plotelis desineje puseje. pries kelis metus buvo toje vietoje vos keli juodi plaukeliai, tai juos su pincetus raudavau, bet palaipsniui ju vis daugejo, o dabar jau toks nemazas plotelis doh.gif. tai juos dar su pincetu salinu. bet tai trumpalaikis budas. nezinau kaip dar juos panaikint verysad.gif
Atsakyti
Kiek supratau, čia daugiausia padidėjusio veido plaukuotumo problemomis dalinasi jaunos merginos. Aš norėčiau pasidalinti savo trisdešimties metų patirtimi šioje srityje, nes ši problema labai apkartina gyvenimą. Mano patarimas labiausiai tinka toms, kurios turi ne pūkelį ant veido, o kietesnius, ypač juodus (nors spalva nėra svarbu) plaukelius ant smakro, viršutinės lūpos, apie krūtų spenelius ir pan. Po trisdešimties metų kovos su kietais juodais plaukais ant smakro (pagrinde), virš lūpos, pagaliau man pavyko su jais susitvarkyti. Jei norit atsikratyti plaukų netinkamose vietose VISAM LAIKUI, vienintelis laiko patikrintas būdas - elektroepiliacija, kai elektros srovės pagalba pašalinamas kiekvienas plaukas. Tai kantrybės ir laiko reikalaujanti procedūra, bet kol kas vienintelis būdas ne tik laikinai pašalinti plaukus. Foto ir lazeris padeda tik laikinai. Po karšto vaško procedūrų plaukai labai puikiai pasišalina, oda būna glotni ir plaukeliai atauginėja ne vienu metu, todėl atrodo, kad jų sumažėjo. Bet pabandykit vaško procedūrų neatlikinėti nors keletą mėnesių, ir pamatysit, kad viskas ataugs kaip buvę. Jei plaukai šviesūs ir švelnūs, tai galima taip žaisti ir visą gyvenimą, nors irgi pabosta. Bet kas turi problemą su kietais plaukais ant smakro, tai nelabai ir išeina taip žaisti, kadangi reikia atsiauginti vos ne barzdą. Aš kiekvieną rytą 30 metų darbavausi pincetu, nes buvau nusivylusi visais plaukų šalinimo būdais, ir elektroepiliacija. Tiesiog gal man pritrūko kantrybės, norėjau per daug greito rezultato ir lioviausi, o gal kosmetologės nepataikydavo į plauko šaknį. Be to, patikėjau lazerio galimybėmis, deja. Paskui fotoepiliacijos, irgi deja... Mergaitės, nuoširdžiai patariu, išbandykit šį būdą, tik nelaukit greito rezultato.Greitas rezultatas ko gero būtų toms, kurios dar nė karto nešalino plaukų vašku ar pincetu, nes tada lengviau pataikyti į plauko šaknį. Juos šalinant rovimo būdu, išsiklaipo plaukų šaknys, reikia daugiau kartų kartoti procedūras, norint visai atsukratyti plaukų. Aš su pincetu rankoje kiekvieną rytą pragyvenau didžiąją savo gyvenimo dalį, baisiai kompleksavau, gal mano patirtis kam padės. Nes šį laiko patikrintą būdą lazerių ir foto reklamos visai nustūmė į šalį. Tik, žinoma, reikia pasirinkti kvalifikuotą meistrę. Jei kam įdomu, apie mano ir kitų moterų patirtį galit pasiskaityti šiame supermamų forume,užsidėję paieškoje žodį "elektroepiliacija".
Atsakyti
Neseniai isbandziau depiliacines vasko juosteles veidui, vadinas "Byly Depil thermal". 12 Lt mokejau, sildomos delnuose vasko juosteles yra, taip pat serveteles, kurias reikia naudoti pries ir po depiliacijos. Esu labai patenkinta, nes buvo visiskai neskausminga, paraudimas trumpai laikes ir rezultatas puikus.;}
O del lupu, kad ju nesuzalociau, tai pries tai vazelinu pasitepiau.;}
Atsakyti
QUOTE(Ambrazina @ 2011 12 16, 22:49)
O del lupu, kad ju nesuzalociau, tai pries tai vazelinu pasitepiau.;}

o jum tu juosteliu tada nesugadina jei netycia vazelino patenka..? unsure.gif neliptu tada manau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 gruodžio 2011 - 22:08
man tai uztenka kol kas aciu dievui pinceto biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

pasidalinsiu ir savo patirtimi su padidejusiu plaukuotumu, tikrai visko neskaiciau, ka jus cia rasot, gal pasikartosiu, gal pasakysiu ka nors naujo smile.gif

apie 20 mano metus man pradejo augti usiukai ir barzdele, nelabai kreipiau i tai demesio, nes buvo gana sviesus plaukas, nors ir kietokas, bet su metais plaukuotumas didejo, plaukeliai ne tik kad kietejo, bet ir tamsejo, atsirado daug tamsiu plaukeliu ant slaunu, nemazai ir apie bamba...jau norejau taupyti pinigelius grozio salonams, kad man viska ten isnaikintu visiems laikams, bet skaiciau, kad su lazeriu pasalinus, vis tiek gali atsirasti plaukai, reikia eiti kelis kartus del tos pacios vietos ir t.t....viena diena mane atvede likimas pas privacia ginekologe, kuri patare pasidaryti testosterono tyrima, ir ka...jis prie virsutines ribos, daktare is pradziu norejo siulyti hormoniniu vaistu pagerti, bet pasake ir kita buda - naturalu pradziai: nusimesti svori (tada sveriau 80, dabar 60), gerti metu arbata kasdien, valgyti ne riebu maista, nes testosteronas auga nuo cholesterolio, riebalu...as visus jos nurodymus ivykdziau per beveik metus, dabar plaukeliai ant veido tik sviesus, nebe kieti, tad nebepergyvenu del ju ir nekisu ranku, slaunu plaukuotumas visai susitvarke, dar liko keli juodi plaukai apie bamba, bet pas mane ant pilvo ir yra daugiau riebalu nei kur kitur, gal reiketu dar pakoreguoti mityba, pasportuoti, bet rezultatai matosi tikrai. ka gi, pakartotas testosterono tyrimas parode jo sumazejima, kaip suprantu, turesiu panasiai elgtis visa gyvenima, nes esu paveldejusi polinki tureti didesni testosterono kieki is mamos, kuri irgi turi padidejusi veido plaukuotuma, tik tais laikais maziau moterys imdavo i galva, o ir maziau priemoniu tam buvo.

as nesakau, kad sitas budas vienintelis ir tiks visoms, taciau galbut tikria verta pirma pasidometi savo endokrinologine puse (pas mane si sritis puiki), savo lytiniais hormonais, juk esam plaukuotesnes ne siaip sau, tam yra priezastis, kuria galbut galima butu pasalinti kur kas pigesnemis priemonemis ir naturalesnemis nei siulo grozio salonai, cia tik mano patirtis, bet galbut ji kam nors pades smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegapele: 20 gruodžio 2011 - 12:10
Sveikos,mergytes...norisi man verkti, pasiziurejus i savo kuna sad.gif
Nuo gimimo as turiu padidejusi plaukuotuma...bet atvaziavus i Airija,jis dar labiau isryskejo, ne tas zodis..Rankos, kojos, biki zona, nugara, pilvas, bei veidas...vienu zodziu visas kunas, atrodau kaip meskinas..kas keisciausia islinko mano stora kasa ;(
dariausi skydliaukes tyrimus, kraujo viskas normoj,tik gelezies liepe pagerti..
Pastebejau, kai pradejau pilnetim ta prasme priaugti svorio, plaukotumas padidejo.manau man nuo netinkamos mitybos plaukuotumas padidejo ;(
ko as nebandziusi...nusipirkau lazeri,nieko nepadejo,turiu epiletoriu,gera naujoviska philips firmos,nenaudoju nes iki asaru skausminga, naudojau BIO firmos kremuka,kuris mazina plaukuotuma,jis irgi nepadejo,du metus jau pati salinu nuo veido plaukucius su saltu vasku.lyg ir patenkinta rezultatu,rankas ir taip susitvarkau,kojas nusiskutu..
bet norejau pasakyt,kad karstas vaskas mano metu atradimas...siandien depiliavau visa veida antra karta po gero menesiuko, kosmetologe sake galejau dar kokia sav palaukti wink.gif super..bet suprantu,kad cia visa gyvenima zaisiu su savo beda,nes lazeriu naminiu nusiviliau..draugas klinikoj lazeriu ir plaukelius salina jau 5 kart rezultato nulis
tai mano veido pagalbininkas yra kartas vaskas,o likusius vis randu buda kaip pasalinti,bet tam tikram laikotarpiui ;(
Mergytes, esam grazios tokios kokios esam,niekas nera tobulas 4u.gif
bet jei turim kokiu bedu, nereikia apsileisti,sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.

Dabar man 17 metų, bet turiu labai nemalonią problemą - virš lūpų ir ant skruostų pradėjo augti plaukeliai. Labai dėl to kompleksuoju. Ką jau kalbėti apie bendravimą su priešingos lyties atstovais. Esu stambi, buvo padaryti tyrimai pas endokrinologą. Nieko blogo nerado. Plaukeliai virš lūpos jau yra senokai, o nesenai juos pastebėjau ant skruostų. Vaikštau tik palaidais plaukais, kad mažiau matytųsi. Labai pradėjau bijoti, kad plaukų neatsirastų ant krūtinės (pfiu, pfiu, pfiu...). Nežinau ką ir bedaryti. Bijau į veidrodį žiūrėti, ašaros byrėti pradeda.
Atsakyti