Labas
Išbandžiau kelis minėtus būdus..
Pešiot pincetu - ne man, labai jautri oda, neiškęsdavau skausmo..
Balindavau - kaip daug kas minėjo, kad ir šviesūs, ūseliai visvien lieka, tiesiog tuomet man tai atrodė geriausias pasirinkimas. Nežinau, ar dėl to, ar ne, bet dabar panosėj, "ūsų zonoj' turiu šviesesnę odą, kas mane labaiiii erzina
ypač išryškėja paraudus (nuo fizinio krūvio ar pan.), skruostukai rausvi, o panosė vos ne šviečia baltai
pradėjau eit į soliariumą - ne dėl to, bet pastebėjau, kad odos spalva toj vietoj susilygina
Ėjau depiliuotis vašku pas kosmetologes - minėjau, kad oda mano tikrai labai jautri, bet galima ištvert
nusiteiki, kad skaudės tik tuo metu, pabėgioja tos 'skruzdėlytės' depiliuojant, bet po to greit praeina. Buvau pas dvi skirtingas kosmetologes, bet pas abi po procedūros paberdavo labai tose vietose, ir reikdavo dar vos ne savaitės, kad susitvarkytų pūlinukai tokie maži... :/ be to porąkart buvo, kad skaudėjo labai irgi kelias geras dienas, tai nusprendžiau, jog tai ne man.
Dabar naudoju kremuką, nėra blogas būdas, bet nėra ir geriausias.
Manau, geriausias būdas vistik depiliacija vašku, jei tik oda reaguoja normaliai į tai. Ir pati vėl galvoju, gal reik pabandyt dar pas kokią kosmetologę nueit, gal kas kitaip bus..
Parašiau "paklodę", bet gal kam naudos bus