Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(koko_sa @ 2011 09 25, 13:59)
nu baikit, jei išrauni plauką o ne nuskuti, tamsesni tikrai neataugs doh.gif

tikrai atauga!!! Virs lupos turejau sviesiu silpnu plauku usiukus, tai po pirmo jau isrovimo ataugo juodi! Visiskai juodi ir dar kokie stori blink.gif Lygiai ant koju is prigimties esu sviesi tai dabar pries depiliacia tikrai auga reti, tamsus ir stori plaukai. Bet koks cheminis (plauku dazymas, sukimas cheminiu) ar mechaninis (skutimas, rovimas) poveikis tikrai suaktyvina plauko svoguneli nes keicias ir spalva ir storis....

Pati nelabai galiu depiliuoti virsutine lupa nes ziauriai ziauriai beria, paskui vaikstau su vientisu sasu, nepadeda nei spec salonai, nei antibai po depiliacijos niekas schmoll.gif , aciu D atradau superini plaukeliu balintoja thumbup.gif dabar turiu sviesius, plonus, vos matomus plaukelius ir jau seniai nebesuku sau nervu del katino usu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 10 03, 19:16)
nei israunant pincetu nei salinant karstu vasku neataugs nei tamsesni, nei tankesni  schmoll.gif  Garantuoju.

Jei su visa saknim ir svogunu, tai gal ir ne.. bet as kai pati depiliuoju vasko juostom saltom, tai tikrai atauga ir tamsesni ir storesni.. ir tikrai ju daugiau.. 100%.. karstu gal kitaip
Atsakyti
Planuoju eiti pas kosmetologe,nors ir bijau,kad paskui juodi ar siurkstus neataugtu, pradejus depiliuoti doh.gif
Kojas jau gal 6 metus depiliuoju epiliatorium,tai tikrai neatauga tamsesni ar siurkstesni schmoll.gif Pas mane jie visad buvo sviesus,bet gan tankus, tai tokie pat atauga, tik ant blauzdu galines puses gal sakyciau tamsesni.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 10 03, 22:47)
Jei su visa saknim ir svogunu, tai gal ir ne.. bet as kai pati depiliuoju vasko juostom saltom, tai tikrai atauga ir tamsesni ir storesni.. ir tikrai ju daugiau.. 100%.. karstu gal kitaip

virsutine lupa depiliuoja tik karstu vasku ir atauga ryskesni ir dar kaip doh.gif tiesa plaukeliai ataugineja smulkesni nestumo ir zindymo laikotarpiu, del hormonu pakitimu, bet tik nustoji maitinti iskart pasistebi atgije hormonai veide lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2011 10 04, 16:10)
virsutine lupa depiliuoja tik karstu vasku ir atauga ryskesni ir dar kaip  doh.gif tiesa plaukeliai ataugineja smulkesni nestumo ir zindymo laikotarpiu, del hormonu pakitimu, bet tik nustoji maitinti iskart pasistebi atgije hormonai veide  lotuliukas.gif

Tai as apie ka ir kalbu.. karstu nebandiau, bet kazkaip.. nors manau isbandysiuu vis tiek, nes kai pati, tai lieka, palieka, neisraunu.. tai bent ilgiau atauginetu biggrin.gif
Atsakyti
na, pagal jusu gasdinimus tiek as tiek mano klientes jau 5 metus vaiksciotumem vesliais juodais usais rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 10 04, 20:11)
na, pagal jusu gasdinimus tiek as tiek mano klientes jau 5 metus vaiksciotumem vesliais juodais usais  rolleyes.gif  tongue.gif

biggrin.gif ne, as asmeniskai tik sakau kaip man yra..as nzn nuo ko cia priklauso 4u.gif bet man atauga tikrai juodesni ir storesni, tiesa, tikrai ne visi.. o vietom biggrin.gif 4u.gif bet esme ta, kad pradedant buvo pukeliai, o dabar nelabai jau pukeliai smile.gif
Atsakyti
Turiu klausimą: draugė nori ant manęs pasipraktikuoti daryti ūselių depiliaciją. Bet pas mane tų ūselių kaip ir nėra (plaukeliai beveik nepastebimi, ploni). Tai nebus po to, kad man ataugs jie matomi, stori ir reiks po to reguliariai šalinti juos? o to tikrai nenoriu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amatevi: 04 spalio 2011 - 20:04
QUOTE(Amatevi @ 2011 10 04, 21:03)
Turiu klausimą: draugė nori ant manęs pasipraktikuoti daryti ūselių depiliaciją. Bet pas mane tų ūselių kaip ir nėra (plaukeliai beveik nepastebimi, ploni). Tai nebus po to,  kad man ataugs jie matomi, stori ir reiks po to reguliariai šalinti  juos? o to tikrai nenoriu.  doh.gif

doh.gif NELEISKIT! suprasciau, jei dar butu ka.. bet jei ner, tai net nepradekit!!
Atsakyti
QUOTE(Amatevi @ 2011 10 04, 20:03)
Turiu klausimą: draugė nori ant manęs pasipraktikuoti daryti ūselių depiliaciją. Bet pas mane tų ūselių kaip ir nėra (plaukeliai beveik nepastebimi, ploni). Tai nebus po to,  kad man ataugs jie matomi, stori ir reiks po to reguliariai šalinti  juos? o to tikrai nenoriu.  doh.gif

jeigu ju nera ir jie nekelia jums jokio diskomforto - kokia prasme salint? Tegul drauge pasiulo kazkam, kam to reikia ir norisi.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 10 04, 20:11)
na, pagal jusu gasdinimus tiek as tiek mano klientes jau 5 metus vaiksciotumem vesliais juodais usais  rolleyes.gif  tongue.gif

neravekite savo usu puse metu ir suzinosite kokius turite pilnam komplekte thumbup.gif Jei kas menesi ar kelis viska israunate, jei plaukeliai ir taip buvo tamsesni is prigimties, tai tikiu kad skirtumo nepastebite, nes israuti deja atauga ne visi vienu metu, o palaipsniui bet tikrai kad storesni ax.gif As juk kaip pradejau balinti labai aiskiai matos, cia visi sviesus po balinimo, cia po menesio dr keli juoduliai lenda ir tik po kokiu puses metu nebematau kad ju dar lystu tokiu nauju ax.gif bet visteik pasviesinu nes jie man smarkiai ir nuploneja, todel dar maziau ju lieka thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir antakius, ir ūsiukus depiliuojuosi su vašku pas kosmetologę. Nuo pirmo karto palyginus su dabar, tai ūsų plaukelių sumažėjo per pusę ir be to jie pasidarė labai gležni smile.gif
Atsakyti