Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

mane irgi ūsai kankina schmoll.gif man jie taip gyvenima gadina, sakes. jie nera stori, bet ju daugoka ir jie tamsūs.kompleksuoju su draugėmis šnekėdama, nes žinau kad jie labai matomi schmoll.gif neišsikenčiau ir šiandien eurokose nusipirkau BYLY plaukelių balinamajį kremą su ramunėlemis. gryžau namo ir iškarto pasidariau tą košę, užsitepiau ir perštėt pradėjo. nuvaliau po kokios minutės, nes jeigu būčiau išlaikiusi 15, tai jaučiu savaitę vaikščiočiau su raudona, išberta oda virš lūpos. unsure.gif ką daryt? mano oda tikriausiai jam per jautri.. kai tik nuvaliau, buvo keli balti spuogiukai mažiukai išlindę, bet praėjo koks 20min ir viskas dabar normaliai. nežinau, gal bandyt laikyt ilgiau g.gif
Atsakyti
vis dėl to palaikiau tą 15min kremą, ir žinokit rezultatas nudžiugino! tie ūsiukai visai nebepastebimi, nors jų buvo pakankamai daug ir juodi. schmoll.gif pagaliau galiu ramiai žiūrėti į veidrodį.
tikrai siūlau nusipirkti visoms, kurios yra prieš ūsiukų tas visas depiliacijas vašku, lazeriais ir t.t. byly balinamaji krema eurokose galima nusipirkti už 18lt. thumbup.gif
Atsakyti
Reikėjo pasiskaityti atsiliepimus apie šį kremą. Jis skatina plaukelių augima...
Temoje apie plaukelių balinimą aptarėm šį krema.
Atsakyti
na tokiu atveju galima naudoti krema, kuris stabdo plaukeliu augima
Atsakyti
QUOTE(vestu_ @ 2011 03 28, 13:32)
na tokiu atveju galima naudoti krema, kuris stabdo plaukeliu augima

beto, gal galite imesti linką, norėčiau paskaityt daugiau atsiliepimų..
Atsakyti
Aš irgi ūsus veju lauk su vaško jaustelėmis, skiromis būtent veidui. biggrin.gif Aš perku "Veet" normaliai veikdo odai. šiek tiek skauda, bet esu jau pripratusi rolleyes.gif Ankščiau dar bandydavau su pincetu, kaip čia jau kažkas minėjo, bet labai skauda, neturiu kantrybės tokiam kankinimuisi blink.gif O šita procedūra kelių sekundžių reikalas, uždedi, nuplėši ir viskas. Tikrai ilgai neatauga ir išlenda švelnesni. Jei koks vienas prastai išrautas greičiau pasirodo, tai jį su pincetu nukertu biggrin.gif
Atsakyti
nu bliamba, prisibijau aš kažkodėl badyt su tom juostelėm vaško. schmoll.gif bijau kad vėliau tik ryškesni neataugtų, va tada bus dar didesnė bėda...
Atsakyti
QUOTE(vestu_ @ 2011 03 30, 15:23)
nu bliamba, prisibijau aš kažkodėl badyt su tom juostelėm vaško.  schmoll.gif  bijau kad vėliau tik ryškesni neataugtų, va tada bus dar didesnė bėda...

Va va.. as jau gerus pora metu kaupiuos ir niekaip nepasiriztu usu vasku salint, bijau kad paskui bus kaip pas mama (normalus vyriski kieti usai) doh.gif Bet jau nebegaliu, nes kompleksa tooooki turiu, kai tik koks zmogus i mane paziuri man iskart atrodo, kad tik usus mato doh.gif lotuliukas.gif
O bandziau as ta BILY balinanti krema, tai nepatinka man jis, tie plaukeliai tokie sviesus ir blizgantys, net labiau i akis krenta biggrin.gif
Ai o va del to tepalo (cia seniau apie ji rasiau) kur kazkas klause, tai ... Nors ir atrode, kad macyja, bet labai jau balino oda man doh.gif Tai risau sita reikala blush2.gif
Reikia kazkaip kauptis ir pradet salint, nes jau tas kailis verkt varo ax.gif Gal kasnors nori kartu, kad drasiau butu ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vestu_ @ 2011 03 30, 16:23)
nu bliamba, prisibijau aš kažkodėl badyt su tom juostelėm vaško.  schmoll.gif  bijau kad vėliau tik ryškesni neataugtų, va tada bus dar didesnė bėda...

As naudojau kremuka depiliacini,siandien nusipirkau vasko juostelias ,visai nieko atrodo man ir su jomis 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 30 kovo 2011 - 18:38
QUOTE(delfinarija @ 2011 03 30, 19:38)
As naudojau kremuka depiliacini,siandien nusipirkau vasko juostelias ,visai nieko  atrodo man ir su jomis 4u.gif  ax.gif

tai parašykit kaip jums ten viskas seksis, kokie rezultatai. labai lauksim smile.gif
Atsakyti
Tikrai nebijokit su vasko juostelėm šalint, pati bijojau jas naudot,bet rezultatas tai puikus! Aisku oda parausta po depiliavimo bet tai normalu. Geriausia depiliuot vakare, kai niekur nebeeisi, nes per nakti paraudimas isnyksta, o ir plaukeliu nebera wink.gif
Atsakyti
QUOTE(RozinisDangus @ 2011 03 30, 20:55)
Tikrai nebijokit su vasko juostelėm šalint, pati bijojau jas naudot,bet rezultatas tai puikus! Aisku oda parausta po depiliavimo bet tai normalu. Geriausia depiliuot vakare, kai niekur nebeeisi, nes per nakti paraudimas isnyksta, o ir plaukeliu nebera wink.gif

o su laiku jie mažėja, šviesėja?po kiek laiko tik atauga?neturėčiau aš tų ūsų, bet paauglystei, per savo durną galvą ''ten kažką mačiau'' ir griebiau skustuka. ir taip kelis kartus. dabar keikiu save, negaliu apsikęsti.
Atsakyti