Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukeliai ant veido, Kaip kovojate su jais?

as ir turiu useliu probleba, bet bijau juos liesti, bijau kad nebutu blogiau tai balinu... bet kaskart vis baisesnis man tas vaizdas, galvoju apie vaska, bet baisu. kai zinau kaip man greitai tie plaukai atauga, kaip vaikstot jus mergaites su tais islindusiais plaukuciais kol pasiekiat reikiama ilgi rauti su vasku... ?? doh.gif
Atsakyti
Nebijokit su vašku, tikrai veiksminga aišku paskaista truputi, bet išgyventi galima. Ir pvz aš pešiodavau visus ūselius su pincetu, vaje kiek skausmo, ir tekdavo po sav vėl pešti. Su vašku kokias dvi savaites ramu, po to mažesni atauga ir lėčiau. O mano plaukuotumas patikėkit, vaje koks aktyvus ir aršus.

Ir nepatariu namie, geriau pas kosmetologę. Vis vien, pačiam sunku, blogai nusiplėšit, dar odą sudirginsit... Ir nemanau kad baisiai nukentės piniginė nuo 10lt kas tris sav.
Atsakyti
tai taip , pinigine tikrai nenukentes. bet baisu kad jeigu nusipesi ir uz keliu dienu vel atauga ir jeigu juodi ir stipresni.. vaje vaje kaip to bijau, bet jauciu gal reikes rizikuoti... g.gif
Atsakyti
Juodesni ir stipresni atauga po skutimo ir po depiliacijos su kremais (bent man ) nes čia tas pats kaip skutimas.... tik ne mechaninis. Su vašku, išrauna su šaknim, nes vaškas karštas atpalaiduoja plauko šaknis geriau ir tada išrauna. Per 7m ką išbandžiau, vaškas nenuvylė. Ir po to kai naudojau kremą depiliacinį, po to su pincetu, plaukeliai labai patamsėjo. Po vaško vėl pradėjo silpnėti. Na bet čia kaip man buvo..
Atsakyti
Gal kas bande fotoepiliacija (lazeriais)?
Atsakyti
o kaip po vasko, neiaugineja plaukeliai? nenoriu tureti iaugusiu plaukeliu ant veido schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Na, bent jau man po vasko plaukeliai neiaugdavo i tikrai jie ataugdavo silpnesni ir vis maziau. Taciau nuo vasko perejau prie depiliacinio kremo, nes po depiliacijos vasku, turbut daugiau nei savaite tekdavo vaiksioti visai baisiai ir apsasusiai, nes baisiai kita diena visa isberdavo tokiais smulkiais spuogeliais.. tai kaip sakant kaip ir be usu, bet kaip ir su dar baisesniais...daugiau nebenoriu to vasko schmoll.gif su kremuku sau gal kas 2-3 savaites nusidepiliuoju ir sau rami grazi vaikstau, be jokiu isberimu ir sudirgintos odos... smile.gif o del to, kad daugiau atauga tai nepajutau..kazkaip vis nusiemi juos ir ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunshine_ @ 2011 02 26, 23:04)
Na, bent jau man po vasko plaukeliai neiaugdavo i tikrai jie ataugdavo silpnesni ir vis maziau. Taciau nuo vasko perejau prie depiliacinio kremo, nes po depiliacijos vasku, turbut daugiau nei savaite tekdavo vaiksioti visai baisiai ir apsasusiai, nes baisiai kita diena visa isberdavo tokiais smulkiais spuogeliais.. tai kaip sakant kaip ir be usu, bet kaip ir su dar baisesniais...daugiau nebenoriu to vasko  schmoll.gif  su kremuku sau gal kas 2-3 savaites nusidepiliuoju ir sau rami grazi vaikstau, be jokiu isberimu ir sudirgintos odos... smile.gif o del to, kad daugiau atauga tai nepajutau..kazkaip vis nusiemi juos ir ramu smile.gif

O kokį kremuką naudoji ir kur perki? smile.gif
Papildyta:
Šiandien depiliacinis kremukas man visą odą nuėdė. dabar atrodu... ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 02 27, 00:13)
O kokį kremuką naudoji ir kur perki?  smile.gif
Papildyta:
Šiandien depiliacinis kremukas man visą odą nuėdė. dabar atrodu... ax.gif  ax.gif

Man ir kartais pasiseka gerai,o kartais doh.gif atrodo seku laika kiek laikyti,bet nevisada gaunas gerai ph34r.gif
Atsakyti
Matau, kad visi būdai turi minusų. Tai gal visgi teks likti prie seno gero pinceto ... g.gif
Atsakyti
My Webpage
merginos ka manote? kazin jis tikrai pasalina plaukelius su saknimis? gal kuri jau isbandete ir galite pasidalinti ispudziais?
Atsakyti
QUOTE(sandrike @ 2011 03 01, 12:23)
My Webpage
merginos ka manote? kazin jis tikrai pasalina plaukelius su saknimis? gal kuri jau isbandete ir galite pasidalinti ispudziais?

Nieko gero, atsakymas čia http://www.supermama...;#entry44958862
232 žinutė ir žemiau.
Atsakyti