Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(4puse @ 2011 10 10, 18:40)
Nesuprantu, kodėl jūs balinate tuos ūsiukus. Jie vis tiek lieka ŪSAIS. Mane, asmeniškai, tai itin atgraso ir tokia moteris/panelė atrodo neprisižiūrėjusi. Depiliuojant vašku skaudės tik pirmus kartus, vėliau nebus ši procedūra itin skausminga, nes suplonės plaukeliai, jie ataugs rečiau. Ir tai nesukels jokio diskomforto, skirtingai nei vaikščiojant su ūsais.

va čia 100proc pritarsiu drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 10 05, 15:25)
per 4 darbo metus patikekit, esu macius n variantu: ir depiliuotu, ir po 1/5/25 kartus ir po pusmecio nelietimo.. taip, kad  mirksiukas.gif  Bet kokiu atveju - BE USU moteris atrodo ir jauciasi zymiai geriau, nepriklausomai kokio tamsumo jie butu. Juk antaklius irgi tvarkotes reguliariai, kojas depiliuojates irgi  - ir ka? Nemetat visko vien todel, kad neva ataugs miskas..
Neturiu tikslo gincytis, likit prie savo nuomones, taciau ir neklaidinkit kitu moteru viska taip suabsoliutindama.  4u.gif  na, jums paprasciau nuolat balinti (beje, kenkiat panoses odai!), o kitoms - karta i 1-2men nusidepiliuot ir nesukt galvos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif

Jei ir ataugtu ju man daugiau, ar storesni ir tamsesni vistiek juos depiliuociau, nes su usais tai jau nevaiksiociau schmoll.gif As depiliuojuos kas kokius tris menesius, buvo ir pusmetis kaip nedepiliavau. Ju nepadaugejo ir nepatapsejo, o realiai depiliuojuos jau kokie 10 metai 4u.gif
Del pinceto namu daudojimo tai daznas atvejis, kad klietes besipesdamos usus tiesiog nukanda, nutraukia plaukeli, o neispesa.....
Atsakyti
Kokia tikimybe,kad kuo ilgiau depiliuosiu,tuo maziau po depiliacijos bers? Dabar siek tiek atsirado pulinuku,bet neatrodo baisiai,isspaudziau,dezinfekavau,lyg ir nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2011 10 05, 16:03)
Idomu kodel mano kosmetologe tikrai laaabai prisiziurinti moteris sau nedepiliuoja virsutines lupos  g.gif Ir manes klause kam as budama sviesi, minksto plauko, pradejau pesiotis  doh.gif GI PER DURNA GALVA!!!

Ir aš jau 100 kartų prakeikiau tą dieną, kai per durną galvą pradėjau pešiotis verysad.gif Buvo nematomi pūkučiai, dabar auga tamsūs ir stori, kur protas buvo, kas galvon šovė? doh.gif nereikėjo jų liest tikrai, o dabar atgal jau kelio nebėra
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 10 12, 15:26)
Kokia tikimybe,kad kuo ilgiau depiliuosiu,tuo maziau po depiliacijos bers? Dabar siek tiek atsirado pulinuku,bet neatrodo baisiai,isspaudziau,dezinfekavau,lyg ir nieko smile.gif

hm... Keista, kad beria, nes man absoliučiai nieko nelieka po depiliacijos(tik menkas paraudimas). Gal netinkamą vašką naudoji, pabandyk pakeist blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 10 12, 15:26)

Gali buti pries depiliacija netinkamai dezinfekavo, netiko vaskas arba po depiliacijos netiko kremas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 10 12, 14:26)

nei dezinfekcija nei kremas cia nekaltas, nes nera alergines reakcijos 4u.gif tiesiog pirma depiliacija, oda itin jautri, todel tokia odos pirmine reakcija. Nereikia nieko spaudyti ir praeina. Tokie atvejai pasitaiko 2 is 10 klienciu. Bet jei karta pulinukai iskilo tai ne rodiklis, kad veliau jie irgi kelsis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(4puse @ 2011 10 12, 18:00)
hm... Keista, kad beria, nes man absoliučiai nieko nelieka po depiliacijos(tik menkas paraudimas). Gal netinkamą vašką naudoji, pabandyk pakeist  blink.gif

deja bet taip yra ir niekas nepadeda schmoll.gif nei tepimas antibiotiku milteliais, nei tinakmas odos paruosiamspries procedura, niekas niekas schmoll.gif man isvis gerai budavo, tiesiog po pirmo karto kur buvo plaukelis, ten iskilo spuogelis ir taip visa lupa pavirtu vienu spuoguotu sasu doh.gif po to ko nedare mano kosmetologe, tai tik sumazindavo ta kieki, bet vistiek neidavo ju isvengti doh.gif dvi savaites turejau pasiruosti niekur perdaug neiti... o jei rimta proga tai net 3 savaites ar menesi skaiciuodavau kad spetu uzgyti pilnai, nes as dar turiu odos pigmentacijos sutrikimu, tai man be visa ko ir randai tamsus likdavo ilgam ilgam... zodziu eina tas pesiojimas toli.....
Atsakyti
Aš kątik iš ūselių depiliacijos karštu vašku tongue.gif Nu kaip fainai jaučiuosi, super thumbup.gif thumbup.gif Ir visai neskauda, kas svarbiausia, esu laaabai patenkinta smile.gif Už 10Lt rami galva visam mėnesiui. O anksčiau pasipešiodavau su pincetu, galvojau net balinti pradėti smile.gif Ir net paraudimo didelio nebuvo, po 15min viskas normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2011 10 20, 16:43)
Aš kątik iš ūselių depiliacijos karštu vašku tongue.gif  Nu kaip fainai jaučiuosi, super  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir visai neskauda, kas svarbiausia, esu laaabai patenkinta smile.gif Už 10Lt rami galva visam mėnesiui. O anksčiau pasipešiodavau su pincetu, galvojau net balinti pradėti smile.gif Ir net paraudimo didelio nebuvo, po 15min viskas normaliai smile.gif

Ar skausmas panasus kaip ir antakius su vasku depiliuoja ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2011 10 20, 16:52)
Ar skausmas panasus kaip ir antakius su vasku depiliuoja ? 4u.gif

Kad aš, žinokit, antakius tik su pincetu raviuosi smile.gif Bet skausmas daug mažesnis negu su pincetu ūselius pešiojant smile.gif Taip tik čponk! ir baigta smile.gif Net išsigąst nespėji thumbup.gif O bėdos mėnesiui, gal net 2 nelieka thumbup.gif
Atsakyti
o čia pirmąkart ūsiukus depiliavot( ar ilgai jau juos šienavot su pincetu)? blem... g.gif g.gif g.gif nebijot,kad ataugs baisesni, ar išvis įaugs? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti