Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

QUOTE(muilo burbulas @ 2011 05 27, 18:08)
sveikos. Jau kurį laiką skaitau šią temą, pagaliau prisiregistravau..

Turiu ir aš šią problemą. Man auga ūsai, taip pat ir po apatine lūpa, net nosyje (na, prie nosies ,,skylių" krašto (nežinau, kaip tinkamai paaiškint lotuliukas.gif )..
net ir ant krūtinės (tarp krūtų) yra nemažai juodų plaukelių. Žiauriai kompleksuoju, net į veidrodį vengiu žiūrėt, atėjo pavasaris, o aš nežinau, ką daryt, nes nors kiek didesnė iškirptė (ta ,,didesnė" - esanti keletas cm nuo kaklo) atidengia šį grožį  doh.gif gal ir jums yra ši problema (žinau, ne veidas čia, bet vis tiek), ką patartumėt, gal užtektų tik šviesinamo kremo? nes nesinori šalinti, kad neužželtų dar didesnis plotas  unsure.gif
o dėl veido kaip ir sakiau, net nieko nebesinori. puikiai tinka ši citata:
plius, man tik aštuoniolika, berniukai rūpi, bet net nesinori į jų pusę žiūrėt. Kas į tokią kaip aš žiūrės? Pašaipos pasitaiko retai, bet už nugaros tikrai jų būna ne viena...

Taip jau yra, kad iš mamos pusės pastūmėjimo negavau (ir net nieko panašaus į tai, net užsiminimo), na, bet negi ji nemato?.. Tokiais subtiliais klausimais nelabai abi šnekam, bet jaučiu, kad daugiau kęsti nebegaliu  doh.gif nors net neįsivaizduoju, kaip reiks pasakyt: noriu panaikint ūsus  doh.gif  lotuliukas.gif

taigi, beskaitydama jūsų rašinėjimus, susidariau nuomonę, kad visgi, nors viskas turi savų minusų, bet vaškas pas kosmetologe (ar namie) yra geriausias, efektyviausias būdas panaikinti tai. Bet,kaip supratau, reikia laukti, kol jie iki tam tikro ilgio paaugs. O tai reiškia, kad reiks laukti, kol jie išryškės?.. Manęs tai nevilioja unsure.gif juk neužsidarysiu namie savaitę ar kiek, kol jie pakankamai išryškės?.. Ar užtenka pamatyti kažkokias užuomazgas?

ai, ir dar. O barzdelė naikinama taip pat? nes ten, bent jau pas mane, mažutis plotas (bet pincetu nesiryžčiau, kantrybės neturėčiau, nes visgi nemažai tų plaukelių, plius rizika, kaip supratau, didelė..), nors pakankamas, kad visi pastebėtų

kol kas tiek  4u.gif (netyčia tiek daug išėjo  blush2.gif )

ar kada esi dariusi endokrinologinius tyrimus? Manau turi ryskiai padidinta testosterono kieki organizme - gydytoja patrtu ka daryt .
O veido srity tai nebijok vasku salint - ka padarysi, yra daug moteru, kurios tai daro bent karta i menesi visa gyvenima.. bet uztat atsikrato kompleksu.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 05 27, 18:24)
ar kada esi dariusi endokrinologinius tyrimus? Manau turi ryskiai padidinta testosterono kieki organizme -  gydytoja patrtu ka daryt .
O veido srity tai nebijok vasku salint - ka padarysi, yra daug moteru, kurios tai daro bent karta i menesi visa gyvenima.. bet uztat atsikrato kompleksu.

ne, nesu dariusi jokių panašių tyrimų.. o kaip jie atliekami? Reikalingas šeimos gydytojo siuntimas ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muilo burbulas @ 2011 05 28, 16:24)
ne, nesu dariusi jokių panašių tyrimų.. o kaip jie atliekami? Reikalingas šeimos gydytojo siuntimas ar kaip?  g.gif

taip, seimos gydytojas israsys siuntima pas endokrinologa. O tas tai jau zinos kokiu tyrimu reikia..
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2011 05 28, 16:58)
taip, seimos gydytojas israsys siuntima pas endokrinologa. O tas tai jau zinos kokiu tyrimu reikia..

ačiū 4u.gif vis tiek reiks kasmetinei apžiūrai eiti, tai prie to pačio ir siuntimo paprašysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muilo burbulas @ 2011 05 27, 19:08)
sveikos. Jau kurį laiką skaitau šią temą, pagaliau prisiregistravau..

Turiu ir aš šią problemą. Man auga ūsai, taip pat ir po apatine lūpa, net nosyje (na, prie nosies ,,skylių" krašto (nežinau, kaip tinkamai paaiškint lotuliukas.gif )..
net ir ant krūtinės (tarp krūtų) yra nemažai juodų plaukelių. Žiauriai kompleksuoju, net į veidrodį vengiu žiūrėt, atėjo pavasaris, o aš nežinau, ką daryt, nes nors kiek didesnė iškirptė (ta ,,didesnė" - esanti keletas cm nuo kaklo) atidengia šį grožį  doh.gif gal ir jums yra ši problema (žinau, ne veidas čia, bet vis tiek), ką patartumėt, gal užtektų tik šviesinamo kremo? nes nesinori šalinti, kad neužželtų dar didesnis plotas  unsure.gif
o dėl veido kaip ir sakiau, net nieko nebesinori. puikiai tinka ši citata:
plius, man tik aštuoniolika, berniukai rūpi, bet net nesinori į jų pusę žiūrėt. Kas į tokią kaip aš žiūrės? Pašaipos pasitaiko retai, bet už nugaros tikrai jų būna ne viena...

Taip jau yra, kad iš mamos pusės pastūmėjimo negavau (ir net nieko panašaus į tai, net užsiminimo), na, bet negi ji nemato?.. Tokiais subtiliais klausimais nelabai abi šnekam, bet jaučiu, kad daugiau kęsti nebegaliu  doh.gif nors net neįsivaizduoju, kaip reiks pasakyt: noriu panaikint ūsus  doh.gif  lotuliukas.gif

taigi, beskaitydama jūsų rašinėjimus, susidariau nuomonę, kad visgi, nors viskas turi savų minusų, bet vaškas pas kosmetologe (ar namie) yra geriausias, efektyviausias būdas panaikinti tai. Bet,kaip supratau, reikia laukti, kol jie iki tam tikro ilgio paaugs. O tai reiškia, kad reiks laukti, kol jie išryškės?.. Manęs tai nevilioja unsure.gif juk neužsidarysiu namie savaitę ar kiek, kol jie pakankamai išryškės?.. Ar užtenka pamatyti kažkokias užuomazgas?

ai, ir dar. O barzdelė naikinama taip pat? nes ten, bent jau pas mane, mažutis plotas (bet pincetu nesiryžčiau, kantrybės neturėčiau, nes visgi nemažai tų plaukelių, plius rizika, kaip supratau, didelė..), nors pakankamas, kad visi pastebėtų

kol kas tiek  4u.gif (netyčia tiek daug išėjo  blush2.gif )

Žinok ne tu viena tokia tikrai.
Pvz mano oda balta, ir šiaip tamsus labai gymis. Rankutės plaukuotos gan ryškiai (bet kažkaip neliečiu tų plaukelių), o dėl krutinės, tas pats ir man. Bet va kaip tik saulėje pabūk daugiau, saulė nubalina, aišku nedaug, bet vis vien. Dėl balinamųjų kremų, baisu su jais, vieni kaip tik skatina plaukelių augimą... Tik nepirk BYLY DEPIL su ramunėlėm.... O ūselių ir barzdelės nebijok šalinti su vašku, kiek laiko jau darau ir ok. nereikia laukti ten belekiek kad juos nuimti, man atauga jau pora mm ir žygiuojiu pas kosmetologę. :]

Na o dėl tyrimų, gali pasidaryti, blogiau tikrai nebus. Pažiūrėk kaip pas Tavo mama ar giminaites tokie dalykai, jeigu irgi juodutės, tai genai... nieka nepakeisi dėja... ;/

tiek galiu iš savo pusės papasakoti, nes tave pilnai suprantu, pati daug dėl to kentėjau, ir kaip sakai ir su berniukais ne kaip tada... baisu ką pradėti, na bet viskas šiais laikais pataisoma tokiuose dalykuose. thumbup.gif
Atsakyti
o jums matosi aiškiai ataugę tie kelių mm plaukeliai? man baisiausia, kad ataugs ir matysis labai, kol nueisiu vėl jų pašalint... verysad.gif nzn ką daryt..ar pradėt juos depiliuot, ar likt tokiai ūsuotai?
Atsakyti
nusipirkau vakar depiliacines juosteles veidui ir galu gale pabandziau smile.gif sunaudojau tik puse vienos juosteles, nes tik paciuose kampuciuose prie lupu plaukeliai buvo tamsesni, bet baisiai kompleksavau blush2.gif ta puse juosteles dar susikarpiau i mazesnes dalis, nes per plati pasirode blush2.gif toje vietoje truputeli paraudo, bet greitai praejo, o dabar patenkinta sedziu, reikejo anksciau tai padaryt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2011 05 30, 10:03)
nusipirkau vakar depiliacines juosteles veidui ir galu gale pabandziau smile.gif sunaudojau tik puse vienos juosteles, nes tik paciuose kampuciuose prie lupu plaukeliai buvo tamsesni, bet baisiai kompleksavau blush2.gif ta puse juosteles dar susikarpiau i mazesnes dalis, nes per plati pasirode blush2.gif  toje vietoje truputeli paraudo, bet greitai praejo, o dabar patenkinta sedziu, reikejo anksciau tai padaryt thumbup.gif

Kokios firmos tas juosteles pirkai? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(believe_in @ 2011 06 01, 11:25)
Kokios firmos tas juosteles pirkai? kokia kaina?

eurokose pirkau, gal 11lt mokejau, byly depil smile.gif
Atsakyti
Aš plaukelius šalinu tik pincetu. Pešu tik tamsius, todėl visi šviesūs lieka.
Apie vašką visai negalvoju, nes, manau, kad bus matomas žymus skirtumas tarp nupeštų plotelių, visai lygių ir likusios veido dalies, kurią dengia šviesūs pūkeliai.
Atsakyti
Jei jaučiat kompleksą - depiliuokit. Tikrai skirtumo tarp nupeštų plotelių ir tų vietų kuriose nieko nedarytą nėra. Kam kankintis ir jaustis negražiai su jais, kai juos galima pašalinti labai paprastai. Aš pati jau keletą metų depiliuoju viską tik vašku ir vargo nematau. rolleyes.gif Taip, kad nebijokit, čia juk ne vyrą renkatės, juk jei nepatiks galėsit to daugiau nedaryt, bet bent jau būsit pabandę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2011 06 01, 19:23)
eurokose pirkau, gal 11lt mokejau, byly depil smile.gif

Dekui, teoriskai zinau sita filma, eisiu ieskot bigsmile.gif
Atsakyti