Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(Žiemutė @ 2011 10 05, 13:16)
Aš ir antakius, ir ūsiukus depiliuojuosi su vašku pas kosmetologę. Nuo pirmo karto palyginus su dabar, tai ūsų plaukelių sumažėjo per pusę ir be to jie pasidarė labai gležni smile.gif

Na kad pirma karta matete visa naturalia savo gausa tai aiksu, o va kaip dabar zinote kiek ju turite? jei pastoviai depiliuojate tai iskur zinote? ar buvo kad pusmeti antakiu nesitvarkytumete arba lupos? manay kad lyginate nelyginamus dalykus... atsizeldinkite pilnai tada skaiciuokite kurioje puseje daugiau ir kaip ten kas buvo palyginus su pirmu kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2011 10 05, 12:19)
Na kad pirma karta matete visa naturalia savo gausa tai aiksu, o va kaip dabar zinote kiek ju turite? jei pastoviai depiliuojate tai iskur zinote? ar buvo kad pusmeti antakiu nesitvarkytumete arba lupos? manay kad lyginate nelyginamus dalykus... atsizeldinkite pilnai tada skaiciuokite kurioje puseje daugiau ir kaip ten kas buvo palyginus su pirmu kartu  smile.gif

per 4 darbo metus patikekit, esu macius n variantu: ir depiliuotu, ir po 1/5/25 kartus ir po pusmecio nelietimo.. taip, kad mirksiukas.gif Bet kokiu atveju - BE USU moteris atrodo ir jauciasi zymiai geriau, nepriklausomai kokio tamsumo jie butu. Juk antaklius irgi tvarkotes reguliariai, kojas depiliuojates irgi - ir ka? Nemetat visko vien todel, kad neva ataugs miskas..
Neturiu tikslo gincytis, likit prie savo nuomones, taciau ir neklaidinkit kitu moteru viska taip suabsoliutindama. 4u.gif na, jums paprasciau nuolat balinti (beje, kenkiat panoses odai!), o kitoms - karta i 1-2men nusidepiliuot ir nesukt galvos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 10 05, 15:25)
per 4 darbo metus patikekit, esu macius n variantu: ir depiliuotu, ir po 1/5/25 kartus ir po pusmecio nelietimo.. taip, kad  mirksiukas.gif  Bet kokiu atveju - BE USU moteris atrodo ir jauciasi zymiai geriau, nepriklausomai kokio tamsumo jie butu. Juk antaklius irgi tvarkotes reguliariai, kojas depiliuojates irgi  - ir ka? Nemetat visko vien todel, kad neva ataugs miskas..
Neturiu tikslo gincytis, likit prie savo nuomones, taciau ir neklaidinkit kitu moteru viska taip suabsoliutindama.  4u.gif  na, jums paprasciau nuolat balinti (beje, kenkiat panoses odai!), o kitoms - karta i 1-2men nusidepiliuot ir nesukt galvos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

KUr Jūs dirbate? Parašykite AŽ
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 10 05, 15:25)
Neturiu tikslo gincytis, likit prie savo nuomones, taciau ir neklaidinkit kitu moteru viska taip suabsoliutindama.  4u.gif  na, jums paprasciau nuolat balinti (beje, kenkiat panoses odai!), o kitoms - karta i 1-2men nusidepiliuot ir nesukt galvos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tikrai kad ne schmoll.gif man nereik balinti nes niekas neuzauga, neatauga ir niekaip kitaip nesikeicia thumbup.gif as kaip minejau galiu balinti tik tam kad juos suploninti (akivaizdu kad taip ir daros jei naudociau ta krema) bet galiu ir nebalinti, nes jie visiskai nemaiso tokie kokie dabar yra. Zinot kaip tik turiu depiliuotis kojas, tai taip ir norisi jums foto padaryti kaip "svelnuciai" atauge plaukai atrodo lotuliukas.gif prisegciau dar jaunystes skanuota kokia foto, kur nieko panasaus niekada nebuvo pas mane ax.gif Dar atauga ir ypatingai ilgi, ne tik kad tamsus ir stori... tiesa ne is kievieno svogunelio blush2.gif

Idomu kodel mano kosmetologe tikrai laaabai prisiziurinti moteris sau nedepiliuoja virsutines lupos g.gif Ir manes klause kam as budama sviesi, minksto plauko, pradejau pesiotis doh.gif GI PER DURNA GALVA!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 05 spalio 2011 - 15:05
QUOTE(Dusele @ 2011 10 03, 19:16)
nei israunant pincetu nei salinant karstu vasku neataugs nei tamsesni, nei tankesni  schmoll.gif  Garantuoju.

Pincetu tvarkausi antakius jau seniai. Tikrai neatauga nei tamsesni, nei storesni plaukeliai
Atsakyti
Man atrodo cia beprasme diskusija doh.gif man atauga, jum neatauga.. nu apie ka kalba smile.gif mes sakom, kaip mum yra, kad zmogus zinotu, ko galima tiketis.. jei kitiem neatauga, tai valio!! jie laimingi zmones smile.gif bet tai nereiskia, kad mes snekam nesamones.. yra visokiu niuansu.. plaukas neisraunamas su saknim ir t.t del atauga tamsus, storesnis ir t.t nereik 100% teigt, kad: ne, tikrai neataugs.. juk cia individualu smile.gif
Atsakyti
Beje, gal kuri namie salinat su karstu vasku pati? Nusipirkau skirta bikini zonai ir veiko sriciai vaska.... Bet nesuprantu ar as cia nemoku naudotis,ar mano plauko nejama....
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 10 06, 11:01)
Beje, gal kuri namie salinat su karstu vasku pati? Nusipirkau skirta bikini zonai ir veiko sriciai vaska.... Bet nesuprantu ar as cia nemoku naudotis,ar mano plauko nejama....

parasykit man i az ka konkreciai turit - padesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2011 10 03, 22:39)
atradau superini plaukeliu balintoja  thumbup.gif dabar turiu sviesius, plonus, vos matomus plaukelius ir jau seniai nebesuku sau nervu del katino usu  biggrin.gif

Ingusia31, gal galit parasyt koks cia baliklis? Kur pirkot? Ar isbalinti ne labiau pastebimi ant odos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Brukne*: 10 spalio 2011 - 11:32
Nesuprantu, kodėl jūs balinate tuos ūsiukus. Jie vis tiek lieka ŪSAIS. Mane, asmeniškai, tai itin atgraso ir tokia moteris/panelė atrodo neprisižiūrėjusi. Depiliuojant vašku skaudės tik pirmus kartus, vėliau nebus ši procedūra itin skausminga, nes suplonės plaukeliai, jie ataugs rečiau. Ir tai nesukels jokio diskomforto, skirtingai nei vaikščiojant su ūsais. Iš pradžių šią procedūrą atlikdavau pas kosmetologę, bet dabar, kai mūsų rinka tokia gausi, galima rasti vaško juostelių bet kurioje higienos prekių parduotuvėje. thumbup.gif Todėl nebevaikštau pas kosmetologes ir nebeišleidžiu papildomų pinigėlių ax.gif
Atsakyti
Na būna, kad didesnė veido dalis, o ne tik virš lūpos padengta matomais pūkeliais. Depiliuojant vašku vienur liktų pliki plotai, kitur pūkeliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Brukne* @ 2011 10 11, 09:50)
Na būna, kad didesnė veido dalis, o ne tik virš lūpos padengta matomais pūkeliais. Depiliuojant vašku vienur liktų pliki plotai, kitur pūkeliai biggrin.gif

Et lygiai kaip ir man doh.gif
Atsakyti