Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

nors pas mane tie usiukai nebuvo lb ryskus bet mane jie nervino atrodo, kad visi juos mato, tai su pincetu paemiau ir issiroviau, lb super ir ne taip greitai ataugo ir silpnesni. zadejau as su depiliaciniu kremu bet kai kosmetologe papasakojo kas per sudetis ten yra tai atsoko fantazija.
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 05 29, 15:09)
Žinok ne tu viena tokia tikrai. (...)

ačiū už nuoširdų atsakymą 4u.gif

pas mane irgi šviesi oda ir šiaip, nemėgėja prieš saulę sėdėt, tai baltutė visa ir būnu biggrin.gif o plaukas tamsus.
Tiesa, kuo jau kuo, bet rankomis nesiskundžiu. Nors plaukas tamsus, bet labai jie trumpi ant rankų.
o giminėje tai nėra labai tamsių ar kenčiančių nuo šio sutrikimo (ar kaip tai pavadinti). smile.gif
Atsakyti
Kontraceptines tabletes visiskai isnaikina sia beda, bet tik tam laikotarpiui, kol vartojat
tabletes; ir dar viena iseitis - balinimas, pvz. Byly kremas thumbup.gif , yra Eurokose
Atsakyti
QUOTE(Faghira @ 2011 08 10, 16:31)
Kontraceptines tabletes visiskai isnaikina sia beda, bet tik tam laikotarpiui, kol vartojat 
tabletes; ir dar viena iseitis - balinimas, pvz. Byly kremas  thumbup.gif , yra Eurokose

Ai jūs geriau to byly kremo niekam nerekomenduokit... Labai daug atsiliepimų apie jį buvo. Merginos sakė, kad jis nubalina, bet tie plaukeliai labai spindi prieš saulę + kas baisiausia jis skatiną plauko augimą ir atauga juodesni.
Atsakyti
Sveikos, pas mane usiukai neryskus, atrodo niekad neuzkliudavo uz akiu, o ir siaip nelabai matosi, bet atsistojusi prie lango matosi, kad jie ciut tamsesni, nes pati esu gan sviesi, tai truputeli matosi. Idomu jei su pincetu pasalinciau, ar po to neataugs ryskesni, stipresni? Nes jei yra tokia tikimybe, tai jau geriau nieko nedarysiu biggrin.gif
Atsakyti
Gink dieve neliesk ju! Jei taip knieti, kas vakara patepk paprastu 3% vandenilio peroksidu, jis labai svelniai balins ir palaipsniui... As taikau dabar tai.. Nes po tu byly balinamu kremu turiu dar baisesnes zandenas... O po pinceto tikrai ataugs tamsesni...
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 09 23, 17:36)
Gink dieve neliesk ju! Jei taip knieti, kas vakara patepk paprastu 3% vandenilio peroksidu, jis labai svelniai balins ir palaipsniui... As taikau dabar tai.. Nes po tu byly balinamu kremu turiu dar baisesnes zandenas... O po pinceto tikrai ataugs tamsesni...

nu baikit, jei išrauni plauką o ne nuskuti, tamsesni tikrai neataugs doh.gif
Atsakyti
as pradejau fotoepiliacijos kursa , nes vasku ir kitokiais budais salinti labai bijau , nes man plauku rovimas - tas pats kas skutimas , atauga storesni ir juodesni. na nuo organizmo priklauso...
Tikiuosi fotoepiliacija duos rezultatu ... smile.gif
Atsakyti
Tikrai atauga juodesni nes suerzina sakni ir ji bando auginti stipresni plauka. Pirmais rovimais tai aisku nesimatys, bet veliau nesakykit kad neperspejom
Atsakyti
Kazin kur man UK rasti to vandenilio peroksido biggrin.gif
Atsakyti
Vaistinese
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 09 23, 16:36)

nei israunant pincetu nei salinant karstu vasku neataugs nei tamsesni, nei tankesni schmoll.gif Garantuoju.
Atsakyti