Sveikos,mergytes...norisi man verkti, pasiziurejus i savo kuna
Nuo gimimo as turiu padidejusi plaukuotuma...bet atvaziavus i Airija,jis dar labiau isryskejo, ne tas zodis..Rankos, kojos, biki zona, nugara, pilvas, bei veidas...vienu zodziu visas kunas, atrodau kaip meskinas..kas keisciausia islinko mano stora kasa ;(
dariausi skydliaukes tyrimus, kraujo viskas normoj,tik gelezies liepe pagerti..
Pastebejau, kai pradejau pilnetim ta prasme priaugti svorio, plaukotumas padidejo.manau man nuo netinkamos mitybos plaukuotumas padidejo ;(
ko as nebandziusi...nusipirkau lazeri,nieko nepadejo,turiu epiletoriu,gera naujoviska philips firmos,nenaudoju nes iki asaru skausminga, naudojau BIO firmos kremuka,kuris mazina plaukuotuma,jis irgi nepadejo,du metus jau pati salinu nuo veido plaukucius su saltu vasku.lyg ir patenkinta rezultatu,rankas ir taip susitvarkau,kojas nusiskutu..
bet norejau pasakyt,kad karstas vaskas mano metu atradimas...siandien depiliavau visa veida antra karta po gero menesiuko, kosmetologe sake galejau dar kokia sav palaukti
super..bet suprantu,kad cia visa gyvenima zaisiu su savo beda,nes lazeriu naminiu nusiviliau..draugas klinikoj lazeriu ir plaukelius salina jau 5 kart rezultato nulis
tai mano veido pagalbininkas yra kartas vaskas,o likusius vis randu buda kaip pasalinti,bet tam tikram laikotarpiui ;(
Mergytes, esam grazios tokios kokios esam,niekas nera tobulas
bet jei turim kokiu bedu, nereikia apsileisti,sekmes