Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(ferrero @ 2011 10 20, 14:43)
Aš kątik iš ūselių depiliacijos karštu vašku tongue.gif  Nu kaip fainai jaučiuosi, super  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir visai neskauda, kas svarbiausia, esu laaabai patenkinta smile.gif Už 10Lt rami galva visam mėnesiui. O anksčiau pasipešiodavau su pincetu, galvojau net balinti pradėti smile.gif Ir net paraudimo didelio nebuvo, po 15min viskas normaliai smile.gif

Man po pirmo karto paraudimas praejo tik po geros paros, gal net dar veliau. Ir po to keliose vietose isbere buvo, bet nebaisiai.
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 10 20, 22:08)
o čia pirmąkart ūsiukus depiliavot( ar ilgai jau juos šienavot su pincetu)? blem... g.gif  g.gif  g.gif nebijot,kad ataugs baisesni, ar išvis įaugs?  g.gif  g.gif  g.gif

Pirmąkart smile.gif Na, su pincetu aš tik karts nuo karto papešiodavau, šiaip jie pas mane ir nebuvo tokie labai jau į akis krentantys smile.gif Bet ėjau bikinio depiliacijai, tai kartu pasikonsultavau su meistre, ir pasiryžau smile.gif Dėl ataugimo tai nebaisu, juk kitur depiliuojant plaukeliai vis silpnesni atauga smile.gif Tai ir čia, manau, taip bus. Kol kas nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Išbandžiau kelis minėtus būdus..
Pešiot pincetu - ne man, labai jautri oda, neiškęsdavau skausmo.. blush2.gif
Balindavau - kaip daug kas minėjo, kad ir šviesūs, ūseliai visvien lieka, tiesiog tuomet man tai atrodė geriausias pasirinkimas. Nežinau, ar dėl to, ar ne, bet dabar panosėj, "ūsų zonoj' turiu šviesesnę odą, kas mane labaiiii erzina smile.gif ypač išryškėja paraudus (nuo fizinio krūvio ar pan.), skruostukai rausvi, o panosė vos ne šviečia baltai smile.gif pradėjau eit į soliariumą - ne dėl to, bet pastebėjau, kad odos spalva toj vietoj susilygina thumbup.gif
Ėjau depiliuotis vašku pas kosmetologes - minėjau, kad oda mano tikrai labai jautri, bet galima ištvert 4u.gif nusiteiki, kad skaudės tik tuo metu, pabėgioja tos 'skruzdėlytės' depiliuojant, bet po to greit praeina. Buvau pas dvi skirtingas kosmetologes, bet pas abi po procedūros paberdavo labai tose vietose, ir reikdavo dar vos ne savaitės, kad susitvarkytų pūlinukai tokie maži... :/ be to porąkart buvo, kad skaudėjo labai irgi kelias geras dienas, tai nusprendžiau, jog tai ne man.
Dabar naudoju kremuką, nėra blogas būdas, bet nėra ir geriausias.
Manau, geriausias būdas vistik depiliacija vašku, jei tik oda reaguoja normaliai į tai. Ir pati vėl galvoju, gal reik pabandyt dar pas kokią kosmetologę nueit, gal kas kitaip bus.. ax.gif

Parašiau "paklodę", bet gal kam naudos bus smile.gif
Atsakyti
bus bus naudos smile.gif ir šiaip įdomu paskaityt ax.gif aš mąstau mąstau depiliuotis ir vis to nepadarau...na man baisoka. pritarčiau, jog vašku gal ir geriausias būdas, bet man po kojų depiliacijos epiliarorium plaukai linkę įaugti... doh.gif tai bijau, kad įaugs ir veido plaukeliai unsure.gif ...o va rankas depiliuojuosi kremu, tai ir rankų oda daug gražesnė, nes ant kojų daug randų, paraudimų, pajuodimų ir kitokių biesų biggrin.gif ...na laukiu kitų pasisaymų, gal pagaliau išdrįsiu ir aš... blush2.gif
Atsakyti
Na, aš manau, kad gali drąsiai bandyt. Galų gale, jei ir netiktų tau tas būdas, nuo to niekas nepasikeis smile.gif blogiausiu atveju kelias dienas, kaip man tarkim, pabers, bet po to viskas grįš į buvusias vežes 4u.gif jei nepatiks, galėsi tvarkytis kaip visada 4u.gif
Atsakyti
Aš pagaliau įsigudrinau namie su karštu vašku kaip depiliuoti ūselius. Tai kada reikia, tada nusidepiliuoju. Labai nepavydžiu tom pas kurias labai jautri oda. Mano irgi lepi, dėl to kosmetologė prieš ir po patepdavo aliejukais ir pan. Ptfu Ptfu jokių pūlinukų :]
Atsakyti
o man ne tik usiukai, bet dabar kita beda ant smakro pradejo augt.. plonyciai, sviesu, bet AS JUOS MATAU doh.gif doh.gif nezinau ka daryt.. nenoriu pradet depiliuot, nes plotas didesnis nei usiuku.. jauciu hormonai susikniso doh.gif dasigyvenau.. sakiau neteksiu darbo, tai eisiu i cirka dirbt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 10 30, 15:05)

Jei hormonai, galima pabandyt tų pačių nakvišų pagert... 4u.gif nenoriu plėstis labai blush2.gif bet jei paguosiu, tokia ne viena.. smile.gif tik pas mane genetika greičiausiai, na bent kai prieš kelis metus tyriaus, su hormonais viskas tvarkoj buvo.. bet 'pūkuota' visur kaip reikiant.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 10 30, 14:05)
o man ne tik usiukai, bet dabar kita beda ant smakro pradejo augt.. plonyciai, sviesu, bet AS JUOS MATAU doh.gif  doh.gif nezinau ka daryt.. nenoriu pradet depiliuot, nes plotas didesnis nei usiuku.. jauciu hormonai susikniso doh.gif dasigyvenau.. sakiau neteksiu darbo, tai eisiu i cirka dirbt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nezinau tavo gyvenimo budo, bet jei tai ne pavieniai plaukeliai, o visas plotas dengiasi pukeliais tai priezastys 2:
1. testosterono hormono perteklius
2. dietu pasekmes (tai dazna dietininkiu bei anoreksija serganciuju ligos pasekme)

O ties zandu krastais nesipukuoja, na, ten kur vyrams bakenbardai auga?
Atsakyti
Jei eisit į cirką mane kartu pasiimkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 10 30, 19:48)
O ties zandu krastais nesipukuoja, na, ten kur vyrams bakenbardai auga?

gali but ir tas ir tas.. bet negaliu paakyt, kad tai buvo dieta, tiesiog meciau svori, tiksliau pastoviai tai metu, tai priaugu.. unsure.gif
tose vietose lyg nematau.. kazko itartino unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintarė.. @ 2011 10 30, 18:08)

sakyciau ir as genetiskai, bet seniau taip nebuvo.. nakvisas bandziau gert seniau, bet pradejo spuogais kelt, tai nustojau.. gal taip valos, bet neistveriau sad.gif
Atsakyti
Esu tamsiaode,odel turiu ta "dziaugsma" tamsius plaukelius visur doh.gif usiukus depiliuoju vasku,bet dabar pastebejau ir ties zandenom plaukeliu padaugejo verysad.gif doh.gif ar daro viso veido depiliacijas vasku? ax.gif
Atsakyti